Amh 0.11 o yüzde sayım az2 olgun gördü ama e2 400 lh 15 . Nasıl oldu? 1 yumurta mı toplayacak beynim durdu benim. Muayeneye gittim opu günü aldım. Sizce neler oldu
Benim e2 2000 kusürlerdeydi 12 yumurta toplandı canım, yumurta başını 200-300 birim değer oluyormus galiba. Bende bilmiyorum canım keşke yorum yapabilsem. Benimki herşey normal ilerledi çatlatma iğnesi vurdum büyüdükten sonra yumurtalar sonra toplandı vs standart prosedür2 olgun gördü ama e2 400 lh 15 . Nasıl oldu? 1 yumurta mı toplayacak beynim durdu benim. Muayeneye gittim opu günü aldım. Sizce neler oldu
Aklım almadı çok hızlı gelişti her şey. Hoca 2 toplarım demiş 2 güne değer 600 lü olur mu acaba? Cuma günü toplama olacak? Böyle mi hesaplanıyor.Benim e2 2000 kusürlerdeydi 12 yumurta toplandı canım, yumurta başını 200-300 birim değer oluyormus galiba. Bende bilmiyorum canım keşke yorum yapabilsem. Benimki herşey normal ilerledi çatlatma iğnesi vurdum büyüdükten sonra yumurtalar sonra toplandı vs standart prosedür
Yok canım senin 400 ya tahminen 2 ve daha üzeri yumurta toplanabilir. Çünkü gorünenden daha çok toplanabiliyor, bana 6 folikül gözüküyor demişti 12 topladiAklım almadı çok hızlı gelişti her şey. Hoca 2 toplarım demiş 2 güne değer 600 lü olur mu acaba? Cuma günü toplama olacak? Böyle mi hesaplanıyor.
hayırlı olsun hayırlısı ile sağlıcakla inşallah sevinirsin canım..benim de şubatta olacak nasipse transfer şırnaktan geleceğim sıkıca takip ediyorum sizleri adetin kaçıncı gününden itibaren ilaçlara başlattı hocaya da yazacağım iletişimde olacağım tabii de yine de takip edeyim diyorum bakalım..Merhaba, benimde pazartesi transfer günüm bu ilaçlar verildi. Sizin de aynı mı kişiye özel mi merak ettim
Sagolun hepimiz için hayırlısı olur inşallah sonucunda seviniriz. Hoca bana adetim bitince gelmemi söylemişti her ay duzenli oluyor haftasonu araya girdiği için 9.gününde gittim ilk muayeneye rahim kalınlığına ve yumurta büyüklüğüne baktı sırasıyla 13. Gün 16.gun gittim kan sonuçlarıyla beraber yeterli seviyeye gelince daha önce attığım ilaç listesini verdiler adetin 23.gunu transfer olacakhayırlı olsun hayırlısı ile sağlıcakla inşallah sevinirsin canım..benim de şubatta olacak nasipse transfer şırnaktan geleceğim sıkıca takip ediyorum sizleri adetin kaçıncı gününden itibaren ilaçlara başlattı hocaya da yazacağım iletişimde olacağım tabii de yine de takip edeyim diyorum bakalım..
adet biteli kaç gün oldu
gerçekten uzaktan çaba gösteriyorsun inş güzel haberlerini alırız :)hayırlı olsun hayırlısı ile sağlıcakla inşallah sevinirsin canım..benim de şubatta olacak nasipse transfer şırnaktan geleceğim sıkıca takip ediyorum sizleri adetin kaçıncı gününden itibaren ilaçlara başlattı hocaya da yazacağım iletişimde olacağım tabii de yine de takip edeyim diyorum bakalım..
adet biteli kaç gün oldu
amin canım hepimiz için inşallah hayırlarla sağlıcakla tez zamanda amingerçekten uzaktan çaba gösteriyorsun inş güzel haberlerini alırız :)
3 yumurta vardı boş çıktı bu ne demek onu bile bilmiyorum. Güzel görünüyordu bundan sonra hep böyle mi olacak. Beyazları vardı ama sarıları oluşmamış demiş göğşen hoca. 2 bekliyordum 3 vardı demiş ona göre de işte e2 değeri düşüktü benim 400 dü. İlk defa böyle bi şeyle karşılaştım bunlar ne demek. Daha mı düşüyo amh ya da başla hastalık mı başına gelen var mı?Yok canım senin 400 ya tahminen 2 ve daha üzeri yumurta toplanabilir. Çünkü gorünenden daha çok toplanabiliyor, bana 6 folikül gözüküyor demişti 12 topladi
bazen öyle olabiliyor canım ne yazık ki doktor ne açıklama yaptı vitamin takviyesi vermeli sana yumurta kaliten için3 yumurta vardı boş çıktı bu ne demek onu bile bilmiyorum. Güzel görünüyordu bundan sonra hep böyle mi olacak. Beyazları vardı ama sarıları oluşmamış demiş göğşen hoca. 2 bekliyordum 3 vardı demiş ona göre de işte e2 değeri düşüktü benim 400 dü. İlk defa böyle bi şeyle karşılaştım bunlar ne demek. Daha mı düşüyo amh ya da başla hastalık mı başına gelen var mı?
Negatif canım 9. Gün kan verdim@Laviniiaaa sen de durumlar nasıl test günün ne zaman canım ilaçlara devam sanırım bir belirti falan var mı
Canım. Üzüldüm keşke ilkinde olsaydı ama tüp bebek denedikçe tutma oranı yükselen bir tedavi. Asla pes etmeden devamNegatif canım 9. Gün kan verdim
İnşallah canım. Bı daha ne zaman deneyebilirim bilmiyorum. Maddi manevi çok zor bı süreç. Nasip kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Canım. Üzüldüm keşke ilkinde olsaydı ama tüp bebek denedikçe tutma oranı yükselen bir tedavi. Asla pes etmeden devamo güzel haberi alana kadar pes etmek ve moral bozmak yok
Ah bilmez miyim. Keşke herkesin durumu olsa da herkes istediği kadar deneyebilse. Ama yine de bırakma canım. Allahım güç kuvvet versin ben burada çok okuyorum 2. 3. Tutan o kadar çok ki… inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimizeİnşallah canım. Bı daha ne zaman deneyebilirim bilmiyorum. Maddi manevi çok zor bı süreç. Nasip kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
doktor ne dedi canım bir açıklama yaptı mı?Negatif canım 9. Gün kan verdim
Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz başkentte tüp bebek işlemi ücretsiz mi ama benimki PGT tüp bebek yöntemi ile olması gerekiyorBaskent Uni. Hastanesi'nde iki cocuk dogurmus bi anne olarak dogru karar verdiğinizi soyleyebilirim.
Herseyden once tup bebek olayinda maddiyat onemli, rakamlar cok sacma sapan hallere gelebiliyor, Baskent oyle degildir, maddi konularda ne diyorlarsa o. Hatta ozel hastanelerin hepsi en ufak bir kan tahliline yuzlerce lira para isterken, Baskent'te ucretsizdir.
Dilerim istediginiz sonucu alirsiniz. Yolunuz acik olsun.
Ben normal yolla gebe kalip orada dogurdum. Dolayisiyla tup bebek islemleri hakkinda bilgim yok. Ama ozel hastane, en nihayetinde ucretlidir.Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz başkentte tüp bebek işlemi ücretsiz mi ama benimki PGT tüp bebek yöntemi ile olması gerekiyor