Ankara buluştu

çok güzel bir gündü .erken ayrılmam gerekti pastayı keserken ben yoktum ama aklım sizlerde kaldı.nurşen ablacığım tekrar doğum gününü kutlarım.bütün arkaşlarıma teşekkür ederim .sizleri seviyorummmmmmmmmmm

Ankara'nın güzel hanımları, pek sevgili ve de değerli arkadaşlarım, canlarım,ciğerlerim,ballı kaymaklı tatlılarım.
Güzel birgün geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor,günleriniz hep güzel olsun.
Nurşen ablacım nice yıllara seni seviyorum.Ablacığım 15 mi bitti 15'mi girdin tam anlayamadım.Çok güzelsin herzamanki gibi.
Kalimeram canım arkadaşım sizleri çok çoooooook seviyorum ama elimde olmayan nedenlerle katılamadım.Eltimin oğlunun sözü vardı,cumartesi günü gelinle alışverişe gittik,ben yengeyim ya onun için.Pazar günüde söz vardı biraz önce eve geldim.Söz çok güzel oldu.Cadı Arzu'nun nikahtan sonra gittiğimiz arkadaşım vardı söz ordaydı.
Kalişim gerçekten sizleri çok özledim ayarlayalım da keçiören'de buluşalım,arkadaşımın mekanı olur benim evim olur sizler nasıl uygun görürseniz.
Nam katılamamış,geçmiş olsun arkadaşım.Kaliş aramızda kalsın ama, sakın nam duymasın namın katılamadığına sevindim neden mi?beni gelmedi diye sözleriyle döverdi biliyosun namın huyunu artık kurtulamazdım çenesinden.Onun için diyorum.Nam arkadaşım seni seviyorum.
En kısa sürede görüşmek ümidi ile sevgiler...

kalimaram annem hala yazlıkta. bir türlü ankaraya dönemedi. bu ay sonu dönerim belki diyor. o dönüp toparlanınca ancak ben gelebilirim. malum kaç aydır kalıydı evi. kadın filan tutar. bende gelip temiz eve kurulurum.:roflol::roflol: çok kurnazım ben ya.a.s yinede bir mani çıkmaz umarım. haber uçururum size.opuyorumnanaktan

çok güzel bir gündü .erken ayrılmam gerekti pastayı keserken ben yoktum ama aklım sizlerde kaldı.
nurşen ablacığım tekrar doğum gününü kutlarım.
bütün arkaşlarıma teşekkür ederim .sizleri seviyorummmm
OLSUN ÖZNURUM KISADA OLSA ARAMIZA KATILDINYA O BİZE YETER :1hug:
SÖZ VERİPDE GELMEYENLERE NE DEMELİ BİLMEMM:kızgın::olmaz::umursamaz:

Ankara'nın güzel hanımları, pek sevgili ve de değerli arkadaşlarım, canlarım,ciğerlerim,ballı kaymaklı tatlılarım.
Güzel birgün geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor,günleriniz hep güzel olsun.
Nurşen ablacım nice yıllara seni seviyorum.Ablacığım 15 mi bitti 15'mi girdin tam anlayamadım.
Çok güzelsin herzamanki gibi.
Kalimeram canım arkadaşım sizleri çok çoooooook seviyorum ama elimde olmayan nedenlerle katılamadım.
Eltimin oğlunun sözü vardı,cumartesi günü gelinle alışverişe gittik,ben yengeyim ya onun için.
Pazar günüde söz vardı biraz önce eve geldim.Söz çok güzel oldu.
Cadı Arzu'nun nikahtan sonra gittiğimiz arkadaşım vardı söz ordaydı.
Kalişim gerçekten sizleri çok özledim ayarlayalım da keçiören'de buluşalım,
arkadaşımın mekanı olur benim evim olur sizler nasıl uygun görürseniz.
Nam katılamamış,geçmiş olsun arkadaşım.Kaliş aramızda kalsın ama, sakın nam duymasın namın katılamadığına sevindim neden mi?
beni gelmedi diye sözleriyle döverdi biliyosun namın huyunu artık kurtulamazdım çenesinden.
Onun için diyorum.Nam arkadaşım seni seviyorum.
NE KEÇİÖRENDE BULUŞMASI KIZIM,
SENİN EVDE BULUŞSAK BİLE SENİN BİR MANİN ÇIKAR KATILAMAZSIN ARAMIZA:mymeka:
BİZ KENDİ KENDİMİZE SENİN EVDE OTURUR GELİRİZ GARİİ:kızgın::olmaz::umursamaz:

kalimaram annem hala yazlıkta. bir türlü ankaraya dönemedi.
bu ay sonu dönerim belki diyor. o dönüp toparlanınca ancak ben gelebilirim.
malum kaç aydır kalıydı evi. kadın filan tutar. bende gelip temiz eve kurulurum.:roflol::roflol:
çok kurnazım ben ya.a.s yinede bir mani çıkmaz umarım. haber uçururum size.opuyorumnanaktan
SENİ GİDİ KURNAZ SENİİİİ:roflol: BOŞUNA DEMEMİŞLER '' İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANIN'' DİYE:roflol:kaydirigubbakcemile5

TAMAM ABLAM SEN HABER ET BİZE, AYAR ÇEKERİZ HEMEN kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

kecçeleirmmmm
nasılsınız güzel bi hafta dilerim size kırşehirdennn

1087.gif

mıhdarım resim eksik gibi hani son resim nam hanımda ne nazlı dimi çift igneyle katıldım halada igne yiyorum ses soluk kısık nefes alamıyorum ama hiç pişman degilim geldimya 3günde iyileşirim gelmezsem 1ay kalkmazdım yataktan diger konuyuda bugün halledelim canım onagöre eşim haber bekliyo msn görüşelim

KIZLAR YANINIZDA OLAMADIM MALESEF:sinifsinif:

SİZLERİ BENSİZ BIRAKTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜMmafoldumben

AMA BÜTÜN SUÇKALİMERA şutarafagittiDA ÇÜNKÜ PERŞEMBE GÜNÜ ZİYARETİNE GİTMİŞTİM KADIN BENİ RESMEN HASTA ETTİnaniknanik
BİLİYORUM SİZLERLE OLMAYAYIM DİYE YAPTI :dilcikar:
geçmiş olsun canım bügün nasılsın çok kötü bi illet ben linkosilinle duruyorum hadi çabuk iyileş öpüyorum:nazar::nazar::nazar:

mıhdarım resim eksik gibi hani son resim nam hanımda ne nazlı dimi çift igneyle katıldım halada igne yiyorum ses soluk kısık nefes alamıyorum ama hiç pişman degilim geldimya 3günde iyileşirim gelmezsem 1ay kalkmazdım yataktan diger konuyuda bugün halledelim canım onagöre eşim haber bekliyo msn görüşelim
VALLA TONBİŞİM BENDEKİLERİDE GÖNDERDİM EYLÜLE AMA BUKADAR KOYMUŞ:sm_confused:
HERHALDE DİERLERİNİ KENDİNE SAKLIYOR, ZANNUMCA SAKLADII RESİMLERLE BİZE ŞANTAJ YAPACAK:roflol::roflol:

EVET BENDE SENDEN HABER BEKLİYORUM ŞEKERa.s
DİLEK ABLADA GELMEK İSTERDİ AMA TELEFONUNU KAYBETMİŞİM YOK:sm_confused::uhm:
NURŞEN APLAM UYKUDAN UYANSINDA ONDAN ALAYIM ARAYAYIM ŞEKERCİMa.s
BİZİ 4 KİŞİ YAZDIN DEMİa.s BEN VE EŞİM NAM VE EŞİ OLARAK YANEEa.s

evet aynen öyle 4te biziz inşallah yamisinle serseri çiçekte gelirler hani arkadasıda vardıya adını bilerek yazmıyorum belki istemez çünkü kendi adıya nich degil inşallah kalabalık oluruz

herkese selamlar.ben de gelmeyi çok isterdim buluşmaya ama bebeğim ve bir taşınma işimiz olduğu için gelemedim.çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz.doğum gününüz de kutlu olsun a.s.

:nazar::nazar::nazar:
öncelikle hepinizede kocaman birer masallah
harikasiniz ya
o gülen yüzleriniz hic solmasin
neseniz
sevinciniz
mutlulugunuz
sohpetiniz
dostlugunuz
ve bulusmalariniz daim olsun
ay gördükce imreniyorum ya
tr ye gelirsem
benimlede bulusun ey kk ailesi
:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kartpostal-kirmizi-guller.jpg

masallah dostlugunuz ve muhabbetiniz daim olsun angaralılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy evet kasımda gelirim ,hatta mümkünse buluşma cuma günü olsun (aranızda zengin biri varsa gittiği camiyi söylesin.bebeği avlusuna bırakıcam da rahat rahat oturayım diye sizlerle :) kaydirigubbakcemile3

Nurşen ablacım nice yıllara seni seviyorum.Ablacığım 15 mi bitti 15'mi girdin tam anlayamadım.Çok güzelsin herzamanki gibi.
Kalimeram canım arkadaşım sizleri çok çoooooook seviyorum ama elimde olmayan nedenlerle katılamadım.Eltimin oğlunun sözü vardı,cumartesi günü gelinle alışverişe gittik,ben yengeyim ya onun için.Pazar günüde söz vardı biraz önce eve geldim.Söz çok güzel oldu.Cadı Arzu'nun nikahtan sonra gittiğimiz arkadaşım vardı söz ordaydı.
Kalişim gerçekten sizleri çok özledim ayarlayalım da keçiören'de buluşalım,arkadaşımın mekanı olur benim evim olur sizler nasıl uygun görürseniz.
Nam katılamamış,geçmiş olsun arkadaşım.Kaliş aramızda kalsın ama, sakın nam duymasın namın katılamadığına sevindim neden mi?beni gelmedi diye sözleriyle döverdi biliyosun namın huyunu artık kurtulamazdım çenesinden.Onun için diyorum.Nam arkadaşım seni seviyorum.

15 girdim canımopuyorumnanaktan seni özlüyoruz ama sen hep meşgulsün canısım:umursamaz:buluşma yerimiz çok güzel ev davetine gelince düşünürüz şekerciğimkaydirigubbakcemile3nam ne yazık ki katılamadı:çok üzgünüm:Kasım da hepiniz gelin emi,kulaklarınızı çınlattık.Bende seni seviyorum,nam ı seviyorum hepinizi seviyorummmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniza.s.:nazar::nazar:

Back