Omega 3 de içmiştim. Siz de alabilirsiniz zararı yok sonuçta.içimiz dışımız ilaç oldu ben de şimdi b12 folik asit vitamin kullanıyorum göğşen hocanın verdiği ay ilaç içmeyen ben şimdi sürekli içiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omega 3 de içmiştim. Siz de alabilirsiniz zararı yok sonuçta.içimiz dışımız ilaç oldu ben de şimdi b12 folik asit vitamin kullanıyorum göğşen hocanın verdiği ay ilaç içmeyen ben şimdi sürekli içiyoruz
balık yağı içiyorum ben de ..artı olarakOmega 3 de içmiştim. Siz de alabilirsiniz zararı yok sonuçta.
İyi yapıyorsunuz. Ona iyi gelir diyorlar.balık yağı içiyorum ben de ..artı olarak
evet canım gerçekten de neyi içeceğimizi şaşırttıkİyi yapıyorsunuz. Ona iyi gelir diyorlar.
canım ne yaptın yumurta toplama işlemin nasıl geçti kaç yumurta toplandıHemşire duruma göre.sali ya da perşembe transfer olursuniz.demisti
Taze yapılacak galiba
Betanız çok yümsek. Kese yok mu? Başka doktorlara da gidin lütfen göğşen hocadan memnun kaldınız mı? Çoğu kişi övüyor bir ben hiç memnun kalmadım galiba.Göğsen hicada 8 agustosta yumurtam toplandi 21 agusyosta transferim yapildi şaibeli muamma bir gebelik yasiyorum hcg artiyor fakat kese yok cok dusukten baslamisti göğşen hoca sagliksiz diyp kestirip atti takip edelim bile demedi yasadigim yerdeki dr la gorustum mecburen tekrar baskente gittim 6750 beta silik bi kese net birsey yok
5 adet toplandicanım ne yaptın yumurta toplama işlemin nasıl geçti kaç yumurta toplandı
çok şükür hadi hayırlısı inşallah bundan sonra gün sayacaksın canım bakalım inşallah hepsi kalır..döllenir5 adet toplandi
İşlem sonrasi biraz kasiklarimda ağri oldu ama geçti iyiyim şükür
başka doktorlar ne dedi kaçıncı gün embriyosuydu?Göğsen hicada 8 agustosta yumurtam toplandi 21 agusyosta transferim yapildi şaibeli muamma bir gebelik yasiyorum hcg artiyor fakat kese yok cok dusukten baslamisti göğşen hoca sagliksiz diyp kestirip atti takip edelim bile demedi yasadigim yerdeki dr la gorustum mecburen tekrar baskente gittim 6750 beta silik bi kese net birsey yok
Acikcasi bnde cok memnun kaldim diyemicem bu noktada ama bu belirsizlikte mecburumBetanız çok yümsek. Kese yok mu? Başka doktorlara da gidin lütfen göğşen hocadan memnun kaldınız mı? Çoğu kişi övüyor bir ben hiç memnun kalmadım galiba.
3. Gün 2 emriyoydu bir 7 biri 8 hucreli emriyologlari kalitedibden sadece hucre olarak bagsediyorlar ayrinti sorunca transfer edecek kadar iyi diyorlr neye gore kime gore bi aciklama yok. Sali gunu 6750 cikti snra bktrmadim bu degerde kimyasal olmaz dedi gogsen hoca ama bilmiyorum sadece mecburen brkliyorumbaşka doktorlar ne dedi kaçıncı gün embriyosuydu?
göğşen hocadan ben şuan için memnunum tam olarak size ne dedi ..
böyle belirsizlik de çok kötü insanı çok geren bir durum olur kimyasal olsaydı o hemen adetle gidiyor kese de oluşmuyor sizin için korkum dış gebelik olmasın da..
Başka doktor nasıl göremiyor acaba, kese gerçekten yok mu? Şaşırdım kaldım. Siz de üzmeyin asla kendinizi olur mu. Tüp bebek de bir süreç. Elbette o güzel sonucu alacaksınız inşallah en kısa zamanda durumunuz netleşir umarımAcikcasi bnde cok memnun kaldim diyemicem bu noktada ama bu belirsizlikte mecburum
Silik ve saglikdiz olarak adlandirilmis keseyi göğsen hoca gordu yasadigim yerdeki dr iki kez gtmeme ragmen gorunmedi fogal olarak sorumluluk almak istemedi ve tup bebek dr git dedi. En don hogsen hocaya gttigimde haftaya gel ilerlemezse ilacla dudurrlim dedi. Ankaraya gtmeden burda bi kac dr daha gorunmeyi dusunuyorum belirdiz bir noktadayim
Valla bnde anlamadim bu degerde keseyi goren tek kisi gogsen hoca bugun yine gttim yine goremedik pazartesi baska bi dr gtmeyi düşünüyorum hayirlisi artikBaşka doktor nasıl göremiyor acaba, kese gerçekten yok mu? Şaşırdım kaldım. Siz de üzmeyin asla kendinizi olur mu. Tüp bebek de bir süreç. Elbette o güzel sonucu alacaksınız inşallah en kısa zamanda durumunuz netleşir umarım
kimyasal çabuk sollanıyor ben iki kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekte şimdi o nedenle embriyolarım genetiğe gidecek öyle karar verdik ğöğşen hoca ile..Valla bnde anlamadim bu degerde keseyi goren tek kisi gogsen hoca bugun yine gttim yine goremedik pazartesi baska bi dr gtmeyi düşünüyorum hayirlisi artik
Sağol canım inşallahçok şükür hadi hayırlısı inşallah bundan sonra gün sayacaksın canım bakalım inşallah hepsi kalır..döllenir
beşinci güne kalamaması çok kötü 3. gün transferi yapmıyor mu ki hoca kalitesinden dolayıdır heralde..inşallah seviniriz o iğneleri sürekli yemek kolay değil yaniSağol canım inşallah
Bugün birinin daha Yumurta toplama işlemi vardı.Biraz konuşma fırsatı bulduk 15 gün önce toplanmış ama 5.gün kalmamis transfer olamamış.Bugun yeniden deniyordu inşallah hepimizin ki döllenir ve transfer yapılıp tutar
İnşallah canım merakla bekliyorum yarın arayacaklarbeşinci güne kalamaması çok kötü 3. gün transferi yapmıyor mu ki hoca kalitesinden dolayıdır heralde..inşallah seviniriz o iğneleri sürekli yemek kolay değil yani
hadi bakalım canım bizi de haberdar et ben de merak ediyorum inan...seni ayrı düşünüyorum kendimi ayrı düşünüyorum..İnşallah canım merakla bekliyorum yarın arayacaklar
Hayırlısı olsun canım hakkımızda. İnşallahhadi bakalım canım bizi de haberdar et ben de merak ediyorum inan...seni ayrı düşünüyorum kendimi ayrı düşünüyorum..
kasım hem kısa zaman geliyor bana hem de uzak gergin oluyor insan..