Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

günaydın hayırlı cmualar canım, inşallah canım dediğin gibi öyle yapayım hafta sonuna kadar bekliyim artık!beklemek çok zor kuzum
Sağol sana da hayırlı cumalar. Evet beklemek deli eder insanı bilirim. Hadi bakalım inşallah pazartesi üzere bir haber bekliyorum senden

Merhaba. Esi azosperm olup hulusi hocada tup yaptiranlar teseyi baskentte hangi doktor yapti ve tese ucreti ne odediniz merak ediyorum

mrblar kızlar bende göğşen hocanın hastasıyım bir aşılama olduğu fakat başarısız oldu. 5 ay kadar kendime süre verdi. tekrardan göğşen hocanın yolunu tuttuk. kontrollerim yapıldı. inatçı bir pko hastasıyım ama amh değerim gayet yüksek . regli öncesi lucrin iğnesi verdi. reglinin 2.günü gidip kan verdim. lh ve e2 biraz yüksek çıktı. 2 gün sonra tekrardan kan vermeye gittim Rabbime şükürler olsun tedaviye başladık. gonalf 150 mg vuruluyorum. yarın kontrol günüm ultrasyon ve kan değerlerine baktırcaz. şimdi lh ve e2 değerinin artık yükselmesi gerekiyor değil mi. birde toplama işlemi yapıldığı zaman tüp bebek ücretini ödüyoruz yoksa transfer sürecinde mi ?

Canım kan değerlerin hakkında en doğru bilgiyi doktorundan istemen daha sağlıklı olacaktır. Tüp bebek ücretini yumurta toplama yapılacağı gün alıyorlar. Embriyo transferi yapılmazsa ücreti geri iade ediyorlar. Rabbim yardımcınız olsun hayırlı ve güzel bir sonuç versin inşallah.

Amin insallah canim. Cok umutlu bir sekilde basladik tedaviye umarim husran olmaz sonu bakalim yarin gogsen hocaya ne diyecek

Kizlar gogsen hocaya gittim bugun tekrar kan verdim. Sag ve solda toplam 3 tane yumurtaligim var 8-7mm carsamba bi daha gidecegim bakalim

Sağol sana da hayırlı cumalar. Evet beklemek deli eder insanı bilirim. Hadi bakalım inşallah pazartesi üzere bir haber bekliyorum senden
canım selamlar iyi haftalar bişey çıkmadı testten anlamadım bişey persembeye kadar bekliyeyim diyorum.. bilemedim aslında hocaya sorsam diyorum?

Kızlar ben gonadf 3 kullanım 14 mm ye ulaştı. Hoca biraz hizlı büyümüş kalitesiz olabilir dedi. Sizin nasıl yada nasıldı moralim bozuldu. Yarın opu olcak 4 tane yumurta var.

Kızlar ben gonadf 3 kullanım 14 mm ye ulaştı. Hoca biraz hizlı büyümüş kalitesiz olabilir dedi. Sizin nasıl yada nasıldı moralim bozuldu. Yarın opu olcak 4 tane yumurta var.
Canım hiç bir fikrim yok ama inşallah kalitelidir yumurtaların. Benimkiler de aşırı yavaştı 10 günde ancak 10 mm oldular. Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunuza

Peki sonuç ne oldu senin Lisam

amaben canım ne yaptın kaç gündür sesin çıkmıyor merak ettim seni?
canım gittim muayeneye bir histeroskopim daha var sonra 3 ay dinlenme dedi doğal yolla olabilir düşüncesinyeim dedi neticede bir düşük var dedi.. bilemiyorum ki...sen nasılsın dinlenebiliyormusun hobi işlerin nasıl gidiyor?

Canım inşallah sonu güzel olur. Bende simdi göğşen hocayı bekliyorım tranfer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…