ALLAH RAZI OLSUN canım...Amin canım Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin
Anneciğinin, babacığının mekanı cennet olsun inş.
Pazartesi baslicam ise inş.
Fitil progestan evet
Igne de var 3 tane, çatlatma ignesi de vuruldum yarin da vurulacagimALLAH RAZI OLSUN canım...
progestan sadece fitil mi verdi canım iğne de var mı?
bayağı takviye verdi o zaman göğşen hoca canım ..Igne de var 3 tane, çatlatma ignesi de vuruldum yarin da vurulacagim
Ben çok.ilac.iciyorum
Kabak çekirdeği ye kabız olmazsın canımbayağı takviye verdi o zaman göğşen hoca canım ..
ben de vitamin falan b12 balık yağı içiyorum bir de kabızlıkla uğraştım canım çıkıyor sandım
merhaba neler yaptınız nasıl gidiyor şimdi kaçıncı gününüz test ne zaman yapılacakKabak çekirdeği ye kabız olmazsın canım
Merhaba bugün 6. Günümmerhaba neler yaptınız nasıl gidiyor şimdi kaçıncı gününüz test ne zaman yapılacak
hayırlısı olsun belirti çok önemli değil o tutunsunda inş :)Merhaba bugün 6. Günüm
Belirti felan yok 8 Ekim test günüm
36.500 tl tuttuKizlar mrb bizde göğşen hocada karar kıldık. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar, ilaçlar ne kadar tuttu acaba ?
Toplam mı ? Sadece ilaçlar mı canım? Çünkü 18 000 falan aşağı yukarı demişti hemşire36.500 tl tuttu
Aldığım tüm ilaclar 36500 tl tuttuToplam mı ? Sadece ilaçlar mı canım? Çünkü 18 000 falan aşağı yukarı demişti hemşire
Anladım canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırızAldığım tüm ilaclar 36500 tl tuttu
Ben sgk li değilim, calistigim kurumun özel vakfı var faturayı reçeteyi yolladım bakalım.ne kadarini karşılaşacaklar, cebimden ne çıkacak ondan sonra belli olacak
Amin canım inşallahAnladım canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Tüp bebek ne kadar tuttu acaba ?Kizlar mrb bizde göğşen hocada karar kıldık. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar, ilaçlar ne kadar tuttu acaba ?
İlaçlar hariç 39 000 canım. İlaçlarla vs 60 000 i bulur diye düşünüyorum.Tüp bebek ne kadar tuttu acaba ?
ilaç kullandım canım mecburKabak çekirdeği ye kabız olmazsın canım
ben ay sonunda gideceğim inşallah rapor çıkacak ilaçları alacağım adetle başlayacağız kasım başında da tedavi başlayacak inşallah...Merhaba Rabbim en kısa zamanda herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah. Ben 38 yaşındayım ve son bir kez daha denemeye karar verdik. Daha öncede araştırmıştım Göğşen hocayı büyük ihtimalle oraya gideceğiz. Son raporum kaldı zaten. Daha önce 7 kez denedik ama olmadı Rabbim hepimize nasip eder inşallahbende pko var elimde bir problem yoktu. İlaçları sadece ben kullanacağım ne kadar tuttu yaptıranlar bir fiyat bilgisi verebilir mi acaba
Yaptım.canim çok şükür pozitifi gordukberen_naz nasılsın canm test yaptın mı