- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
Teşekkür ederimHayırlı olsun.Uzanıp dinlenin iş felan yapmayin.Avokado,mango,kivi, bol c vitamini alin.Kavrulmamis kabak çekirdeği,ceviz,çiğ badem,yer fistigi yeyin
Kahve, çay içmeyin, bol su icin,
hadi hayırlı olsun canım hayırlısı ile sağlıcakla inşallah güzel haberinizi alırız..Evet canım yapıldı. 1 tane 5aa kalite konuldu. Geriye 2 tane daha varmış ama dondurularak kalitede değil denildi. Yani kalan embiriyom yok. Ama çok kaliteli bir embiriyo koyduk dedi doktor. Sabah akşam estrofem, kan sulandırıcı, 3 öğün progestan, günde 1 kere leucostum iğne, ilaçlar bunlar. Opu sonrası iki tane ilacı bıraktım, gerisini oksapar eklenerek devam yani.
Amin canım, darısı başına hayırlısıylahadi hayırlı olsun canım hayırlısı ile sağlıcakla inşallah güzel haberinizi alırız..
dinlen iş yapma çok hareketsiz de kalma evin içinde ufak yürüyüşler ..
kabak çekirdeği ye tutunmaya da kabızlığa da iyi
Hayırlı olsun, güzel haberler alın inşallah. Eşiniz doğru söylemiş. Biz çok yıkılmıştık. Transferden sonra eşim "Bebeklerimin canı ne istiyor yapayım, bebeklerim acıkmıştır kalk hadi yemek hazırladım" diye kaldırırdı beni.Amin canım, darısı başına hayırlısıylaşuan bile kendimi hamile gibi hissediyorum, bu kadınlık hissiyatı başka Bir şey ya, eşimde diyor fazla bağlanma, olumsuz olursa yıkılmayalilm yine
olumlu düşün güzelliği yaşa inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana sonra sıra bana ve diğer arkadaşlara gelecek inşallah amin...Amin canım, darısı başına hayırlısıylaşuan bile kendimi hamile gibi hissediyorum, bu kadınlık hissiyatı başka Bir şey ya, eşimde diyor fazla bağlanma, olumsuz olursa yıkılmayalilm yine
seni çok iyi anlıyorum canım bu benim de 5. tüp bebeğim olacak nasipse şubatta transfer olunca..Hayırlı olsun, güzel haberler alın inşallah. Eşiniz doğru söylemiş. Biz çok yıkılmıştık. Transferden sonra eşim "Bebeklerimin canı ne istiyor yapayım, bebeklerim acıkmıştır kalk hadi yemek hazırladım" diye kaldırırdı beni.
Allah hayal ettiğimiz güzellikleri yaşatsın hepimize.
Daha öncede 3 kayıp yaşadık biz canım. O yüzden daha da yıkılmayalilm diyor. Uzun bir süre hamile kalmadım sonra. Evet çok haklı, tüm hayallerimizin bir gün gerçek olması dileğiyleHayırlı olsun, güzel haberler alın inşallah. Eşiniz doğru söylemiş. Biz çok yıkılmıştık. Transferden sonra eşim "Bebeklerimin canı ne istiyor yapayım, bebeklerim acıkmıştır kalk hadi yemek hazırladım" diye kaldırırdı beni.
Allah hayal ettiğimiz güzellikleri yaşatsın hepimize.
olumlu düşün güzelliği yaşa inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana sonra sıra bana ve diğer arkadaşlara gelecek inşallah amin...
transferden sonra cetrotid iğnesi de vurundun mu beren vurunmuş heralde liste verecekler de ben uzaktan geleceğim ya elimdekileri yine getireyim diyorum uzakta olmak da çok zor oluyor ya
herkese başka tedavi uyguluyor demek ki canımCanım ben vurunmadim, ama aynı gün yanımda transfer olan arkadaşa reçete etmiş doktor, hemşire bilgi veriyordu.
Galiba canım, ama hiç embiriyom kalmaması üzdü. Galiba denildiği gibi labaratuvarları pek iyi değilherkese başka tedavi uyguluyor demek ki canım
aynen benim de üzüntüm geriye kalan olmasa ha tutarsa sağlıcakla bebeğimize kavuşursak önemli depil de insan olumsuzu da düşünüyor ya hepGaliba canım, ama hiç embiriyom kalmaması üzdü. Galiba denildiği gibi labaratuvarları pek iyi değil
Öyle valla canım, geride olması daha rahat hissettirecekti ama sağlık olsun inşallahaynen benim de üzüntüm geriye kalan olmasa ha tutarsa sağlıcakla bebeğimize kavuşursak önemli depil de insan olumsuzu da düşünüyor ya hep
Merhaba, benimde pazartesi transfer günüm bu ilaçlar verildi. Sizin de aynı mı kişiye özel mi merak ettimÖyle valla canım, geride olması daha rahat hissettirecekti ama sağlık olsun inşallah
Merhaba, benimde pazartesi transfer günüm bu ilaçlar verildi. Sizin de aynı mı kişiye özel mi merak ettim
Aynısı canım, sadece pruloton iğneyi yapmıyorum ben, aynı liste verildiMerhaba, benimde pazartesi transfer günüm bu ilaçlar verildi. Sizin de aynı mı kişiye özel mi merak ettim
Geçen hafta 1 haftalık tedavim iptal oldu sebep yumurta büyümemesiydi. 1 haftadır iğne kullanmıyorum. Bugün gittim göğşen hocaya büyümüşler dedi ve e2 me baktı cuma günü yumurta toplama olacak. Şok içindeyim e2 değerim de çok yüksek değil aslındaAynısı canım, sadece pruloton iğneyi yapmıyorum ben, aynı liste verildi
benim değerime bakıldığını hiç hatırlamıyorum muayene etti ve toplama günü verdi bi aksilik olmazsa canlı transfer yaparsa pazartesi transferin olur canım hadi hayırlısıGeçen hafta 1 haftalık tedavim iptal oldu sebep yumurta büyümemesiydi. 1 haftadır iğne kullanmıyorum. Bugün gittim göğşen hocaya büyümüşler dedi ve e2 me baktı cuma günü yumurta toplama olacak. Şok içindeyim e2 değerim de çok yüksek değil aslında
Yaa ne güzel işte canım, nefes aldıkça hep umut var demekkiGeçen hafta 1 haftalık tedavim iptal oldu sebep yumurta büyümemesiydi. 1 haftadır iğne kullanmıyorum. Bugün gittim göğşen hocaya büyümüşler dedi ve e2 me baktı cuma günü yumurta toplama olacak. Şok içindeyim e2 değerim de çok yüksek değil aslında
Ben her gittiğimde sabah kan veriyordum canım, hormonlara bakıyordu ama benimde kafama takılan hiç rahim kalınlığı ölçmedi kaç mm le transfer oldum bilmiyorumbenim değerime bakıldığını hiç hatırlamıyorum muayene etti ve toplama günü verdi bi aksilik olmazsa canlı transfer yaparsa pazartesi transferin olur canım hadi hayırlısı
2 olgun gördü ama e2 400 lh 15 . Nasıl oldu? 1 yumurta mı toplayacak beynim durdu benim. Muayeneye gittim opu günü aldım. Sizce neler olduYaa ne güzel işte canım, nefes aldıkça hep umut var demekkiinşallah sağlıklı yumurtalar, sağlıklı bı çok embiriyolarin olur