Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Canım yumurta toplama işlemi yapılacağı gün ücret alıyorlar. Eğer embriyo transferi yapılmazsa geri iade ediyorlar.
selamlar canim günaydınlar nasılsın ne yaptın iyimisin? senin cesaretinle histeroskopi oldum rahatladım üstümde bir yük kalktı sanki ...artık stresimde az muayene günümü bekliyorum bu hafta artık bakalim ne diyecek gogsen hoca reglimı ikinci günü gel demişti...

taksit olayı iyiymiş bencede çok mantıklı sevindim bu habere

Canım benim sağolasın iyim ben de nolsun iş güç :) histeroskopi korkulacak bir şey değilmiş. Sana da bu konuda yardımım olduysa ne mutlu bana hayırlısıyla hayırlı zamanda tedavine başlar ve bu tedavi bebişine kavuşmanı nasip eder inşallah

canım bakalım ne diyecek hafta sonu bilmeiyorum ki!sen kararlımısın başka yere gitmeye peki?

ben senin dinlenmenden yanayım canım bende dinleneyim istiyorum aslında 2 ay falan hem 6 kilo fazlalığım var onuda veririm diyorum..troid den dolayı çok zor veriyorum, ilaclar kilo aldırır diye korkum var aslında gebe kalmadan kilo alırsam iyi olmaz diye düşünüyorum...

Canım kilo problemin olsaydı doktor tedaviye hemen başlamak istemezdi. Aynı binada hastanenin diyetisyeni var önce ona yönlendirirdi. Benim bir arkadaşıma kilo problemi olduğu için diyetisyen desteğiyle zayıflamasını istedi. Ondan sonra başladılar 6 ay kadar gitti diyetisyene. Sonra tüp tedavisi gördü ve çok şükür ilk denemede minnoş bir kızı oldu bebiş daha bir aylık :) Ben de onun ısrarlı tavsiyesi üzerine gitmiştim Başkent hastanesine. Ne deyim canım darısı bize olsun inşallah

selamlar canım, evet yok aslında ama işte hayalim çıtı pıtı bir anne olmak canım.. randevuya gittiğimde sorayım göğşen beye bari gitmeme gerek varmı diyetisyene.. sen nasılsın neler yapıyorsun ? dinlendin mi biraz ? tablo bitirdin mi hiç? ben de kanaviçe yapmak istiyorum hafta sonu malzemelerini alıcam kısmetse

Ben çok fena hastalandım canım soğuk algınlığı. Okula bile gidemedim çok ağır geçirdim. Yeni yeni toparlanıyorum. Yağlıboya yapmak istiyorum ama biten boyalar var. Eksikleri tamamlayabilirsem yapacağım inşallah. Kanaviçe de çok eğlencelidir. Ben de elişini çok severim. İkinci tüp denemesini de yaz tatilinde yapmayı düşünüyorum. Ramazan da bir geçsin öyle bakacaz duruma göre başlayacağız inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, bende mayıs ın ilk haftası başlamayı düşünüyorum tüp bebek için göğşen beye bunu söylicem gidişimde hem 27 mayıs ramazan o zamana kadar olurum diyorum bakalım canım hayırlısı bol bol dinlen tam üşütme ayı bu ay havalar aldatıyor insanı eşimde üşütmüş çok bu ara...

lisam selamlar canım sana birşey soracaktım histeroskopi sonrası regl gecikmesi yaşayan varmı 1 hafta reglim gecikti henüz bir belirtimde yok anlamadım ben bu durumu?

kız nerde bizde o şans gogsen bey ilk ay olmaz dedi zaten maalesef antibyotik içtiğimiz için sanırım bilemiyorum ki canım 23 ünde olmam lazımdı oysaki
Valla kuzum bu işler nasip kısmet şans işi. İnşallah güzel bir sürpriz olur bizlere. Benim histeroskopi sonrası reglimde bir gecikme olmamıştı ve normalden biraz fazla ağrım olmuştu. İki üç gün daha bekle de olmazsan bi test yaptır bakalım

günaydın selamlar lisam hocaya mesaj atsam mı acaba diyorum lisam eğer dediğin gibi olursa pazar günü test yaparım .düşüncesi bile mutlu etti beni şimdi yaa

günaydın selamlar lisam hocaya mesaj atsam mı acaba diyorum lisam eğer dediğin gibi olursa pazar günü test yaparım .düşüncesi bile mutlu etti beni şimdi yaa
Hocaya mesaj atmana gerek yok ki canım sen önce bir idrar testi al erken hassas olanları var. Pazartesi günü de başkentte kanda beta-HCG baktır. Sonucu bir kaç saatte çıkıyor zaten. Sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu. Orada yaptırma. Ay hadi inşallah güzel bir sürpriz olur canım. Ama sen yine de kendini çok kaptırma operasyon sonrası adet gecikmesi normal de olabilir. Sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem.

günaydın hayırlı cmualar canım, inşallah canım dediğin gibi öyle yapayım hafta sonuna kadar bekliyim artık!beklemek çok zor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…