aman aman dikkat et canım evet ishal salgını falan var demişlerdi biz de hastaneye gittiğimizde..Hayırlı akşamlar canım.3 gün kullandım ilac yarin sabah gidecegim.Ama bugün hastalandım üşüme titreme geldi ateşim.cikti ilaclardan mi artık salgın varmış ondan mı öğlenden beri yatıyorum işten izin aldım geldim.Yeni kendime geliyorum.Bakalim yarin hoca ne dicek
Amin canım inşallah.Hepimiz güzel haberler alırız inşallahaman aman dikkat et canım evet ishal salgını falan var demişlerdi biz de hastaneye gittiğimizde..
ilaçlar gerginlik falan yapabilir bende öyle yapmıştı yumurtalar büyüdükçe kasıkta ağrı olur son günlerde yani ilaçları bir hafta falan kullanmanı tamamladıktan sonra en fazla on gün kullandırır diye düşünüyorum ama bakalım ne kadar sürecek taş çatlasın 12 gün ..merak ediyorum ilk senden güzel haberler alacağız inşallah...amin
amin canım hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla bizim işte ekstradan genetik için 2 3 ay bekleme olacak hayırlısı diyorum kpss çalışırım ben de o sırada kafamı derslerle doldurayım diyorumAmin canım inşallah.Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Calis canım vakit geçer beklemek de zor heyecanlaniyorumamin canım hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla bizim işte ekstradan genetik için 2 3 ay bekleme olacak hayırlısı diyorum kpss çalışırım ben de o sırada kafamı derslerle doldurayım diyorum
aynen canım ya son kez bir deneyeyim diyorum belki de atanırım..Calis canım vakit geçer beklemek de zor heyecanlaniyorumşükür ben iş isini hallettim bir de bebiş gelirse yeme de yaninda Yat
İnşallah canımaynen canım ya son kez bir deneyeyim diyorum belki de atanırım..
umutlarımı hep olumsuz sözlerle eşimin ailesi çok kırdı atanamadıkça da sanki suç işlemişim gibi garip garip tavırlar üstüne de çocuğumun olmaması sakız gibi çiğnediler beni....
gizlice çalışayım bakalım diyorum canım şırnaktayız ya buraya kimse de gelmez her sene kaynanam gelir 6 7 ay bende kalıyor o zamanda çalışamıyordum bırakmıştım iyice...
maddi olarak da rahatlarız..iş olayını çözmek çok önemli canım ya darısı bana..
amin canım sağolasın senin de hayırlı sağlıklı ikizlerin olsun inşallah...İnşallah canım
Rabbim sana güzel bir iş versin
Sağlıklı da bebisler versin inşallah
İnşallah canimamin canım sağolasın senin de hayırlı sağlıklı ikizlerin olsun inşallah...
benim bakalım genetikten bir tane sağlam gelirse inşallah diye dua ediyorum bakalım ...
tabii önce bir tedavimiz başlasa kasımı bekleyeceğiz
amin canım sağolasın senin de hayırlı sağlıklı ikizlerin olsun inşallah...
benim bakalım genetikten bir tane sağlam gelirse inşallah diye dua ediyorum bakalım ...
tabii önce bir tedavimiz başlasa kasımı bekleyeceğiz
bebek hazırlıklarımızı konuşuruz inşallah..İnşallah canim
İnşallah canım inşallah.Rabbim o günleri gösterir inşallahbebek hazırlıklarımızı konuşuruz inşallah..
yok canım ille onlar da o eşekten düşecekler ki anlayacaklar...Büyüklerin anlayışsız olmalarını kabullenemiyorum sanki biz istemiyoruz çabalamıyoruz. ama varya başına gelmeyen anlamıyor kesinlikle bu yolda çabalayanlar birbirini anlayabiliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inş en kısa zamanda sağlıkla zor yıpratıcı bi süreç
senin kontrol nasıl geçti canımİnşallah canım inşallah.Rabbim o günleri gösterir inşallah
İyiydi canım yeni iğne verdiler pazartesi gene kontrol var inşsenin kontrol nasıl geçti canım
gonalf kullanıyordun şimdi ne iğnesi verdi canım ? hadi bakalım pazartesine ne diyecek seninle birlikte merak ediyorumİyiydi canım yeni iğne verdiler pazartesi gene kontrol var inş
evet çatlama önleyici hadi şifa olsun iğneler canım..Gonalf ve catlatma önleyici cetrotide diye bir igne verdi
Sağol canım inşallahevet çatlama önleyici hadi şifa olsun iğneler canım..
Selam, ben de göğşen hoca da tedavi oluyorum. 18 inde transeferim oldu. Bekliyorum şu anda. Göğşen hocadan inanılmaz memnunum. Diğer yerler gibi paracı bir doktor değil, aşırı ilgili. Umarım sonuçlarımız da güzel olur ☺Sağol canım inşallah
Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüzSelam, ben de göğşen hoca da tedavi oluyorum. 18 inde transeferim oldu. Bekliyorum şu anda. Göğşen hocadan inanılmaz memnunum. Diğer yerler gibi paracı bir doktor değil, aşırı ilgili. Umarım sonuçlarımız da güzel olur ☺