ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüz benim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki
Benim tek yumurtam oldu onu aldı sadece göğşen bey, çok şükür ki tek yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite olarak transfer yapıldı. Sizin daha fazla olur ve hepsi döllenir inşallah. Ara ara kasık batmalarım oluyor ama belirti olduğunu sanmıyorum ben çünkü çok çok erken. Tonla ilaç iğne oluyorum onların etkisi olabilir. Haftaya cuma test vercem. Çok heyecanlı bekleyişler

Hayırlısı olsun sizin için inş miniğin tutunur sana ve tek yumurta ile mucize gerçekleşir benimde yarın kontrolüm var tedaviye başlayacağız inş

Hayırlısı olsun sizin için inş miniğin tutunur sana ve tek yumurta ile mucize gerçekleşir benimde yarın kontrolüm var tedaviye başlayacağız inş
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sizin de tedavinizin sonu anne olmak olsun inşallah.

evet göğşen önalan hoca çok iyi birisi inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın

ben de memnun kaldım bakalım nasipse kasımda diğer özeller muhasebenin kapısını gösteriyorlar ya insan bir tuhaf oluyor fiyatlar da o kadar uçuk ki..sizin bu kaçıncı tüp bebek kaç gün iğne vurundun..
ne kadar ödeme yaptınız bir de

Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüz benim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki
hadi canım ben de sana soracaktım ne zaman yumurta toplama diye en son kontrolde ne kadar yumurta gözüktü..

şimdi progestan iğnesi vurunuyorsundur başka neler kullanıyorsun canım..
transfer günü esktra bir şey yapıldı mı ne kadar yattın benim bu 5. tüp bebek olacak ama sıfırdan başlayacağım şimdi her şeye

Sormadim kaç yumurta var diye ama başta 6 idi sonra sanki 4 gibi saydi
hadi hayırlısı canım benim bundan sonra bekleme süreci döllenme sürecini bekleyeceğiz..
rahim dinlendirme yapacak mı taze transfer mi canım?

hadi hayırlısı canım benim bundan sonra bekleme süreci döllenme sürecini bekleyeceğiz..
rahim dinlendirme yapacak mı taze transfer mi canım?
Hemşire duruma göre.sali ya da perşembe transfer olursuniz.demisti
Taze yapılacak galiba

Hemşire duruma göre.sali ya da perşembe transfer olursuniz.demisti
Taze yapılacak galiba
hadi hayırlısı canım benim..
ben nasipse iki üç ay genetik sonucunu bekleyeceğim tabii önce düşündüpüm şu yumurta toplama kaliteli yumurtalar inşallah sen yarın o iş tamamlanacak canım..
iğnelerden ağrın sızın oldu mu

Bugün biraz kasık ağrım oldu o kadar

Evet bi kaç tane iğne oluyorum. İlaçlarım da var ama epey çoklar sayamıyorum eşim takip ediyor transfer günü ekstra bişe yapmadım eve geldim ilk iki gün yataktan çıkmadım ama sonra yürüdüm pazara avmye falan gittim. Sonıç bekliyorum daha var benim test günüme. Geçmiyor günler.

içimiz dışımız ilaç oldu ben de şimdi b12 folik asit vitamin kullanıyorum göğşen hocanın verdiği ay ilaç içmeyen ben şimdi sürekli içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…