ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Bende de ilk kontrolde 6 tane olduğunu söylemişti canım, az değil mi dediğimde arkadan gelenler de olacak demişti, cumartesi günü de çok yoğundu sormayı unuttum. Amh 8 di benim. Bilmiyorum şuan kaç yumurta var. İnşallah sımsıkı tutunur canım. Moralini yüksek tut. Zoru gitmiş tek bir adım kalmış

220 ile başlamıştık biz sende de mi yüksek başlattı dozu ?

aynen canım zoru gitti çoğu da gitti..
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kuzum ama korkuyorum olumsuz olursa yeniden sıfırdan başlayacağız diye..
kaç gündür gonalf kullanıyorsun canım?

aynen canım zoru gitti çoğu da gitti..
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum kuzum ama korkuyorum olumsuz olursa yeniden sıfırdan başlayacağız diye..
kaç gündür gonalf kullanıyorsun canım?
Evet dondurulmuş olması insana güven veriyor. Sadece transfer vs daha kolay ama vardır Rabbimin bir bildiği. Bu güzel sonuçlanırda gerisini gerek kalmaz inşallah olumlu düşün olumlu olsun inşallah. Ben 9 gün kullandım canım dün ovitrelle ve gonapepty vurundum 20.00 da yarında opu var iste

aynen canım hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah amin..
olumlu düşünüyorum gerçekten de..
ALLAH utandırmasın canım..hayırlısı ile yarını da güzelce atlatırsın canım inşallah haber et bizi de

Tmm canım ederim. Çok ağrı oluyor mu sonrasında

Tmm canım ederim. Çok ağrı oluyor mu sonrasında
yok canım benim histeroskopi olduğundan dolayı biraz ağrım oldu bir kaç kez ağrı kesici içtim o kadar..
çok yumurtası olanlarda ağrı olabilir canım bizim gibi orta ayardakilerin çok olmaz canım çok kısa sürüyor zaten

Tmm canım, teşekkür ederim

rica ederim canım hayırlısı ile sağlıcakla geçer inşallah hoca sana her şey yolundaysa taze transfer yapar heralde..
Evet öyle düşünüyoruz canım, benim tekrarlayan düşüklerim var, ilkini normal düşünüyoruz, tabi kalırsa dondurulmuş Lara da ilki tutmaz sorun olursa genetik yaptırıcaz. Öyle transfer edicez.

Evet öyle düşünüyoruz canım, benim tekrarlayan düşüklerim var, ilkini normal düşünüyoruz, tabi kalırsa dondurulmuş Lara da ilki tutmaz sorun olursa genetik yaptırıcaz. Öyle transfer edicez.
hadi hayırlısı inşallah canım..
inşallah tutunur bebişlerin ...sevinçlerimizi paylaşırız inşallah amin..

Çok çok amin canım, en çok hak edenlerdeniz aslında anne olmayı, bu kadar emek çaba inşallah o güzel günlerede ulaşırız hep birlikte
amin canım..
gerçekten hayırlısı ile sağlıcakla en kolay şekilde en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşur kucağımıza alırız inşallah bize sıkı sıkı tutunurlar inşallah..
şu bir ayda nasıl yoruldum anlatamam ev tuttuk yerimiz uzak maddi manevi çok zor ve yorucu bir süreç..inşallah çoğu gitti azı kaldı

Sizinki çok daha zor olmuş canım. Bende Sincan'dan gidiyorum ego ile 2 saat sürüyor, eşim her zaman gelemedi malum iş. Tüm günüm yolda geçiyor. Rabbim tüm bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. O kadar çok hak ediyoruz ki, en çok bize yakışacak anne olmak belki karşılaşmış bile olabiliriz hastanede

aynen canım belki de karşılaştık hastanede..
inşallah anne olacağız inanıyorum canı gönülden ...
bu yolda birbirimize moral verelim olumlu düşünmek de çok önemli..hayırlısı bakalım

aynen canım belki de karşılaştık hastanede..
inşallah anne olacağız inanıyorum canı gönülden ...
bu yolda birbirimize moral verelim olumlu düşünmek de çok önemli..hayırlısı bakalım
En önemli şey zaten moral canım. Nefes aldığımız sürece umut hep vardır. Ve bizi bizden kimse daha iyi anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…