canım tüp bebek Başkent hastanesinde raporlu 3 bin tl raporsuz 4.500 tl ilaçlar dahil değil sanırım muayene ücretide uyfun ilk muayene 122 tl 10 gün geçerli bu ücret yanı 10 gün içinde gittiğinde ücret alınmıyor sonraki günler ise 75 tl ödüyorsun..Allah yar ve yardımcımız olsun dualarımızı çabalarımızı boşa çıkarmasın ...Merhaba . Bizde hulusi hocayi dusunuyoruz . Gecen ay ikinci negatif denemem oldu baska bir doktorda. Hem biraz ara vermek o aradada ucuncusu icin para biriktirmemiz lazim.
Uzun protokol olabilir bizim hersey dahil raporlu / raporsuz fiyat nedir acaba?
canım aşılamada sanırım ilaçlar dahil 1.500 tl civarı tutuyor genelde en fazla uygun yani benim aşılama uygun olursa isterdim ama ne yazık kı tüp olacakMerhaba kızlar ben de aşılama düşünüyorum bu doktorda.
İstanbul'dan geleceğim. Ankara'da yakın akrabalarım var.
Tüp bebek için yeterli birikimimiz yok.
Aşılama için ne kadar gerekli?
canım bu arada üzüldüm hayal kırıklıkları çok zor yorucu bir maraton bu hem maddi hem manevi yıpranıyoruz ama kendimizi yenilememiz ve Allah a sıgınmamız gerek ben Allah bize bu sınavı verdiyse gerçekten güçlü kadınlar olduğumuz için verdiğine inanıyorum, biz tedaviye başlıyacağız diyince arkadaşlarımın bile yüzündeki o korkuyu görmek güç veriyo bana inanırmısın...pes etmiyorum Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bunları düşünerek gidiyorum ve etrafa kulağımı tıkıyorum hatta eşime bile inanırmısınMerhaba . Bizde hulusi hocayi dusunuyoruz . Gecen ay ikinci negatif denemem oldu baska bir doktorda. Hem biraz ara vermek o aradada ucuncusu icin para biriktirmemiz lazim.
Uzun protokol olabilir bizim hersey dahil raporlu / raporsuz fiyat nedir acaba?
Bende geçen ay yaptırdım asilama belki raporluyum hastaneye 610 TL ilaçlarada 110 TL falan diye tabi Dr randevu 122 TL diMerhaba kızlar ben de aşılama düşünüyorum bu doktorda.
İstanbul'dan geleceğim. Ankara'da yakın akrabalarım var.
Tüp bebek için yeterli birikimimiz yok.
Aşılama için ne kadar gerekli?
canım tuttu mu aşılaman ne durumdasın?Bende geçen ay yaptırdım asilama belki raporluyum hastaneye 610 TL ilaçlarada 110 TL falan diye tabi Dr randevu 122 TL di
Ayyy Rabbim bağışlasın ne mutlu bi haber. İlk denemede mi? Neler yaptınız vitamin falan önereceğiniz bir şey var mı?merhaba herkese yine arkadaşlar tüp bebek yaptırdım ben çok şükür 7 haftalık gebeliğim var ikiz hemde kalp atışlarını keselerini hepsini gördük elhamdülilah hepinize Allahım yardım etsin bıkmadan usanmadan yılmadan devam edin... bakalım 7 ay gibi bir süre var önümüzde... Rabbim isteyen herkese nasip etsin Hulusi hocaya buradan tekrar teşekkür ediyorum...
Dahaa test yapmadım beklemedeyim inş tutmusturcanım tuttu mu aşılaman ne durumdasın?
İnş sağ salim alırsın kucağına ilk denemede mi tuttu sizin ki bide hulisi hocaya gebelik takibinizi yapacak mımerhaba herkese yine arkadaşlar tüp bebek yaptırdım ben çok şükür 7 haftalık gebeliğim var ikiz hemde kalp atışlarını keselerini hepsini gördük elhamdülilah hepinize Allahım yardım etsin bıkmadan usanmadan yılmadan devam edin... bakalım 7 ay gibi bir süre var önümüzde... Rabbim isteyen herkese nasip etsin Hulusi hocaya buradan tekrar teşekkür ediyorum...
Rabbim meleğini geç olmadan kavuşturur inşallah canım hayırlısı ...göğşen hocanın hastasımısın ?Da
Dahaa test yapmadım beklemedeyim inş tutmustur
Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin...çok sevindim biz yeni başlıyoruz bakalım regl imi bekliyorummerhaba herkese yine arkadaşlar tüp bebek yaptırdım ben çok şükür 7 haftalık gebeliğim var ikiz hemde kalp atışlarını keselerini hepsini gördük elhamdülilah hepinize Allahım yardım etsin bıkmadan usanmadan yılmadan devam edin... bakalım 7 ay gibi bir süre var önümüzde... Rabbim isteyen herkese nasip etsin Hulusi hocaya buradan tekrar teşekkür ediyorum...
Amin inş hayır hulisi hocanın hastasıyım benRabbim meleğini geç olmadan kavuşturur inşallah canım hayırlısı ...göğşen hocanın hastasımısın ?
Canim peki 4.500 tl yi ilk gidisimizde mi oduyoruz yoksa tup bebek yaptiktan sonra mi.canım tüp bebek Başkent hastanesinde raporlu 3 bin tl raporsuz 4.500 tl ilaçlar dahil değil sanırım muayene ücretide uyfun ilk muayene 122 tl 10 gün geçerli bu ücret yanı 10 gün içinde gittiğinde ücret alınmıyor sonraki günler ise 75 tl ödüyorsun..Allah yar ve yardımcımız olsun dualarımızı çabalarımızı boşa çıkarmasın ...
Cokkkk yorucu cok stresli bir donem.Hic birseyden tat alamiyor insan, kafamiz hep tedaviye odakli acaba bu sefer olcak mi diye. Inan 2.denememizde hic umudum yoktu biliyodum olmayacagini sankicanım bu arada üzüldüm hayal kırıklıkları çok zor yorucu bir maraton bu hem maddi hem manevi yıpranıyoruz ama kendimizi yenilememiz ve Allah a sıgınmamız gerek ben Allah bize bu sınavı verdiyse gerçekten güçlü kadınlar olduğumuz için verdiğine inanıyorum, biz tedaviye başlıyacağız diyince arkadaşlarımın bile yüzündeki o korkuyu görmek güç veriyo bana inanırmısın...pes etmiyorum Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bunları düşünerek gidiyorum ve etrafa kulağımı tıkıyorum hatta eşime bile inanırmısın
Tüp bebek ücretini yumurta toplama işlemi yapılacağı gün ödüyorsunuz canım. Ben maxsimum kredi kartına 9 taksit yaptırdım. Bilginiz olsun. Ha bir de eğer yumurtalarda döllenme yada embriyo transferi işlemi yapılamazsa ödediğiniz parayı geri iade ediyorlar. Benimle birlikte yumurta toplanan arkadaşın döllenen embriyosu yeterli kalitede olmadığı için transfer yapılmadı ve ona parasını iade ettiler. Benim transferim olduğu için sonuç negatif olsa da ücret iadesi yapılmadı.Canim peki 4.500 tl yi ilk gidisimizde mi oduyoruz yoksa tup bebek yaptiktan sonra mi.
Bende geçen ay yaptırdım asilama belki raporluyum hastaneye 610 TL ilaçlarada 110 TL falan diye tabi Dr randevu 122 TL di
canım aşılamada sanırım ilaçlar dahil 1.500 tl civarı tutuyor genelde en fazla uygun yani benim aşılama uygun olursa isterdim ama ne yazık kı tüp olacak
Tesekkur ederim canim taksit yapmalarida iyiymis belki bizde taksit yaptirirz ..Tüp bebek ücretini yumurta toplama işlemi yapılacağı gün ödüyorsunuz canım. Ben maxsimum kredi kartına 9 taksit yaptırdım. Bilginiz olsun. Ha bir de eğer yumurtalarda döllenme yada embriyo transferi işlemi yapılamazsa ödediğiniz parayı geri iade ediyorlar. Benimle birlikte yumurta toplanan arkadaşın döllenen embriyosu yeterli kalitede olmadığı için transfer yapılmadı ve ona parasını iade ettiler. Benim transferim olduğu için sonuç negatif olsa da ücret iadesi yapılmadı.