Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEŞEKKÜRLER CANIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Butun fotograflariniz piril piril! Hanimefendiler nasil icim acildi anlatamam. Guzel Ankara'min cagdas, Cumhuriyet iliklerine islemis, dunyalar guzeli hanimlarina dunyanin bir ucundan selamlaaaaaaar...
turkbayragi
a.s.
SAĞOL HEMŞERİM:1hug:hepiniz harikasınız bayanlar:lepi:
gülen yüzünüz hiç solmasına.s.
hemşerim kırmızı gömleğinle,
gülen yüzünle harikasın.
adaşım tombişim,nihayet seni gördüm.
birde seni halama benzetdim.
yanınızda olmayı çok isterdim:1hug:Şeniz
SENDE GELEYDİNDE ÇATLAMAYAYDIN ŞEKERİMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
MAŞALLAH SİZLERE...YİNE VE YİNE ÇATLATTINIZ HERKESİ...
HEPİNİZ ÇOK TATLISINIZ....a.s.
YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME HİÇ AMA HİÇ EKSİLMESİN...opuyorumnanaktan:lepi:
oh oh ne güzel :asigim:
LEYDİ ABLAM NURŞEN ABLAMIN 15 YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADIK,benden hepinize birer tane nazar boncuğu.
![]()
kalimeram pembe gömlegin göz kamaştırıyor canım.
nurşencim iyiki doğdun canım. nice mutlu senelere.
esmerim inşallah seninde ziyaretine gelirim. kıskanma canım benim.
ya ben bu resimlerde niye yokum. ah ah bir gelebilsem ankaraya.
inanın sizleri çok özledim. hasretle hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
İRİNACIĞIM TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM CANIM BENİMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5yine sımsıcak bir buluşmaa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallaahh hanımlar çok güzel görünüyor.helede kırmızı gömlekli hanımla
öleee bembeyaz giyinmiş ve henüz 15 yaşına girmeye hazırlanan bayan çook tatlı cıkmış,
yaşının verdiğ heyacan olsa gerek gercekten çok hoş çok güzel duruyorsun iyilik meleği nurşencim opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inşallh..![]()
yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. opuyorumnanaktan
dosluğunuz daim olsun.
esmer köprülü deniz manzaralı resmine bittim, :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
çok canım tatlıdır balım..en ufak bi hassasiyet olursa devam edemem zaten..deniyorum bakalım inşallah sorun yaratmadan amacıma ulaştırır..ilgine teşekkür ediyorum can...opuyorumnanaktanaman kendinize dikkat edinzayıflayım derken kendinizi hasta etmeyin lütfena.sa.s.
tm artık çıkıyorum
bidaha resim eklemiyorum heeeeeeeeeeeeeee
işte kıskanc karıyım bennnnn
gelmedim ya çatladım cat lıyorum dermişim
bekliyorum sizi birgün esmere buyrun bakılımmm
![]()
[/URL][/IMG]![]()
KALİMERAM YAMİSİN
[/URL][/IMG]![]()
TOMBİŞ NRŞEN ABLAM KALİMERAM
[/URL][/IMG]![]()
SERSERİ ÇİÇEK TOMBİŞ YAMİSİNİN ARKADAŞI NURŞEN ABLA EYLÜL KIRMIZ I GÜLLÜ GÖYNEKLİ OLAN KALİMERAM YAMİSİN UYKUCU GİRDAPIM
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
CANIM SAKIN VAZ GEÇMEçok canım tatlıdır balım..en ufak bi hassasiyet olursa devam edemem zaten..deniyorum bakalım inşallah sorun yaratmadan amacıma ulaştırır..ilgine teşekkür ediyorum can...opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER CANIMkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansüpersiniz yaaazemuszemus
ELLERİNE SAĞLIK KAYMAKIMkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanve fotoları eklemeyi ancak tamamlayabildim kusuruma bakmayn oğlşmla biraz daha vazla vakit gerçirmek istedim kırmızı göyneklim iki fotoyu ters bir biçimde ekledim nedeni bilirsin kıskançlıma birazda nazar değmesin diye doğm günü, çoçğ zaten 17 lik onada nazar değmesin sizleri seven cadı eylül
KIZLAR YANINIZDA OLAMADIM MALESEF:sinifsinif:Bİ KEREM HİÇ BİRİNİZDE GÜZEL ÇIKMAMIŞSINIZ:dilcikar:
PİŞT YAMİSİN KIZ BENİ HATIRLADINMI BEN NAM:uhm: HANİ HERŞEYİ UNUTUYORMUŞSUN YAAAAA O BAKIMDAN
SAHTE MIKTAR SEN ARTIKIN İYİCE İHTİYARLADINkaydirigubbakcemile3, ÇİÇEKLİ GÖMLEK DİYECEĞİNE KIRMIZI GÖMLEK DİYORSUNN:roflol::roflol:
ŞAKA BİR YANA SİZLERİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM AMA MALESEF SAHTE MIKTARIMIN YAPTIĞI TARHANA BİLE BENİ AYAĞA KALDIRAMADI:çok üzgünüm:
CANIM TOKMAĞIMŞeniz İYİ OLAYIM DİYE ÇOK ÇABALADI AMA OLMADI.
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BİR DAHA Kİ BULUŞMAYA:çok üzgünüm:
esmer ben hemen gelebilirmiyim hatta sana anne diyebilirmiyim one sofra kurmuşsun sen oy oy oyakannehir
yine sımsıcak bir buluşmaa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallaahh hanımlar çok güzel görünüyor.helede kırmızı gömlekli hanımla
öleee bembeyaz giyinmiş ve henüz 15 yaşına girmeye hazırlanan bayan çook tatlı cıkmış,
yaşının verdiğ heyacan olsa gerek gercekten çok hoş çok güzel duruyorsun iyilik meleği nurşencim opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inşallh..![]()
yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. opuyorumnanaktan
dosluğunuz daim olsun.
esmer köprülü deniz manzaralı resmine bittim, :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan