Merhaba cok uzun zaman oldu foruma girmeyeli 3 sene falan olmuş galiba bu konuyu görünce yazmak istedim. Bende 2017 yılında gogsen onalanda 2 kez așılama oldum tutmadı kendisi bana demisti direkt
tüp bebek hic zorlamayalim sen istediğin icin asilama yapiyorim demişti sonra gerçekten tutmadı o süreçte cok üzüldüm kafaya taktim resmen yatıyordum kalkıyordum bu konu kafamdaydi dünyayı kendime dar ettim kendime zulmettim o dönem babami da kaybetmiştim. Yok dedim bu boyke olmayacak oturdum kpssye calistim tum enerjimle boylece hem dusunecek vaktim olmadi hem de bana iyi geldi. Sinav iyi gecti puanlar aciklandi atanacak puani aldim sobra gogsen beyde tedavi oldum ilkinde yumurta toplama isleminden sonra dollenme bile olmadi.. Gogsen bey bana caktirmadi ama baya bozuldu hemen ikinciye baslayalim ben umitvarim dedi hemen basladik ve tek dollenme oldu 3.gun embriyosuyla hamile kaldim ve zcok zorlu bir gebelik surecinden sonra kizimi kucagima aldim.. Kendinize zulmetmeyin cok yıpratıcı süreçler evet bende yasadim ama su akıyor yolunu buluyor.. Gogsen bey rast gele tedaviler onermez ekstra masraf olacak seylerde aileye muhakak bilgi verir bizde oyle oldu. Cok nettir gereksiz seykerke aileyi yormaz. En azindan benim denyimledigim şeyler bunlar oldu. Her zaman dua ediyorum rabbim sen herkese jayirli evkatlar nsaip et.. Tedavi olan canim kadinlar su gibi gecsin gitsin yavrularinizi kucagina almak en yakin en hayirli zamanda nasi olsun