ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ancak uzun zamandır takip ediyorum.ben daha önce iki negatif tüp bebek denemem var.taze transfer 3 gun ebriyosu.3 kezAnkara başkent üniversitesi goğşen önalan da tedaviye karar verdik ve il dışından gidip geldik.ekim ayı adeti ile tedaviye başladık 5 gün gonal f kullanım sonrası tek yumurta oluştu kalitesiz diyip bıraktık sonuç kocaman kistler ve 23 günlük kesintisiz kanama yaşadım bildiğiniz adet o sürede gogsen hoca 15 günlük yasmin verdi ama kanama kesilmedi üstüne adet derken geldik tekrar yumurta takibine.ik9nci kez takibe başladık sonuç 4 yumurta göründü iyi denildi iki günde bir kontrol sonuç tek ilerleyen bir yumurta olsun dedi gogsen bey toplayalım.ankara tekrar gittik ultrasyon falan bakıldı gayet iyi denildi ve opu oldu.sonra demezler mi yumurta yok sonra yok içi boş çıktı ben şok.yanimsa yurt dışında gelen bayan vardı aynı oradaydık o da 3 yumurta toplanmış ona da yumurta boş denildi.yani gerçekten hüsran oldu benim için ve güvenim kırıldı.

İki kişi aynı anda yumurtanın boş çıktı denmesi şaşırttı.buradaki yorumları da okuyorum benzer durumları yaşadıklarını gördüm acaba bunların laboratuvarları kötü mü.ilk gittiğimde doktoru çok sevdim çok ilgi gördüm ama bu sefer çok ilgisizlerdi ve sanki opu için çok bekletildim ihmal var gibi geldi.isin açıkçası ordaki tedavimi kesmeyi düşünüyorum git gel masraf sonuç koca sıfır.iki tedavide yumurtalar hep kaliteli olgun çıkıyordu benim amh düşük hep ya iki ya 3 cikar ama güzel embriyo oluşturdu.tutmamasi şans ve eşimde de sorun varmış varikosel ameliyat fakan oldu tekrar başlayalım derken böyle bir durum yaşandı moralim çok bozuk

Benim de amh düşük ve eşte varikosel var. 2. Tedaviye Göğşen hocayla başlayacaz muayeneye gittiğimde yumurta görümce toplayalım dedi benimkiler de boş çıktı. Ama tedaviye baştan hiç başlamadık siz böyle deyince tedirgin oldum

Yani fiyat olarak diğer yerlere göre çok uygun ama hoca profesör. Lab olarak ben de çok çok iyi diye duymadım ama ne kadar kötü olabilir diye düşündüm hep. Maddi olarak oraya yetiyo gücümüz bahçecideydi ilk tedavi ve çok para harcadık. Göğşen hoca da ilgili bilgili çok cana yakın geldi bana. 2 kere gittim daha ama. Şimdi bunları okuyunca da insan tedirgin oluyo… ne yapacağız bilmiyorum …

Benim de ikinci tedavi bahcecide oldu esimin değerleri düşüktü sorun yok dediler olumsuz olunca goğsen hoca hakkında olumlu şeyler duydum oraya karar verdim böyle durum olunca şuan kafamda acabalar dönüp duruyor.bahceci fiyatlar çok yüksek ocak sonrası daha da yükselecek.evet doktor prof çokta ilgilenmisti böyle olunca güven kırıklığı oldu ben laboratuvar kaynaklı olabileceğini dusunuyorum

Ben bulunduğum ilde yumurta takibi yaptım gel diyince gittim sonuç elimiz boş döndük.valla çok sıkıntılı bir süreç maddi manevi çöktük artık iki yıldır hastanelerdeyim Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın benim de avantajım ankarada olmamam belki orda olsam daha çok ilgilenirlerdi

Benim durumum sizi etkilemesin herkesin fizyolojisi farklı ankaradaysaniz avantajınız var goğsen hoca bu durum balık tutmaya benzer dedi.elbet kaliteli yumurta yakakayacaz dedi ama benim güvenim kalmadı.aslinda bıkkınlık oluştu.ben sizlerde orda tedavi gördüğünüz için dertleşmek istedim.bide yumurta kalitesi için kullandığınız vitamin var mı bana bisey verilmedi

Ankara bahçecide miydiniz doktorunuz kimdi? Evet çok daha yükselecek o yüzden uygun olandan devam edicem… Göğşen hoca astalife önerdi onu kullanıyorum.

Yok hayır diyarbakir bahceci bana önümüzdeki ay iki hap verdi klomen ve femara adet 2 gün başla 5 gün kullan sonra bakalım yumurta kaliteli olması için bir vitamin kullanmam gerekir mi diye sormuştu bisey söylemediler.diger merkezlere göre evet uygun ama oraya gidip gelmek üstüne opu ücreti vermek git gel benim için aynı hesaba geliyor yorgunluk da cabası siz ordaysaniz sizin için daha kolay olur.yani çok iyi yorumlar almistim esimin okulunda bir kişi başkentte ikizleri olmuştu tavsiye üzerine orda karar verdik neden 3 aydır ben bir sonuç alamiyorum anlamadim.

Canım labaratuvardan bende memnun değilim. 12 tane yumurta toplandı benden ve sadece 1 adet embiriyo oluştu, transfer edildi tutmadı. Geriye hiç embriyomda kalmadı. Baslarsam sıfırdan başlamak zorundayım. Buda suanlik zor. İnsanlardan 6 yumurta toplaniyor geriye yinede dondurulmuş embriyosu bile kalıyor.

İşte böyle bi olay kötü amh düşükler için.. çünkü zaten az yumurta var başarı en yüksek olması lazım kayıp olmaması lazım… o da başkentte yok sanırım…

İşte böyle bi olay kötü amh düşükler için.. çünkü zaten az yumurta var başarı en yüksek olması lazım kayıp olmaması lazım… o da başkentte yok sanırım…
Aynn öyle canım. 12 yumurtadan bile bir tane embiriyo, az olanlardan çıkabilecek embriyo sayısını sen düşün

12 yumurtadan sadece 1 embriyo oluşması bu laboratuvar iyi olmadığı anlamına geliyor. Bu kadar tesadüf olamaz benim öyle odadaki başka arkadaş 3 yumurta toplanıp içi boş denilmesi herkesin mi kalitesiz bende sıfırdan başlamak zorundayım ilacı ayrı,hastane masrafı ayrı,en önemlisi psokilojikmen çöküntü yaşıyoruz.rabbim hepimizin yardımcısı olsum

Evet öyle gerçekten canım. Onun dışında hocadan yana hiç bı sıkıntım yoktu. Ama labaratuvarında iyi olması çok önemli. Maddi manevi o kadar zor bir süreç ki. Heleki şu dönemde. Biraz toparlayıp başka bir laboratuvarda tekrar denerim bende bakalım şuan pek mümkün değil.

Göğşen hoca 10-15 yıllık Embriyolog olduğunu çok güvendiğini söylemişti. Yani lab ın çok önemli olduğunun farkındaydı. Ki öyle gerçekten. Böyle şeyler duyunca demorilize oluyorum ama bakalım denicem yine de…

Canım pozitif sonuç alan zaten bı sürü hastası da var. Olmaz diye birşey yok, ve her kadının bünyesi farklı. Şanssız bizler olumsuz oldu ve geriye embiriyo da kalmadı. Sen yinede umudunu yitirme bizler gibi olacaksın diye birşey yok

Canım ben memnunum. İlkinde tek bir yumurtam alındı döllendi kaliteli 8 hücreli oldu. İkinci de 3 toplandı üçü de döllendi iki tane kaliteli transferim oldu. Bu biraz da maalesef yumurta kalitemizle alakalı

Canım ben memnunum. İlkinde tek bir yumurtam alındı döllendi kaliteli 8 hücreli oldu. İkinci de 3 toplandı üçü de döllendi iki tane kaliteli transferim oldu. Bu biraz da maalesef yumurta kalitemizle alakalı
Siz iki kere mi tüp bebek yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…