ANKARA BAŞKENT ÜNV GÖĞŞEN HOCAYA KARAR VERDİK...

hadi hayırlı olsun canım hayırlısı ile sağlıcakla inşallah güzel haberinizi alırız..
dinlen iş yapma çok hareketsiz de kalma evin içinde ufak yürüyüşler ..
kabak çekirdeği ye tutunmaya da kabızlığa da iyi

Amin canım, darısı başına hayırlısıyla şuan bile kendimi hamile gibi hissediyorum, bu kadınlık hissiyatı başka Bir şey ya, eşimde diyor fazla bağlanma, olumsuz olursa yıkılmayalilm yine

Amin canım, darısı başına hayırlısıyla şuan bile kendimi hamile gibi hissediyorum, bu kadınlık hissiyatı başka Bir şey ya, eşimde diyor fazla bağlanma, olumsuz olursa yıkılmayalilm yine
Hayırlı olsun, güzel haberler alın inşallah. Eşiniz doğru söylemiş. Biz çok yıkılmıştık. Transferden sonra eşim "Bebeklerimin canı ne istiyor yapayım, bebeklerim acıkmıştır kalk hadi yemek hazırladım" diye kaldırırdı beni.
Allah hayal ettiğimiz güzellikleri yaşatsın hepimize.

olumlu düşün güzelliği yaşa inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana sonra sıra bana ve diğer arkadaşlara gelecek inşallah amin...
transferden sonra cetrotid iğnesi de vurundun mu beren vurunmuş heralde liste verecekler de ben uzaktan geleceğim ya elimdekileri yine getireyim diyorum uzakta olmak da çok zor oluyor ya

seni çok iyi anlıyorum canım bu benim de 5. tüp bebeğim olacak nasipse şubatta transfer olunca..
hep olmazsa ne yaparız nerede gidelim nerede tedavi olalım da demek de kötü bu sefer olacağına şartladım kendimi vücudum da ona göre çalışsın inşallah amin..

Daha öncede 3 kayıp yaşadık biz canım. O yüzden daha da yıkılmayalilm diyor. Uzun bir süre hamile kalmadım sonra. Evet çok haklı, tüm hayallerimizin bir gün gerçek olması dileğiyle

Canım ben vurunmadim, ama aynı gün yanımda transfer olan arkadaşa reçete etmiş doktor, hemşire bilgi veriyordu.

Aynısı canım, sadece pruloton iğneyi yapmıyorum ben, aynı liste verildi
Geçen hafta 1 haftalık tedavim iptal oldu sebep yumurta büyümemesiydi. 1 haftadır iğne kullanmıyorum. Bugün gittim göğşen hocaya büyümüşler dedi ve e2 me baktı cuma günü yumurta toplama olacak. Şok içindeyim e2 değerim de çok yüksek değil aslında

benim değerime bakıldığını hiç hatırlamıyorum muayene etti ve toplama günü verdi bi aksilik olmazsa canlı transfer yaparsa pazartesi transferin olur canım hadi hayırlısı

Yaa ne güzel işte canım, nefes aldıkça hep umut var demekki inşallah sağlıklı yumurtalar, sağlıklı bı çok embiriyolarin olur

benim değerime bakıldığını hiç hatırlamıyorum muayene etti ve toplama günü verdi bi aksilik olmazsa canlı transfer yaparsa pazartesi transferin olur canım hadi hayırlısı
Ben her gittiğimde sabah kan veriyordum canım, hormonlara bakıyordu ama benimde kafama takılan hiç rahim kalınlığı ölçmedi kaç mm le transfer oldum bilmiyorum

Yaa ne güzel işte canım, nefes aldıkça hep umut var demekki inşallah sağlıklı yumurtalar, sağlıklı bı çok embiriyolarin olur
2 olgun gördü ama e2 400 lh 15 . Nasıl oldu? 1 yumurta mı toplayacak beynim durdu benim. Muayeneye gittim opu günü aldım. Sizce neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…