hemşireler doktorun tavrı ameliyathane falan temizlik falan nasıldı canım ben 4 tüp bebeğimde samsundan pek memnun değildim 3. tüp bebekte enfeksiyon bile kapmıştım10 15 dk sürdü transfer islemi sonrasında 10 dk sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra 20-25 dk daha dinlendim çıktım
Protein ağırlıklı beslen, avokado, mango,kivi ye dediler
Ospar igneye başladım bugün
Yarin da catlatma igneleri var
Yatıyorum Dinleniyorum 2-3 gün önemli.tutunmada dediler ağır kaldirma felan işte dikkat edicem
İlgililerdi, temizdi her yerhemşireler doktorun tavrı ameliyathane falan temizlik falan nasıldı canım ben 4 tüp bebeğimde samsundan pek memnun değildim 3. tüp bebekte enfeksiyon bile kapmıştım
onu bilmiyorum canım bana yapmamışlardıTransfer sonrasi oluyormuş
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş şu güzel günlerde :) çok heyecanlı bir bekleyiş :) bende adet oldum bugün serüven başlıyor :) bende histeroskobi oldum her yer tertemizdi inş haftayada aksilik olmazsa transfer olurum bir şey sorcam ankaradamı oturuyorsunuz ben şehir dışından geleceğimde yol gitmeyin burada kalın bu gece derlermi bilemedim size bir şey söyledilermi bu konudaTransfer sonrasi oluyormuş
Amin çok teşekkür ederimhayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş şu güzel günlerde :) çok heyecanlı bir bekleyiş :) bende adet oldum bugün serüven başlıyor :) bende histeroskobi oldum her yer tertemizdi inş haftayada aksilik olmazsa transfer olurum bir şey sorcam ankaradamı oturuyorsunuz ben şehir dışından geleceğimde yol gitmeyin burada kalın bu gece derlermi bilemedim size bir şey söyledilermi bu konuda
teşekkür ederim duruma göre hareket ederiz bakalım bize ne söyleyecek ama sürekli yatın demediler dimi size yürüyüşte yapmak gerekiyormuş peki sizin nasıl gidiyor ?Amin çok teşekkür ederim
Transfer sonrasi hemen yola çıkmayın 1-2 gün yatarak dinlenme isteniliyor.
2-3 gün kalıp gitseniz daha iyi olur.
Ben 2 gündür yatıyorum wc ye felan kalkıyorum sadece iyi gidiyor.Bugun sol kasığım biraz ağridi.İnsallah yerlesmedendirteşekkür ederim duruma göre hareket ederiz bakalım bize ne söyleyecek ama sürekli yatın demediler dimi size yürüyüşte yapmak gerekiyormuş peki sizin nasıl gidiyor ?
hadi inş yerleşmedir ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor yazıyor herkes sizinde ondandır peki kalan embiriyoları ne yaptınız dondurdunuzmuBen 2 gündür yatıyorum wc ye felan kalkıyorum sadece iyi gidiyor.Bugun sol kasığım biraz ağridi.İnsallah yerlesmedendir
3 tane denmiştihadi inş yerleşmedir ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor yazıyor herkes sizinde ondandır peki kalan embiriyoları ne yaptınız dondurdunuzmu
benim de internette sorun vardı giremedim kaç gündür meraklandım iyi her şey yolunda olmasına sevindim canımBen 2 gündür yatıyorum wc ye felan kalkıyorum sadece iyi gidiyor.Bugun sol kasığım biraz ağridi.İnsallah yerlesmedendir
kesinlikle sor ben çok yumurtam olsun dondurayım kafasındayım tekrar baştan aynı şeyleri yaşamak yersiz geliyor ki inş pozitif sonuç alırız ama sonraki senelerde olmazsa tekrar sadece çözdürüp transfer yaptırırız diye düşünüyorum bakalım neler olcak3 tane denmişti
Hocam kalanı dolduralım dedim
Sonra sanki 2 taneymiscesine cevap verdi
Tekini korsak şansın az olur dedi
3 tane değil miydi dedim
Biseyler söyledi anlamadım o esnada demekki dedim 2 ye düşmüş
Ben de biraz önce onu dusunuyordum
Gidince sorayım
ben de bu beşinci tüp bebeğim olacağından yoruldum gerçekten de...kesinlikle sor ben çok yumurtam olsun dondurayım kafasındayım tekrar baştan aynı şeyleri yaşamak yersiz geliyor ki inş pozitif sonuç alırız ama sonraki senelerde olmazsa tekrar sadece çözdürüp transfer yaptırırız diye düşünüyorum bakalım neler olcak
İyi geçiyor Dinleniyorum, yarayisli besinler tuketiyorumberen_naz nasıl gidiyor süreç canım?
iyi çok şükür canım ..test gününü beklemek çok zordurİyi geçiyor Dinleniyorum, yarayisli besinler tuketiyorum
Test günümü bekliyorum
Annemde kalıyorumiyi çok şükür canım ..test gününü beklemek çok zordureşin hizmet ediyor mu sana
annen de kalmak çok iyi canım..Annemde kalıyorum
canım annem bakıyor bana
Eşimde geldi bugün akşama eve döner o
Ne zaman geleceksin eve
diyor.Annem.guzel bakıyor evde böyle rahat olamam is yaparim.
Bir de sabah 8 de fitilim var annemin evi iş yerime yakın 9 a doğru arabamla ise gidiyorum
Fitil isini halledip
Kendi evimde kalsam isyerime 1 saat uzakta servisle gidip geliyorum.
Sabah 7.45 de servise biniyorum fitil saati 8, uymuyor o yüzden Annemde kalmak mantıklı bir süre burada kalacağım.
Sonucu da öğreneyim da hayırlısı ile