ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Aslinda olmayan da var ve bana ben tedavi olurken gogsen hoca senin yumurtaligin amh degerlerin vs 40 yasindaki bir kadin gibi calisiyir demistive ben o zaman 28 yasinda falandim.. Demistim ikinci cocuk da mi tedavi ile olur onu bilemeyiz ama normal yollarla zor demişti.. Cikolata kistim vardi benim ca degerlerimi yukseltiyordu. Bu konuyu ben dogum yaotiktan sonra gundemimden cikarttim açıkçası mental açıdan cok rahatlamistim.. Cok şükür bir yavrim daha oldu tedavisiz.. Hayatta olmaz diye birsey yok inanmak cok onemli

Kesinlikle hem inanmak hemde akışına bırakmak gerekiyor bence çok üstünde durmayınca kafa da rahat olunca oluyor ama şu anda öle olamıyoruz malesef elde değil

ALLAH RAZI OLSUN canım...
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla bizler de seviniriz ben 10 senedir bekliyorum bebeğimi kpss ye de çok çalışmak istedim ama işte ailevi sorunlardan eşimin ailesinin olumsuzluklarından büyüklerin sorumluluğu derken fırsat olmadı şimdi şırnaka tayin olduk burada kafam dank etti bazı şeylere kendime de üzüldüm geçen yıllarıma da hayırlısı artık ben de göğşen hocaya ilk defa gittim ve bizimle net şekilde konuştu şimdi ay sonunda ankaraya gidiyoruz iznimizi aldık tedavi için yumurta toplama olacak döllenme olursa onlar da genetiğe gidecek bakalım kpss ile kafamı dolduracağım hem de kendimide ödüllendireyim belki bu sefer olur bakalım

Canım
Kesinlikle hem inanmak hemde akışına bırakmak gerekiyor bence çok üstünde durmayınca kafa da rahat olunca oluyor ama şu anda öle olamıyoruz malesef elde değil
merhaba, transferin yapıldı mı? Süreç nasıldı çok zor mu acaba inşallah pozitifi görürsün

Gittim canım 1 tane kesemiz var
Şükür.
1 i tutmuş. İlaçlara devam edeceğim.
Haftaya çarşamba kalp atisini duymaya gideceğiz
İnşallah duyarız
iyi canım çok sevindim darısı bizlere inşallah amin:9
duyarsın inşallah canım kalan yumurtana ne olmuş ?
tam olarak bu zamana kadar ne kadar ödeme oldu kuzu

merhaba canım ben cumartesi yoldayım ankaraya doğry tedavi için geliyorum sen ne yaptın?
Regl olabildin mi canım? Bana duphaston baslattı doktor, daha da da bitmesine 3 gün var.. Her şey normal gitseydi şimdiye test bekliyor olacaktım

Kızlar bugün regl nin 2. Günü olduğu için hastaneye gittim, tedaviye başlayacağımızı düşünüyordum. Eşit olmayan yumurtalar olduğu için 12 gün yasmin kullanip tekrar regl olup tedaviye başlayacakmışız.. Embiriyolarda genetiğe gidecek, gittikçe uzuyor bu süreç..

Kayseri acıbadem den neden vazgeçtiniz?

merhaba arkadaşlar 1 aydır ankarada tedavi oluyordum eve bugün geri döndük aşırı yorgunum..
yorgunluğumu anlatamam yımurtalar güzel büyüdü 6 tane yumurta toplandı ama bir tane kaliteli 3. gün sekiz hücreli embriyomuz donduruldu..
yumurta toplanırken histeroskopi yapıldı polip varmış büyük sayılacak şekilde onu da aldı o nedenle transfer nasipse şubatta olacak ama o kadar yorgunumki kalan 1 embriyomuzun durumu ne olur bilemedim..

Kayseri acıbadem den neden vazgeçtiniz?
aşırı maddiyatçı geldi bana..
hemen kısa bir muayene oldu öngörüşme de toplu bir tedavi istendi hemen iki kez yumurta toplanma histeroskopi falan şırnaktayız dedim nasıl gelmek gitmek kolay mı yani..o zaman bize 150 binlik bir fatura çıkardılar..

göğşen hocadan çok memnunum ama sanki başkentin laboratuvarı çok iyi değil 6 yumurtadan en azından 2 tane kalır diye düşünmştüm

Canım inşallah o bir tane embriyo ile Şubat'ta güzel haber alırsın önemli olan kaliteli olması, kafana takma. Benimde yarın yumurta toplama olcak. Senin amh kaçtı,l?

Canım inşallah o bir tane embriyo ile Şubat'ta güzel haber alırsın önemli olan kaliteli olması, kafana takma. Benimde yarın yumurta toplama olcak. Senin amh kaçtı,l?
inan canım bilmiyorum amhı hiç öncesinde polikistik over hstasıydım 2019 de 19 yumurta toplanmıştı 8 tane 5. gün embriyosu kalmıştı ama kalitelerini pek bilmiyorum..
şimdi 6 tane toplandı 11 gün gonalf kullandım..pko kalmamış dedi ben tüp mide ameliyatı oldum 50 kilo verdim o nedenle çok iyi olmuş dedi polip varmış o alındı o varken zaten hamile kalamazsın ki onu nasıl almadılar dedi..
inşallah o bir tane embriyomuz sıkı sıkı tutunur bana..
senin şuan kaç tane gözüküyor ALLAH'IM kolaylıkla atlatmak nasip etsin inşallah 4 5 tane kaliteli kalır inşallah insana bir güvence oluyor dondurulmuş kalınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…