ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

ALLAH RAZI OLSUN...
İnanın neredeyse acımı üzüntümü bağıracağım millete seneler böyle geçti bayramlar milletin çocuklarını bakışlarımın ucuyla bakarak hangi bayram ben de kucağımda bebeğimle geleceğim acaba diyerek geçti..
yakın arkadaşlarımın atmaya kıyamadığı kıyafetleri alıp yıkayıp saklayıp onlara bakıp hayal kurup sonra onları dağıtıp sonra yeniden kenara atarak bir kısır döngü ...
giydiremiyorsun bir beşik alıp kuramıyorsun geceleri uyuyamıyorsun ama bebeğin uyumayıp da seni uykusuz bırakmadığı için değil düşün düşün dur..
en son annem de ölünde kimsesiz kaldın demeler kimse biz varız biz yanındayız demiyor inan demiyor..
6 yıl ankaradaydık maddiyatsızlıktan gözümüzün önündeki doktorlara gidemedik öyle bekledik..
şimdi çok şükür en azından artık borcun içine de girsek de kendimiz için giriyoruz diyoruz ...
tedavi olacağım diye eşinden bir şey isterken bin kez düşünmeler etmeler şimdi uzaktayız inan kafamı burada biraz topladım milletten uzak kpss ye bile çalışmaya başladım belki atanırım diye atanırsam kimsenin lafı olmaz sözü olmaz diyorum..
vitamin aldım canım doktorun da verdiğinii ayrı da zaten bebek için tüp mide ameliyatı olmuştum bayağı kilo verdiğim için vitaminler bana kesin şart şimdi yumurta toplamadan sonra benim hemen transfer olmayacak genetiğe gidecek genetik sonucunu beklemek benim için zor olacak işte bakalım..
devir kötü devir eskiden insanlar yardımlaşmak sevaptır derlerdi ben para derdinde de değilim ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin o zaman bu insanlar yandı çıra gibi..
tedavi gören bir insanın moralini bozmasınlar yani çektiğimiz sıkıntı kendimize yetiyor zaten..
bir arkadaşımın annesinin yanında bir süre kalacağız baktık rahatsızlık verdik dediğin gibi uygun yerler bakacağız canım...

Çok iyi anlıyorum cnm bizde ayni süreci umutsuzluğu yaşadık çok şükür şimdilik hersey yolunda insanları takma diyemem çok zor ama mutlaka kendine hobi bul KPSS de çok iyi denk gelmiş oda kafa dağıtır bir bakmışsın çifte mutluluk olur hem atama hem çocuk tedavini kimseye anlatma özellikle akrabalara uzak dur hatta kendinedir çok iyi bak cnm iyi haberlerini duymak dileğiyle

hayırlısı sağlıklısı olsun da kucağımıza bir taneyi ALLAH'IN izniyle alaydık inşallah kan verdin mi canım
Verdim canım geçen 40.8 idi 97.32 ye çıkmıştı bugün 158.49 fazla atmamış diye üzüldüm ama.Doktora yazmistim , gayet iyi diye cevap yazmış.Pazartesi ultrasonla bakılacak
Karnım agriyor regl olacak gibi

ALLAH RAZI OLSUN canım..
inşallah ben de burada hamileyim diye yazarım ben bir atanıp başarılı olursam anca uzak kalırım canım yoksa eşim ne kadar yakın o kadar iyi diyor akrabalarının gözüne sokacak neredeyse beni
canımı acıttıklarını bildikleri halde işte annem de annem biraz rahatsız o başka ama hayırlısı ile sağlıcakla çocuğum olursa biraz rahatlarım bir de atanırsam oooo kaymaklı baklava olur..
kendime güvenim gelir..

yok canım önemli olan %60 artması ilk başta zaten ikiye katlama oldu o nedenle endişelenme kuzum her şey yolunda inşallah....
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı oluyor ya..
hadi bakalım şimdi pazartesini bekle işe gidip geliyorsun ağır deil demi işlerin..

İnşallah canım ya pazartesinin beklicem artık

Merhaba, mesajınızı okudum yazmak istedim. Ben de atanınca her şey son bulacak sanmıştım, evim oldu, arabam oldu. Yıllar sonra bebek istedim ama olmadı. 14 ay oldu, hamile kalamıyorum:) ama atanmasaydım evet maddi olarak tüp bebek çok çok zorlardı. Ve kafaya daha çok takardım herhalde…Keşke devlet yardımcı destek olsa, maddi olarak zorlanıp bunu deneyemeyenleri öyle iyi anlıyorum ki artık. Kpss ye çalış lütfen, kendi işin olduğunda kendine bir uğraş bulduğunda akraba falan hiçbirinin bir önemi kalmıyor. Tüp bebek tedavin için de gönlünü ferah tut, ennn kısa zamanda o güzel haberi alacaksın bak içime öyle doğuyor. Kimler kaldı bu forumda, hepsini okudum. Sıra bize geliyor bence umarım gönlünden geçen her şey seni bulsun. Hepimiz o güzel haberlere kavuşalım kpssyi de ihmal etme, bebişine istediği heeer şeyi alabilesin

bir insanın yakasını bırakmayınca millet bir de sorumluluklar büyüklerin işte hastalıkları diğerlerin umursamaması derken oturup ders çalışmaya da zaman bulamadım canım maddiyat da olmayınca tedavi olmaya da...
insan verdiği emeklere üzülüyor annem zor şartlarda okuttu beni babam yeni vefat etmişti insan o günleri düşününce daha da üzülüyor..
şimdi burada gelen giden de olmaz diyerek oturdum ders çalışmaya arkadaşlarıma hep dedim atananlar vardı kitaplarınızı yollayın videoları da dinliyorum not tutuyorum inşallah atanırım canım..senelerce görümcelerim benim kardeşimin eti belli budu belli diyerek tedavi paralarını kafama kaktılar yani..
insan lan diyor ben memur olsam onu bile eşime ödetmem çekerim kredimi tamam bu benden çıkacak derim diye çok hayal kurdum ama bir de milletin çenesini dinledim...
hiç sıkıntı yapma canım 1 2 sene olmaması normal diyor doktorlar da ama sen önlemini al yaşın kaç bilmiyorum ama geç anne de olma her şey zamanında güzel ben fırsat olsaydı yani direk yaptırırdım zamanında tüp bebeği ..
ay atanırsam kendim alırım her şeyini bebeğimin kocama bile demem...
ama yokkkk senelerdir kendimden kısarak da yaşadım babası değil mi alsın
bir de utanmadan görümcemin biri bize de akmasa da damlar diyor utanmaz sen bana ne damlattın bu zamana kadar da benden bekliyor çok da utanmazlar ya insanı deli ederler

Ahh seni çok iyi anlıyorum. Halden anlamazlar ve gerçekten kötüler böyleleri. Sen hiç onları kafana takma lütfen eşin iyiyse onlar dış kapının dış mandalı. Moralini yüksek tut, tüm güzel şeyler seni bulsun inşallah çifte bayram olsun bu yıl inşallah

İnsallah cnm ben dersaneye gitmedim KPSS için video izleyerek şer kitap alarak hazırlandım hemsireyim bende aynı kaynana durumu bendede vardı fakat ben biraz sert ve sivri dilliyim ezdirmem kaynanam da sivri çünkü eşim evde onlarla muhattap olunca benim mutsuz olduğumu fark ettikçe biraz biraz düzeliyor sende bunu bence fark ettir hatta gittim bir doktorun yanında psikolog vardı eşimle birlikte girdik bir saat konuştuk psikolog bile güzelce anlatınca eşim de biraz farkına vardı öyle bisey denk gelirse sakın kaçırma

çok güzel artmış bence güzel ilerliyor darısı bizlere inş :) peki kalan yumurtaları sordunuzmu size açıklama yapan oldumu

merhaba herkese kpss çalışmak çok mantıklı bende düşünüyorum ama iş,ev biraz zor oluyor ama kesinlikle çalışın kesinlikle özel sektör çok zor izin almaya bile o kadar çekiniyorsun ki ve hayatımızın dönğm noktaları bunlar o kadar para harcıyorsun bide ama kimsenin umrunda değil yeri geliyor annen bile anlamıyor o yüzden kendimiz ne yaparsak o Allahım hepimizin kucağını doldurdun en kısa zamanda sağlıkla inş

çok güzel artmış bence güzel ilerliyor darısı bizlere inş :) peki kalan yumurtaları sordunuzmu size açıklama yapan oldumu
Doktora soracağım pazartesi ultrason gidince zaten 1 adet kalmıştı

eşim iyi canım ama ailesi olunca aşırı düşkün herkes çocuğu olunca değişir bizimkiler öyle değişti diyor yani canım jayırlısı ile atama da olur da ben de milletle uğraşmam..

benim de şimdi dershane fırsatı olmaz canım silopi de uygun öyle dershane falan da görmedim zaten tedavinin masrafları derken ben de video izliyorum video ders notlarının kitaplarını aldım işte gülüm..
birkaç arkadaşım da elindeki 2020den kalma çözülmemiş kitabını yolladı onları çözmeye başladım birkaç test kitabı ve denemelerle de bastıracağım..
ben de konuşurum canım konuşmasam bunlar beni silek bezi gibi kullanmaya kalkar da işte arkamda kimse yok onu bildiklerinden biraz eksideyim eşim aşırı ailesine düşkün iyi bir adam ama benim ağzıma tükürüyor ablası diyor ne yapalım onu da öyle kabul edeceğiz ben onu çekmek zorunda mıyım diyorum ses yok son zamanlarda çok kavga ettik abkası yüzünden en sonunda pes ettim dedim yok çözüm yolu yok..
ben atanırsam hayırılısı ile o zaman kafam rahat olur bir de evladımız olursa anca yoksa bunları çekmeye gelmişim dünyaya gibi hissediyorum ..bayramlarda bile kaçacak şöyle kafa dinleyecek bir kapı yok en fazla kaçacak yer diğer oda oraya da geliyorlar ..

Anliyorum cnm naparsin bazı insanlar kendilerine bile yük farkında değiller sen kendine bak eşine de güzel bu dönemde stres sinir yok de elinden geldiğince idare et derse sarıl atan güvencen garantin arkan o olsun en güzeli o

aynen canım sıkı sıkıya derslere sarılacağım hayırlısı ile tedavim de başlasın..
atanırsam hepsinin ağzı kapanır çalışıyorum yorgunum derim çıkarım işin içinden yani..
o zaman eşim bile diyemez ki ille de gidelim şöyle olsun böyle olsun..
annem rahmetli yaşarken de elinden geleni yapardı bana ama annen yapıyor diyen olmuyordu kendim ağzımla diyordum şöyle böyle diye..
ama bakıyorum ki hepsi boş insan önce kendi güçlü olmalı..
ders çalışmaya da fırsat olmadı ki gülüm geliyor kaynanam 6 7 ay kalıyor sabhatan akşama kadar başında otur istiyor ev işini yapıyorsun akşam oğluyla oturuyor bu gelinler kaynanayı istemiyor diye oğluna geçiyor ya düşündükçe sinirleniyorum gerçekten de ya..
ALLAH daha beterinden korusun gerçekten de insanın bir sınandığı dönem oluyor anlat anlat bitmez de gülüm işte bakma şimdi bu dönemi değerlendirdim değerlendirdim yoksa daha bulamam böyle dönemi ..başka yer olaydı yine gelecekti hadi bakalım çalış çalışabilirsen

Merhaba cok uzun zaman oldu foruma girmeyeli 3 sene falan olmuş galiba bu konuyu görünce yazmak istedim. Bende 2017 yılında gogsen onalanda 2 kez așılama oldum tutmadı kendisi bana demisti direkt tüp bebek hic zorlamayalim sen istediğin icin asilama yapiyorim demişti sonra gerçekten tutmadı o süreçte cok üzüldüm kafaya taktim resmen yatıyordum kalkıyordum bu konu kafamdaydi dünyayı kendime dar ettim kendime zulmettim o dönem babami da kaybetmiştim. Yok dedim bu boyke olmayacak oturdum kpssye calistim tum enerjimle boylece hem dusunecek vaktim olmadi hem de bana iyi geldi. Sinav iyi gecti puanlar aciklandi atanacak puani aldim sobra gogsen beyde tedavi oldum ilkinde yumurta toplama isleminden sonra dollenme bile olmadi.. Gogsen bey bana caktirmadi ama baya bozuldu hemen ikinciye baslayalim ben umitvarim dedi hemen basladik ve tek dollenme oldu 3.gun embriyosuyla hamile kaldim ve zcok zorlu bir gebelik surecinden sonra kizimi kucagima aldim.. Kendinize zulmetmeyin cok yıpratıcı süreçler evet bende yasadim ama su akıyor yolunu buluyor.. Gogsen bey rast gele tedaviler onermez ekstra masraf olacak seylerde aileye muhakak bilgi verir bizde oyle oldu. Cok nettir gereksiz seykerke aileyi yormaz. En azindan benim denyimledigim şeyler bunlar oldu. Her zaman dua ediyorum rabbim sen herkese jayirli evkatlar nsaip et.. Tedavi olan canim kadinlar su gibi gecsin gitsin yavrularinizi kucagina almak en yakin en hayirli zamanda nasi olsun

Ne güzeliz böyle hiç pes etmiyoruz güçlüyüz inançlıyız çok şükür inş hepimiz güzel haberler alacağız benimde perşembe günü 3.gün embriyosu transferi yapıldı yaşayıp göreceğiz hayırlısı olsun hepimiz için

Peki merak ettim sonrasında gebelik olmadımı genelde tüp bebek tedavisi sonrası oluyor diyor herkeste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…