amin canım hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah..Hayırlısı olsun canım hakkımızda. İnşallah
Güzel haberler alırız yüzümüz güler İnşallah
İnşallah canım ne güzel söylüyorsun sen öyle ağzından bal damlıyoramin canım hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah..
ben de heyecanla kasımı bekliyorum..senin de hamiş haberini alırım..senbeş altı aylık olduğunda benim embriyolardan bir tane genettikten sağlamgelirse transfer olur
inşallah peş peşe sevineceğiz sen bebeeğe hazırlıklara başlarsın...İnşallah canım ne güzel söylüyorsun sen öyle ağzından bal damlıyor
Göğşen hocanın hastasiysaniz o 5 kişiden biri bendimMerhaba herkese umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende adet olmayı bekliyorum gonal f başlayacağım ama cumartesi kontrolüm vardı 5 kişiden yumurta toplama işlemi yapıldğını söylediler çok heyecanlı bence :) genelde canlı transfer yapıyor sanırım hoca buradan bunu anlıyorum yaşayıp göreceğiz sadece bende soru işareti bırakan durum adetim yeni bitmişti ve yasmin verdi 10 gün kullandım bıraktırdı bugün yarın 2 damlada gelse yeterli gonal f başlıcaz dedi şaşırdım neden bir sonraki adeti beklemedik anlayamadım adetlerimde düzenli aslında hemen başlamak istedi işleme
beklemek çok zor ..Merhaba herkese umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende adet olmayı bekliyorum gonal f başlayacağım ama cumartesi kontrolüm vardı 5 kişiden yumurta toplama işlemi yapıldğını söylediler çok heyecanlı bence :) genelde canlı transfer yapıyor sanırım hoca buradan bunu anlıyorum yaşayıp göreceğiz sadece bende soru işareti bırakan durum adetim yeni bitmişti ve yasmin verdi 10 gün kullandım bıraktırdı bugün yarın 2 damlada gelse yeterli gonal f başlıcaz dedi şaşırdım neden bir sonraki adeti beklemedik anlayamadım adetlerimde düzenli aslında hemen başlamak istedi işleme
canım aradılar mı ne dedilerGöğşen hocanın hastasiysaniz o 5 kişiden biri bendim
Aradılar canım 5 yumurtanın 3 ü döllenmiş şükürcanım aradılar mı ne dediler
çok şükür hadi ya yarın mı transfer..Aradılar canım 5 yumurtanın 3 ü döllenmiş şükür
Yarin transfer olacağım inşallah
Evet yarın 2 tane inşçok şükür hadi ya yarın mı transfer..
hadi hayırlısı ile inşallah 2 tane koyacaktır heralde yaşımızdan dolayı koyarlar zaten
çok heycanlı sana ttunsun minikler inş haber ver bizedeEvet yarın 2 tane inş
İnşallah çok teşekkür ederimçok heycanlı sana ttunsun minikler inş haber ver bizede
İnşallah çok teşekkür ederimaynen haber et biz meraklanırız iyice hayırlısı ile sağlıcakla tutunsun kuzuların sana. inşallah amin
saat kaçta transfer hastanede misinİnşallah çok teşekkür ederim
Evet 9 dk sonrasaat kaçta transfer hastanede misin
hemen hemen bir saat olmuştur transfere bakalım hadi hayırlısı bugün bir de Mevlid kandlili ne güzel güne de denk geldiEvet 9 dk sonra
10 15 dk sürdü transfer islemi sonrasında 10 dk sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra 20-25 dk daha dinlendim çıktımberen_naz canım nasılsın?
transfer nasıl geçti ortam nasıldı doktorun tavrı falan ne kadar yattın hastanede? ne tavsiye etti ne ilaçlar verdi kuzu amma da soru sordum merakımdan
yarın da çatlatma iğnesimi vurunacaksın canım o neden acaba10 15 dk sürdü transfer islemi sonrasında 10 dk sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra 20-25 dk daha dinlendim çıktım
Protein ağırlıklı beslen, avokado, mango,kivi ye dediler
Ospar igneye başladım bugün
Yarin da catlatma igneleri var
Yatıyorum Dinleniyorum 2-3 gün önemli.tutunmada dediler ağır kaldirma felan işte dikkat edicem