ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

ay canım çok sevindim darısı bizlere de inşallah ...
ilaçlara devam mı? değer kaç çıktı
Sağol canım inşallah darısı sizlere.
9. Gün 40.8 idi 11 gün 97.32 çıktı pazartesi tekrar kan vericem ilaçlara devam

Sağol canım inşallah darısı sizlere.
9. Gün 40.8 idi 11 gün 97.32 çıktı pazartesi tekrar kan vericem ilaçlara devam
çok sevindim canım amin inşallah darısı bizlere de dua et ben de stresten adetim gelmedi durdu ay sonu ankaraya geleceğiz raporumu çıkarırız hem ilaçları hazır edeceğiz işte bakalım adet geciktikçe daha stres oluyor insan kasım adeti de ona göre gecikecek diyor önceki iki ay erkenden geliyordu aksilik ya

çok sevindim canım amin inşallah darısı bizlere de dua et ben de stresten adetim gelmedi durdu ay sonu ankaraya geleceğiz raporumu çıkarırız hem ilaçları hazır edeceğiz işte bakalım adet geciktikçe daha stres oluyor insan kasım adeti de ona göre gecikecek diyor önceki iki ay erkenden geliyordu aksilik ya
Canim iyi düşün iyi olsun.İnsallah pozitifi göreceksin dualarim seninle 🤲

Canım valla bende aynı durumdayım, adet olsam tedaviye başlayacaz ama gelmiyo.. normalde hasta olmayayım bebek gelsin diye beklerken, şimdide tam tersi olayım diye bekliyorum

Canım valla bende aynı durumdayım, adet olsam tedaviye başlayacaz ama gelmiyo.. normalde hasta olmayayım bebek gelsin diye beklerken, şimdide tam tersi olayım diye bekliyorum
sorma canım delireceğim...
biran önce gelsin diye tarlusal aldım 3 gündüriçiyorum gelmiyor içmediğim ot çayı kalmadı gelmiyor hani izin alacağız şimdi iznimiz de belli ankarada kalacağız 20 günden fazla delirecem ya

sorma canım delireceğim...
biran önce gelsin diye tarlusal aldım 3 gündüriçiyorum gelmiyor içmediğim ot çayı kalmadı gelmiyor hani izin alacağız şimdi iznimiz de belli ankarada kalacağız 20 günden fazla delirecem ya
İl dışından geleceksiniz galiba siz, sizinki daha zor canım.. tarlusal aldınsa gelir ilaç bitimine telaş etme

Yaptım.canim çok şükür pozitifi gorduk
Ayyyyyy çooook sevindim kanmı verdiniz ? Kaçıncı gününde kan istio ? Bende izin alcam bakalım 4 gün flan evde yatmak istiyorum siz 1 hafta dinlenmiştiniz sanırım dimi Benimde yarın yumurta toplama var sizin nasıl geçmişti biraz stres yaptım sanırım

Ayyyyyy çooook sevindim kanmı verdiniz ? Kaçıncı gününde kan istio ? Bende izin alcam bakalım 4 gün flan evde yatmak istiyorum siz 1 hafta dinlenmiştiniz sanırım dimi Benimde yarın yumurta toplama var sizin nasıl geçmişti biraz stres yaptım sanırım
hadi hayırlısıyla geçsin yumurta toplama işlemin canım kaç yumurta oluştu kaç gün vurundun iğneleri

hadi hayırlısıyla geçsin yumurta toplama işlemin canım kaç yumurta oluştu kaç gün vurundun iğneleri
İnş hepimize hayırlı olur süreç bende 300 vuruldum 2 kutu sonra 375 vurdum 2 kez bakalım yarın belli olcak dün de çaylatma iğnesi yaptım bide grip oldum nasıl olcak bakalım yaşayıp görcez

Bide bende şehir dışından geliyorum 2 kez burada üni hastanesine gittim değerlerimi attım sonra 2 gün sonra tekrar gittim kan sonucunu attım 3.gideceğim zaman çağırdılar öle gittik ankaraya yardımcı oluyorlar ama imkan olsa hep oraya gitmek isterdim şimdi tranafer sonrası orada kalmak istiyoruz bakalım bi yer ayarlıcaz

Bide bende şehir dışından geliyorum 2 kez burada üni hastanesine gittim değerlerimi attım sonra 2 gün sonra tekrar gittim kan sonucunu attım 3.gideceğim zaman çağırdılar öle gittik ankaraya yardımcı oluyorlar ama imkan olsa hep oraya gitmek isterdim şimdi tranafer sonrası orada kalmak istiyoruz bakalım bi yer ayarlıcaz
ben de şimdi yerimiz bayağı uzak kalacak yer ayarladık mecbur olarak biraz daha masrafımız olacak ama yattı balık misali gözden çıkardık rapor çıkaracağım son rapor hakkımı kullanacağım o da aradan çıksın istiyorum artık tedavilerden yoruldum her adımda hocayla iletişimde olalım bakalım hayırlısı inşallah bir de biz silopideyiz burada hastane çok küçük ne bileyim anlatacaksın edeceksin durumu derken daha zorluk olacaktı bizim için

5 Gün dinlendim ben
Teşekkür ederim.9.gün Kan verdim 11. gün verdim yarin da vericem, inşallah değer artmıştır 🤲 normalde 12. Gün kan istemişlerdi

5 Gün dinlendim ben
Teşekkür ederim.9.gün Kan verdim 11. gün verdim yarin da vericem, inşallah değer artmıştır 🤲 normalde 12. Gün kan istemişlerdi
Hadi hayırlısıyla yükselsin belki ikizdir 🥰 haber verin mutlaka bizde yoldayız gidiyoruz nedensiz stres yaptım grip olduğum için narkoz flan korkuyorum

Hadi hayırlısıyla yükselsin belki ikizdir 🥰 haber verin mutlaka bizde yoldayız gidiyoruz nedensiz stres yaptım grip olduğum için narkoz flan korkuyorum
Korkmayın hissetmiyorsunuz ikiz olduğunu sanmiyorum sağlıklı olsun da 1 tane olsun 🥰

ALLAH RAZI OLSUN canım..
eşim anca anca anladı işte canım ben diyordum bak kimse bize üzülmüyor herkes kendi aleminde zaman gelecek herkes başınızın çaresine baksaydınız diyecek bize..
samsunda 4.5 sene kaldık canım her kış annesi geldi 6 7 ay bizdeydi kalan bayramlarda biz yine tokatta memlekette inan tedavimizin peşine düşemedik kimse de siz tedavi olun da demedi...
şimdi şırnak'a geldik uzak diye seviniyorum inan utancı belasına buraya yollamıyorlar kaynanamı ya elbette bakacağım ben onda değilim de biz de bir evladımıza kavuşalım değil mi yaşımız başımız belli artık...
takviye omegaq10 almıştım canım tedavi sürecinde kullanacağım omegaq1500 içmeye başladım şimdi folik asit folbiol verdi bir vitamin daha verdi ğöğşen hoca tüp mide ameliyatlı olduğum için b12 d vitamini verdi ..kendim de arı sütü polen gibi takviyeler kesinlikle kullanmalıyım evet eşime bir takviye vermedi ama o da bir takviye kullanacak her şeyi yapalım bakalım elimizden geldiğince genetikten hayırlısı ile sağlıcakla bir sağlam embriyo da gelip ALLAH'IN izniyle tutup kucağımıza alıp hayırlısı ile sağlıcakla büyütmek nasip olur bizlere de inşallah...
dile kolay 10 senedir beklemek duymadığımız laf görmediğimiz hareket kalmadı desem de her geçen gün daha da farklı şeylerle karşılaşıyoruz..
hayalim bebeğimin beşiğini kurmak ..içine oyuncak koymak göz nurumla ona battaniye işlemek neler neler canım ya ALLAH kimseye aratmasın...düşmanıma bile hayırlı sağlıklı evlat...çabuk bulan anlamıyor bizleri..

duanı eksik etme canım kimin duası kabul olur bilinmez belki bu yazımı okuyan biri canıgönülden bana dua eder de kabul olur bilinmez..
Cnm duam ne aşamadasın bilmiyorum insallah yolun kolaylıkla ilerliyordur bende Ankara’da yaptırdım sağlıkçıların sendika yerleri var uygun kalabilirsin belediyelerin misafirhaneleri var dsi var uygun memur disinada sendika otelleri uygun birde eczacı bir yakınımın tavsiyesi ile bu dönem çok vitamin kullandım bol sebze yedim takviyelerini çeşitlendir ben troid hastasıydım glutatyon selenyum çok faydalıymış glutatyon zaten tutunma ve yumurta kalitesi içinde hepsini kullandım iki kere başarısız geçince bu sefer vitaminleri gerçekten saat ayarlayıp takviye çok aldım doktorumun verdikleri dışında bile insallah sanada güzel bir yok olur yazdigiklarinj okuyunca inan kimsenin acısına kimse değer vermiyor herkes kendi işinde her destekte lafta sözde sen moralini yüksek tut bol su bol vitamin bol sebze birde yürüyüş güzel haberlerini duymak dileğiyle

X