ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

aman aman dikkat et canım evet ishal salgını falan var demişlerdi biz de hastaneye gittiğimizde..
ilaçlar gerginlik falan yapabilir bende öyle yapmıştı yumurtalar büyüdükçe kasıkta ağrı olur son günlerde yani ilaçları bir hafta falan kullanmanı tamamladıktan sonra en fazla on gün kullandırır diye düşünüyorum ama bakalım ne kadar sürecek taş çatlasın 12 gün ..merak ediyorum ilk senden güzel haberler alacağız inşallah...amin

Amin canım inşallah.Hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Amin canım inşallah.Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
amin canım hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla bizim işte ekstradan genetik için 2 3 ay bekleme olacak hayırlısı diyorum kpss çalışırım ben de o sırada kafamı derslerle doldurayım diyorum

Calis canım vakit geçer beklemek de zor heyecanlaniyorum şükür ben iş isini hallettim bir de bebiş gelirse yeme de yaninda Yat

Calis canım vakit geçer beklemek de zor heyecanlaniyorum şükür ben iş isini hallettim bir de bebiş gelirse yeme de yaninda Yat
aynen canım ya son kez bir deneyeyim diyorum belki de atanırım..
umutlarımı hep olumsuz sözlerle eşimin ailesi çok kırdı atanamadıkça da sanki suç işlemişim gibi garip garip tavırlar üstüne de çocuğumun olmaması sakız gibi çiğnediler beni....
gizlice çalışayım bakalım diyorum canım şırnaktayız ya buraya kimse de gelmez her sene kaynanam gelir 6 7 ay bende kalıyor o zamanda çalışamıyordum bırakmıştım iyice...
maddi olarak da rahatlarız..iş olayını çözmek çok önemli canım ya darısı bana..

İnşallah canım
Rabbim sana güzel bir iş versin
Sağlıklı da bebisler versin inşallah

İnşallah canım
Rabbim sana güzel bir iş versin
Sağlıklı da bebisler versin inşallah
amin canım sağolasın senin de hayırlı sağlıklı ikizlerin olsun inşallah...
benim bakalım genetikten bir tane sağlam gelirse inşallah diye dua ediyorum bakalım ...
tabii önce bir tedavimiz başlasa kasımı bekleyeceğiz

İnşallah canim

Büyüklerin anlayışsız olmalarını kabullenemiyorum sanki biz istemiyoruz çabalamıyoruz. ama varya başına gelmeyen anlamıyor kesinlikle bu yolda çabalayanlar birbirini anlayabiliyor. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inş en kısa zamanda sağlıkla zor yıpratıcı bi süreç

yok canım ille onlar da o eşekten düşecekler ki anlayacaklar...
adam bana ilaç kullan da çocuk meselesini düşünme gittiğin doktor bir ilaç yazaydı ya diyor 2 dk sonra da gelini hamile kızı var bu da oğlan olsun bari diyor...
sen şimdi ne diyeceksin bunlara..
yani senin benim çocuğumuzun olacağına inanmıyor bu insanlar olsa olurdu şimdiye kadar boşa para harcıyor..sanki bunların parasını harcıyoruz..
tedavi olacağız diye kocamızdan bir şey isterken yüz kez düşünüyoruz aman şu masraf olmasın aman bu masraf olmasın diyoruz..
arkadaşlarımıza çocuğum olursa çocuğun eşyalarını bana sakla diyoruz işte çok masraflar oldu aman bir şeyleri ben de yapayım diye aahhhahhh çok anlatılacak şey var da işte hangi birini söyleyeyim böylelerine ne laf anlatayımdiyorsun anlattımda ama anlamadılar...
ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım bizlere de biz de evladımızı büyütürken bu gereksiz kişilerin artık ne kadar küçük olduğunu anlarız o zaman şimdi can sıkıntısından ne yapacağımızı bilemiyoruz

Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüz benim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…