ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Amin canım Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin
Anneciğinin, babacığının mekanı cennet olsun inş.
Pazartesi baslicam ise inş.
Fitil progestan evet
ALLAH RAZI OLSUN canım...
progestan sadece fitil mi verdi canım iğne de var mı?

Igne de var 3 tane, çatlatma ignesi de vuruldum yarin da vurulacagim
Ben çok.ilac.iciyorum
bayağı takviye verdi o zaman göğşen hoca canım ..
ben de vitamin falan b12 balık yağı içiyorum bir de kabızlıkla uğraştım canım çıkıyor sandım

Toplam mı ? Sadece ilaçlar mı canım? Çünkü 18 000 falan aşağı yukarı demişti hemşire
Aldığım tüm ilaclar 36500 tl tuttu
Ben sgk li değilim, calistigim kurumun özel vakfı var faturayı reçeteyi yolladım bakalım.ne kadarini karşılaşacaklar, cebimden ne çıkacak ondan sonra belli olacak

Merhaba Rabbim en kısa zamanda herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah. Ben 38 yaşındayım ve son bir kez daha denemeye karar verdik. Daha öncede araştırmıştım Göğşen hocayı büyük ihtimalle oraya gideceğiz. Son raporum kaldı zaten. Daha önce 7 kez denedik ama olmadı Rabbim hepimize nasip eder inşallah bende pko var elimde bir problem yoktu. İlaçları sadece ben kullanacağım ne kadar tuttu yaptıranlar bir fiyat bilgisi verebilir mi acaba

ben ay sonunda gideceğim inşallah rapor çıkacak ilaçları alacağım adetle başlayacağız kasım başında da tedavi başlayacak inşallah...
benim içime göğşen hoca çok sindi iki kez kimyasal gebelik olduğundan genetiğe yollayacağız embriyoları bakalım kaç tane kalacak ne olacak onu düşünüyorum ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah amin beklemek çok zor tedavilerle uğraşmak ayrı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…