- 28 Ağustos 2023
- 681
- 156
Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüzbenim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki
Benim tek yumurtam oldu onu aldı sadece göğşen bey, çok şükür ki tek yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite olarak transfer yapıldı. Sizin daha fazla olur ve hepsi döllenir inşallah. Ara ara kasık batmalarım oluyor ama belirti olduğunu sanmıyorum ben çünkü çok çok erken. Tonla ilaç iğne oluyorum onların etkisi olabilir. Haftaya cuma test vercem. Çok heyecanlı bekleyişlerMerhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüzbenim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki
Hayırlısı olsun sizin için inş miniğin tutunur sana ve tek yumurta ile mucize gerçekleşir benimde yarın kontrolüm var tedaviye başlayacağız inşBenim tek yumurtam oldu onu aldı sadece göğşen bey, çok şükür ki tek yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite olarak transfer yapıldı. Sizin daha fazla olur ve hepsi döllenir inşallah. Ara ara kasık batmalarım oluyor ama belirti olduğunu sanmıyorum ben çünkü çok çok erken. Tonla ilaç iğne oluyorum onların etkisi olabilir. Haftaya cuma test vercem. Çok heyecanlı bekleyişler
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sizin de tedavinizin sonu anne olmak olsun inşallah.Hayırlısı olsun sizin için inş miniğin tutunur sana ve tek yumurta ile mucize gerçekleşir benimde yarın kontrolüm var tedaviye başlayacağız inş
evet göğşen önalan hoca çok iyi birisi inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alınSelam, ben de göğşen hoca da tedavi oluyorum. 18 inde transeferim oldu. Bekliyorum şu anda. Göğşen hocadan inanılmaz memnunum. Diğer yerler gibi paracı bir doktor değil, aşırı ilgili. Umarım sonuçlarımız da güzel olur ☺
ben de memnun kaldım bakalım nasipse kasımda diğer özeller muhasebenin kapısını gösteriyorlar ya insan bir tuhaf oluyor fiyatlar da o kadar uçuk ki..sizin bu kaçıncı tüp bebek kaç gün iğne vurundun..Selam, ben de göğşen hoca da tedavi oluyorum. 18 inde transeferim oldu. Bekliyorum şu anda. Göğşen hocadan inanılmaz memnunum. Diğer yerler gibi paracı bir doktor değil, aşırı ilgili. Umarım sonuçlarımız da güzel olur ☺
hadi canım ben de sana soracaktım ne zaman yumurta toplama diye en son kontrolde ne kadar yumurta gözüktü..Merhaba, inşallah hayırlısı ile pozitleri görürüzbenim cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inş embriyolar gelişir transfer olabilirim.Sonra da sonuç pozitif olur inş
Belirtiniz var mı peki
şimdi progestan iğnesi vurunuyorsundur başka neler kullanıyorsun canım..Benim tek yumurtam oldu onu aldı sadece göğşen bey, çok şükür ki tek yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite olarak transfer yapıldı. Sizin daha fazla olur ve hepsi döllenir inşallah. Ara ara kasık batmalarım oluyor ama belirti olduğunu sanmıyorum ben çünkü çok çok erken. Tonla ilaç iğne oluyorum onların etkisi olabilir. Haftaya cuma test vercem. Çok heyecanlı bekleyişler
Sormadim kaç yumurta var diye ama başta 6 idi sonra sanki 4 gibi saydihadi canım ben de sana soracaktım ne zaman yumurta toplama diye en son kontrolde ne kadar yumurta gözüktü..
hadi hayırlısı canım benim bundan sonra bekleme süreci döllenme sürecini bekleyeceğiz..Sormadim kaç yumurta var diye ama başta 6 idi sonra sanki 4 gibi saydi
Hemşire duruma göre.sali ya da perşembe transfer olursuniz.demistihadi hayırlısı canım benim bundan sonra bekleme süreci döllenme sürecini bekleyeceğiz..
rahim dinlendirme yapacak mı taze transfer mi canım?
hadi hayırlısı canım benim..Hemşire duruma göre.sali ya da perşembe transfer olursuniz.demisti
Taze yapılacak galiba
Bugün biraz kasık ağrım oldu o kadarhadi hayırlısı canım benim..
ben nasipse iki üç ay genetik sonucunu bekleyeceğim tabii önce düşündüpüm şu yumurta toplama kaliteli yumurtalar inşallah sen yarın o iş tamamlanacak canım..
iğnelerden ağrın sızın oldu mu
aynen canım o kadar olur kaç gündür iğnelerle uğraşıyorsun..gonalf ler hep 300 olarak mı devam etti canımBugün biraz kasık ağrım oldu o kadar
İnşallah. Çok teşekkür ederim sağolunevet göğşen önalan hoca çok iyi birisi inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın
Evet bi kaç tane iğne oluyorum. İlaçlarım da var ama epey çoklar sayamıyorum eşim takip ediyorşimdi progestan iğnesi vurunuyorsundur başka neler kullanıyorsun canım..
transfer günü esktra bir şey yapıldı mı ne kadar yattın benim bu 5. tüp bebek olacak ama sıfırdan başlayacağım şimdi her şeye
içimiz dışımız ilaç oldu ben de şimdi b12 folik asit vitamin kullanıyorum göğşen hocanın verdiği ay ilaç içmeyen ben şimdi sürekli içiyoruzEvet bi kaç tane iğne oluyorum. İlaçlarım da var ama epey çoklar sayamıyorum eşim takip ediyortransfer günü ekstra bişe yapmadım eve geldim ilk iki gün yataktan çıkmadım ama sonra yürüdüm pazara avmye falan gittim. Sonıç bekliyorum daha var benim test günüme. Geçmiyor günler.
375 de vuruldumaynen canım o kadar olur kaç gündür iğnelerle uğraşıyorsun..gonalf ler hep 300 olarak mı devam etti canım
hımm anladım canım hep 300 le mi gitti diye merak ettim375 de vuruldum