- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bakıyorum kuzum saolasın
Bizim rapor çıktı 20.000 sadece transfer ve toplama için verildi muayene ücretleri ilaçlar hariç seninde aynı olmuş sağlık güvencesiyle birlikte aynıya denk geliyorBen de göğşen hocanın hastasıyım
26 eylülde transfer oldum
39500 tl verdim toplama ve transfere
Benim neden fazla olmuş
Saglik güvencem 20350 tl sini karşıladı cebimizden 19.150 tl çıktı
rapor bana da çıkar ama 20.000 artı ilaçlar artı her gittiğimde muayene ücreti mi? İlaçlar da destek var mı? Toplam ne kadar ödediniz yani bi tedaviye raporlu ?Bizim rapor çıktı 20.000 sadece transfer ve toplama için verildi muayene ücretleri ilaçlar hariç seninde aynı olmuş sağlık güvencesiyle birlikte aynıya denk geliyor
muayene tüp bebek de 3 ayda bir alınıyor ama on günde bir 400 tl alıyorlar aralarda..rapor bana da çıkar ama 20.000 artı ilaçlar artı her gittiğimde muayene ücreti mi? İlaçlar da destek var mı? Toplam ne kadar ödediniz yani bi tedaviye raporlu ?
Çok teşekkür ederimmuayene tüp bebek de 3 ayda bir alınıyor ama on günde bir 400 tl alıyorlar aralarda..
dondurma ücreti de içinde raporlu 26 bin ödedim dondurmaya 6 bin de ayrı aldılar 20 binin dışında ilaçlara da 5 bin kadar verdim..
rica ederim bana da taze transfer yapacaktı ama polip vardı histeroskopide onu alınca mecbur dondurulmuşa döndü..1 tane 3. gün embriyom kaldı işte benim de..Çok teşekkür ederimGöğşen hoca sanırım taze transferden yana. Şaşırdım genelde dondurulmuş yapıyorlar. Başkent rahim uygunsa direkt transfer yapıyoruz diyo. Bu iyi bi şey mi
Her gittiğinde 400 tl veriyorsun histeroskobi çekilirse bi sonraki gittiğin kontrol die geçiyor ücret almıyorlar ama kan vs verirsen ayrı para alınmıyor hepsi 400 içinde mesela bahçecide muayene ücreti ayrı kan ayrı para alıyor her açıdan düşünmek lazım ilaçlarda toplamda 15 bini geçti transfer sonrasında da çok aldık rapor olduğu için onlarıda uyguna alıyorsun ama bazılarını devlet karşılamıyor mesela prolutex 650 tl 4 kutu bitirdim.rapor bana da çıkar ama 20.000 artı ilaçlar artı her gittiğimde muayene ücreti mi? İlaçlar da destek var mı? Toplam ne kadar ödediniz yani bi tedaviye raporlu ?
İlk tedavim bahçecideydi 6 ay muayene ücreti geçerli, rutin kan paralarını da almıyorlar. Ama tedavi çok pahalı. Bu sefer bahçeciye gücümüz yok. Sırf para için de kötü bi yere gitmek istemiyorum o da ayrıHer gittiğinde 400 tl veriyorsun histeroskobi çekilirse bi sonraki gittiğin kontrol die geçiyor ücret almıyorlar ama kan vs verirsen ayrı para alınmıyor hepsi 400 içinde mesela bahçecide muayene ücreti ayrı kan ayrı para alıyor her açıdan düşünmek lazım ilaçlarda toplamda 15 bini geçti transfer sonrasında da çok aldık rapor olduğu için onlarıda uyguna alıyorsun ama bazılarını devlet karşılamıyor mesela prolutex 650 tl 4 kutu bitirdim.
Arkadaşım gidiyor bahçeciye bende ondan biliyorum 2. transferi yapıldı ve olumsuz oldu 2 için kontrollere giderken kan verdiler ve hep para ödediler kanlar için tabi tam sistemini bilmiyorum ama bazen parada yeterli olmuyor tabikide sırf para için de uyduruk bi yere gidilmez ama ben memnun kaldım çok şükür darısı isteyen herkese inşİlk tedavim bahçecideydi 6 ay muayene ücreti geçerli, rutin kan paralarını da almıyorlar. Ama tedavi çok pahalı. Bu sefer bahçeciye gücümüz yok. Sırf para için de kötü bi yere gitmek istemiyorum o da ayrı
Canım benden her gittiğimde değilde 10 gün geçince aldılar 400 TL, diğer kan testleri vs herşey ücretsizHer gittiğinde 400 tl veriyorsun histeroskobi çekilirse bi sonraki gittiğin kontrol die geçiyor ücret almıyorlar ama kan vs verirsen ayrı para alınmıyor hepsi 400 içinde mesela bahçecide muayene ücreti ayrı kan ayrı para alıyor her açıdan düşünmek lazım ilaçlarda toplamda 15 bini geçti transfer sonrasında da çok aldık rapor olduğu için onlarıda uyguna alıyorsun ama bazılarını devlet karşılamıyor mesela prolutex 650 tl 4 kutu bitirdim.
Görüştük telefonda 10 güne 1 400 TL ödeniyormuş. Dondurma çözdürme ücretlerine 20 bini bulur dediler donup çözülünce orayı anlamadımCanım benden her gittiğimde değilde 10 gün geçince aldılar 400 TL, diğer kan testleri vs herşey ücretsiz
Allah Allah benim sürecim yaklaşık 3 ay sürdü ilk görüşmeden şuana kadar ki. Ve dediğim gibi 10 günü geçerse 400 TL aldılar oda iki kere falan. Embiriyo dondurmaktan bahsetmiş olabilirler. 10500 TL 4 tane embiriyo dondurma, artı transfer vs onu sôylemistirGörüştük telefonda 10 güne 1 400 TL ödeniyormuş. Dondurma çözdürme ücretlerine 20 bini bulur dediler donup çözülünce orayı anlamadım
Artık parayı bi şekilde düşünmeyip çarşamba gününe randevu aldım göğşen hocaya, orda başlıcam sanırım beklemek istemiyorum sizler de bana yol göstermiş oldunuzAllah Allah benim sürecim yaklaşık 3 ay sürdü ilk görüşmeden şuana kadar ki. Ve dediğim gibi 10 günü geçerse 400 TL aldılar oda iki kere falan. Embiriyo dondurmaktan bahsetmiş olabilirler. 10500 TL 4 tane embiriyo dondurma, artı transfer vs onu sôylemistir
durumun nasıl canım? embriyolar hakkında bilgi verdiler mi?Canım benden her gittiğimde değilde 10 gün geçince aldılar 400 TL, diğer kan testleri vs herşey ücretsiz
İyiyim canım, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum, yarın transferim var, embiriyolar hakkında başka aranmadim. Demek ki 5. Güne giden embiriyom var, ama kaç tane bilmiyorum. Şu enfeksiyon olayı yüzünden yeni kendime gelebildim o yüzden süreçten de hiç bir şey anlamadımdurumun nasıl canım? embriyolar hakkında bilgi verdiler mi?
canım transferin yapıldı bugün o zaman heralde..kaç tane kondu? kalanları söylediler mi? güzelce dinlen canım yapılan iğne ilaç neleri kullanacaksın şimdi?İyiyim canım, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum, yarın transferim var, embiriyolar hakkında başka aranmadim. Demek ki 5. Güne giden embiriyom var, ama kaç tane bilmiyorum. Şu enfeksiyon olayı yüzünden yeni kendime gelebildim o yüzden süreçten de hiç bir şey anlamadım
Evet canım yapıldı. 1 tane 5aa kalite konuldu. Geriye 2 tane daha varmış ama dondurularak kalitede değil denildi. Yani kalan embiriyom yok. Ama çok kaliteli bir embiriyo koyduk dedi doktor. Sabah akşam estrofem, kan sulandırıcı, 3 öğün progestan, günde 1 kere leucostum iğne, ilaçlar bunlar. Opu sonrası iki tane ilacı bıraktım, gerisini oksapar eklenerek devam yani.canım transferin yapıldı bugün o zaman heralde..kaç tane kondu? kalanları söylediler mi? güzelce dinlen canım yapılan iğne ilaç neleri kullanacaksın şimdi?
Hayırlı olsun.Uzanıp dinlenin iş felan yapmayin.Avokado,mango,kivi, bol c vitamini alin.Kavrulmamis kabak çekirdeği,ceviz,çiğ badem,yer fistigi yeyinEvet canım yapıldı. 1 tane 5aa kalite konuldu. Geriye 2 tane daha varmış ama dondurularak kalitede değil denildi. Yani kalan embiriyom yok. Ama çok kaliteli bir embiriyo koyduk dedi doktor. Sabah akşam estrofem, kan sulandırıcı, 3 öğün progestan, günde 1 kere leucostum iğne, ilaçlar bunlar. Opu sonrası iki tane ilacı bıraktım, gerisini oksapar eklenerek devam yani