- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
ücretsiz değil şuan tüp bebek 40 bin tlMerhaba bana yardımcı olabilir misiniz başkentte tüp bebek işlemi ücretsiz mi ama benimki PGT tüp bebek yöntemi ile olması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücretsiz değil şuan tüp bebek 40 bin tlMerhaba bana yardımcı olabilir misiniz başkentte tüp bebek işlemi ücretsiz mi ama benimki PGT tüp bebek yöntemi ile olması gerekiyor
Benim de amh düşük ve eşte varikosel var. 2. Tedaviye Göğşen hocayla başlayacaz muayeneye gittiğimde yumurta görümce toplayalım dedi benimkiler de boş çıktı. Ama tedaviye baştan hiç başlamadık siz böyle deyince tedirgin oldumİki kişi aynı anda yumurtanın boş çıktı denmesi şaşırttı.buradaki yorumları da okuyorum benzer durumları yaşadıklarını gördüm acaba bunların laboratuvarları kötü mü.ilk gittiğimde doktoru çok sevdim çok ilgi gördüm ama bu sefer çok ilgisizlerdi ve sanki opu için çok bekletildim ihmal var gibi geldi.isin açıkçası ordaki tedavimi kesmeyi düşünüyorum git gel masraf sonuç koca sıfır.iki tedavide yumurtalar hep kaliteli olgun çıkıyordu benim amh düşük hep ya iki ya 3 cikar ama güzel embriyo oluşturdu.tutmamasi şans ve eşimde de sorun varmış varikosel ameliyat fakan oldu tekrar başlayalım derken böyle bir durum yaşandı moralim çok bozuk
Yani fiyat olarak diğer yerlere göre çok uygun ama hoca profesör. Lab olarak ben de çok çok iyi diye duymadım ama ne kadar kötü olabilir diye düşündüm hep. Maddi olarak oraya yetiyo gücümüz bahçecideydi ilk tedavi ve çok para harcadık. Göğşen hoca da ilgili bilgili çok cana yakın geldi bana. 2 kere gittim daha ama. Şimdi bunları okuyunca da insan tedirgin oluyo… ne yapacağız bilmiyorum …İki kişi aynı anda yumurtanın boş çıktı denmesi şaşırttı.buradaki yorumları da okuyorum benzer durumları yaşadıklarını gördüm acaba bunların laboratuvarları kötü mü.ilk gittiğimde doktoru çok sevdim çok ilgi gördüm ama bu sefer çok ilgisizlerdi ve sanki opu için çok bekletildim ihmal var gibi geldi.isin açıkçası ordaki tedavimi kesmeyi düşünüyorum git gel masraf sonuç koca sıfır.iki tedavide yumurtalar hep kaliteli olgun çıkıyordu benim amh düşük hep ya iki ya 3 cikar ama güzel embriyo oluşturdu.tutmamasi şans ve eşimde de sorun varmış varikosel ameliyat fakan oldu tekrar başlayalım derken böyle bir durum yaşandı moralim çok bozuk
Ankara bahçecide miydiniz doktorunuz kimdi? Evet çok daha yükselecek o yüzden uygun olandan devam edicem… Göğşen hoca astalife önerdi onu kullanıyorum.Benim de ikinci tedavi bahcecide oldu esimin değerleri düşüktü sorun yok dediler olumsuz olunca goğsen hoca hakkında olumlu şeyler duydum oraya karar verdim böyle durum olunca şuan kafamda acabalar dönüp duruyor.bahceci fiyatlar çok yüksek ocak sonrası daha da yükselecek.evet doktor prof çokta ilgilenmisti böyle olunca güven kırıklığı oldu ben laboratuvar kaynaklı olabileceğini dusunuyorum
Canım labaratuvardan bende memnun değilim. 12 tane yumurta toplandı benden ve sadece 1 adet embiriyo oluştu, transfer edildi tutmadı. Geriye hiç embriyomda kalmadı. Baslarsam sıfırdan başlamak zorundayım. Buda suanlik zor. İnsanlardan 6 yumurta toplaniyor geriye yinede dondurulmuş embriyosu bile kalıyor.Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ancak uzun zamandır takip ediyorum.ben daha önce iki negatif tüp bebek denemem var.taze transfer 3 gun ebriyosu.3 kezAnkara başkent üniversitesi goğşen önalan da tedaviye karar verdik ve il dışından gidip geldik.ekim ayı adeti ile tedaviye başladık 5 gün gonal f kullanım sonrası tek yumurta oluştu kalitesiz diyip bıraktık sonuç kocaman kistler ve 23 günlük kesintisiz kanama yaşadım bildiğiniz adet o sürede gogsen hoca 15 günlük yasmin verdi ama kanama kesilmedi üstüne adet derken geldik tekrar yumurta takibine.ik9nci kez takibe başladık sonuç 4 yumurta göründü iyi denildi iki günde bir kontrol sonuç tek ilerleyen bir yumurta olsun dedi gogsen bey toplayalım.ankara tekrar gittik ultrasyon falan bakıldı gayet iyi denildi ve opu oldu.sonra demezler mi yumurta yok sonra yok içi boş çıktı ben şok.yanimsa yurt dışında gelen bayan vardı aynı oradaydık o da 3 yumurta toplanmış ona da yumurta boş denildi.yani gerçekten hüsran oldu benim için ve güvenim kırıldı.
İşte böyle bi olay kötü amh düşükler için.. çünkü zaten az yumurta var başarı en yüksek olması lazım kayıp olmaması lazım… o da başkentte yok sanırım…Canım labaratuvardan bende memnun değilim. 12 tane yumurta toplandı benden ve sadece 1 adet embiriyo oluştu, transfer edildi tutmadı. Geriye hiç embriyomda kalmadı. Baslarsam sıfırdan başlamak zorundayım. Buda suanlik zor. İnsanlardan 6 yumurta toplaniyor geriye yinede dondurulmuş embriyosu bile kalıyor.
Aynn öyle canım. 12 yumurtadan bile bir tane embiriyo, az olanlardan çıkabilecek embriyo sayısını sen düşünİşte böyle bi olay kötü amh düşükler için.. çünkü zaten az yumurta var başarı en yüksek olması lazım kayıp olmaması lazım… o da başkentte yok sanırım…
12 yumurtadan sadece 1 embriyo oluşması bu laboratuvar iyi olmadığı anlamına geliyor. Bu kadar tesadüf olamaz benim öyle odadaki başka arkadaş 3 yumurta toplanıp içi boş denilmesi herkesin mi kalitesiz bende sıfırdan başlamak zorundayım ilacı ayrı,hastane masrafı ayrı,en önemlisi psokilojikmen çöküntü yaşıyoruz.rabbim hepimizin yardımcısı olsumCanım labaratuvardan bende memnun değilim. 12 tane yumurta toplandı benden ve sadece 1 adet embiriyo oluştu, transfer edildi tutmadı. Geriye hiç embriyomda kalmadı. Baslarsam sıfırdan başlamak zorundayım. Buda suanlik zor. İnsanlardan 6 yumurta toplaniyor geriye yinede dondurulmuş embriyosu bile kalıyor.
Evet öyle gerçekten canım. Onun dışında hocadan yana hiç bı sıkıntım yoktu. Ama labaratuvarında iyi olması çok önemli. Maddi manevi o kadar zor bir süreç ki. Heleki şu dönemde. Biraz toparlayıp başka bir laboratuvarda tekrar denerim bende bakalım şuan pek mümkün değil.12 yumurtadan sadece 1 embriyo oluşması bu laboratuvar iyi olmadığı anlamına geliyor. Bu kadar tesadüf olamaz benim öyle odadaki başka arkadaş 3 yumurta toplanıp içi boş denilmesi herkesin mi kalitesiz bende sıfırdan başlamak zorundayım ilacı ayrı,hastane masrafı ayrı,en önemlisi psokilojikmen çöküntü yaşıyoruz.rabbim hepimizin yardımcısı olsum
Canım pozitif sonuç alan zaten bı sürü hastası da var. Olmaz diye birşey yok, ve her kadının bünyesi farklı. Şanssız bizler olumsuz oldu ve geriye embiriyo da kalmadı. Sen yinede umudunu yitirme bizler gibi olacaksın diye birşey yokGöğşen hoca 10-15 yıllık Embriyolog olduğunu çok güvendiğini söylemişti. Yani lab ın çok önemli olduğunun farkındaydı. Ki öyle gerçekten. Böyle şeyler duyunca demorilize oluyorum ama bakalım denicem yine de…
Canım ben memnunum. İlkinde tek bir yumurtam alındı döllendi kaliteli 8 hücreli oldu. İkinci de 3 toplandı üçü de döllendi iki tane kaliteli transferim oldu. Bu biraz da maalesef yumurta kalitemizle alakalıGöğşen hoca 10-15 yıllık Embriyolog olduğunu çok güvendiğini söylemişti. Yani lab ın çok önemli olduğunun farkındaydı. Ki öyle gerçekten. Böyle şeyler duyunca demorilize oluyorum ama bakalım denicem yine de…
Siz iki kere mi tüp bebek yaptırdınız ?Canım ben memnunum. İlkinde tek bir yumurtam alındı döllendi kaliteli 8 hücreli oldu. İkinci de 3 toplandı üçü de döllendi iki tane kaliteli transferim oldu. Bu biraz da maalesef yumurta kalitemizle alakalı
Evet doğruSiz iki kere mi tüp bebek yaptırdınız ?