Canım bir tek AMH hormonunun bakmıyorlar ki bir sürü şartı var rapor çıkarmanın. Ama ben bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim. Amh değeri yumurtalık rezervinin kalitesini gösterir. Senin gayet iyiymiş ama tabi bundan başka birçok etken var. Eşinde bir sorun var mı ? Onda bir problem yoksa ben Hulusi hocama bu konuyu sorabilirim. Eğer o rapor çıkartırız derse ona gidesin.Selamlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tez vakitte kucaklarımızı sağlıcak ile doldursun inşallah. Benim bir sorum olacak kızlar bilgisi olan cevap verir mi acaba. Bu ay Göğşen bey ile tüp bebek tedavisine başladım doktorumu begendim yalnız ahm sonucum 4-5 arası çıktı bu yüzden devlet ödeneği alamayacağım söylendi hastahaneden, tamamen ücretli olacakmış tedavim. Benim en son tedavim 2012 de olmuştu süreci 3 yılı geçmiş dediler oysa ben kendi kendine hamile kalamayan yaşayan çocuğu olmayan bir infertilim ve son bir hakkım var devlet yardımı için şu durumda nasıl devlet yardımı alamamam kafamı kurcaladı.
Eşimde sorun yok fakat son tedavim ile şimdikinin arası 4 yıl yani 3 yılı geçmişiz yeni tedavie başlamak için üç yıldan az olması gerekliimiş sürenin. bir de ahm somucum yüzünden bu iki etkenden dolayı raporum çıkmıyormuş. Ben Göğşen bey ile tedaviye başladım şu an kısa protokolde gonalf 3. günüm doktor değişiştiremem ki. Göğşen beyide çok sevdim keşke raporum çıkabilse her şey daha güzel olucak. Teşekkür ederim ilgilendiğin için Lisam.Canım bir tek AMH hormonunun bakmıyorlar ki bir sürü şartı var rapor çıkarmanın. Ama ben bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim. Amh değeri yumurtalık rezervinin kalitesini gösterir. Senin gayet iyiymiş ama tabi bundan başka birçok etken var. Eşinde bir sorun var mı ? Onda bir problem yoksa ben Hulusi hocama bu konuyu sorabilirim. Eğer o rapor çıkartırız derse ona gidesin.
Rica ederim canım. Ama en son tedavi üzerinden geçen sürenin 3 yıldan az olması gerektiğini hiç duymamıştım. Çok şaşırdım. Ve bana çok mantıksız geldi. Bunu bence iyice bir araştırın başka doktorlara da sorun. Benim bildiğim raporlu olmak için 3 kez şans veriyor devlet. Siz daha önce kaç kez denemiştiniz?Eşimde sorun yok fakat son tedavim ile şimdikinin arası 4 yıl yani 3 yılı geçmişiz yeni tedavie başlamak için üç yıldan az olması gerekliimiş sürenin. bir de ahm somucum yüzünden bu iki etkenden dolayı raporum çıkmıyormuş. Ben Göğşen bey ile tedaviye başladım şu an kısa protokolde gonalf 3. günüm doktor değişiştiremem ki. Göğşen beyide çok sevdim keşke raporum çıkabilse her şey daha güzel olucak. Teşekkür ederim ilgilendiğin için Lisam.
iki kez.Rica ederim canım. Ama en son tedavi üzerinden geçen sürenin 3 yıldan az olması gerektiğini hiç duymamıştım. Çok şaşırdım. Ve bana çok mantıksız geldi. Bunu bence iyice bir araştırın başka doktorlara da sorun. Benim bildiğim raporlu olmak için 3 kez şans veriyor devlet. Siz daha önce kaç kez denemiştiniz?
Mrb yaşınız kaç acaba? Bende hiç duymadım iki tedavi arasının 3 yılı geçmeyeceğini siz en iyisi sgk yı arayıp oraya sorun daha iyi bilgi alırsınıziki kez.
Selamlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tez vakitte kucaklarımızı sağlıcak ile doldursun inşallah. Benim bir sorum olacak kızlar bilgisi olan cevap verir mi acaba. Bu ay Göğşen bey ile tüp bebek tedavisine başladım doktorumu begendim yalnız ahm sonucum 4-5 arası çıktı bu yüzden devlet ödeneği alamayacağım söylendi hastahaneden, tamamen ücretli olacakmış tedavim. Benim en son tedavim 2012 de olmuştu süreci 3 yılı geçmiş dediler oysa ben kendi kendine hamile kalamayan yaşayan çocuğu olmayan bir infertilim ve son bir hakkım var devlet yardımı için şu durumda nasıl devlet yardımı alamamam kafamı kurcaladı.
selamlar cuma günü ofis işlemini oldum korkulacak birşey yok gerçekten.. bunu da atlattım meleğime kavuşacağım az kaldı diye düşünüyorumCanım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda problemler çözülür sağlıcakla bebişine kavuşursun. Doktor bana da hafif anestezi yapacağız demişti ama ben hiç bişey hatırlamıyorum baya baya bayılmışım. Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım rahat ol. İşlem de çok uzun sürmüyor zaten. Biz Hulusi hocanın ameliyathaneye inmesini çok bekledik bir saat kadar. Muayene ve diğer işlemleri çok yoğun Hulusi hoca. Tek sıkıntımız aşırı beklememiz. Hani net bir saat veriyorlar ama kesinlikle o saate seni işleme alamıyorlar. İnşallah Göğşen Hoca da öyle çok bekletmez.
Ben doktorumu çok seviyorum ilgisi tavırları çok sıcak. Ama en büyük sıkıntı çok bekletiyorlar. Sırf bu yüzden ikinci tüp denememi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum. Şuan araştırma yapıyorum. Varsa önerebileceğiniz başka bir yer paylaşırsanız sevinirim.
İnşallah canım inşallahselamlar cuma günü ofis işlemini oldum korkulacak birşey yok gerçekten.. bunu da atlattım meleğime kavuşacağım az kaldı diye düşünüyorum
Evet hayat mucizelerle dolu. İnşallah rabbim bize de cennet kokulu bir mucize lütfeder.çok geçmiş olsun sanada canım bunlar belki mutluluğumuzun kefaretidir... yanımda bir bayan vardı ikinci kez düşük yaşamıştı çok ağladı kahroldum inan o gün..bende ağladım.. tüp bebek hazırlığında iken kendiliğinden hamile kalmış..
Selamlar canım hayırlı haftalar. başladık tedaviye rahimde parça varmış histeroskopiyle alındı. şimdi adetinin 2. günü gel dedi ne yapacak bilmiyorum ...senin bir fikrin var mı bu konuda?amaben canım ne yaptınız başladınız mı tedaviye?
canım sen ne yaptın başka bir yer bakıyordun? bende çok bekledim ameliyathanede yoğunlar gerçekten çok bekleniyor iki kezde histeroskopi saatim ve günüm değişti ameliyatı çıkıyordu doktorun ama kendileri giriyor herşeyi kendileri yapıyor bu yönden iyi başka bir yere gitme bence devam et ?Evet hayat mucizelerle dolu. İnşallah rabbim bize de cennet kokulu bir mucize lütfeder.
Canım adetin ikinci günü yine kan değerlerine bakarlar. Eğer doktorun uygun görürse başlarsınız. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de şimdilik tedaviyi askıya aldım. Maddi manevi toparlanamadım bir türlü. İkinci şansımı yaz tatilinde deneyim istiyorum. Novaart'a gideceğim canım aklıma yatarsa orada denemeyi düşünüyorum. Olmazsa da yine Hulusi hocamla devam ederim.Selamlar canım hayırlı haftalar. başladık tedaviye rahimde parça varmış histeroskopiyle alındı. şimdi adetinin 2. günü gel dedi ne yapacak bilmiyorum ...senin bir fikrin var mı bu konuda?
Canım bizde girdik bir yola dediğin gibi maddi olarak da manevi olarak ta zor bir süreç içindeyiz..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere... Novart sanırım sakin biraz bence bir süre dinlen hemen başlama , benimde stresim gitti çok rahatım aklıma geitrmemeye çalışıyorum hobi edindim bende :) stres kötü etkiliyor maalesef birde çalışıyorum ama işlerimde yoğun değil yoğun olsa aslında güzel olurdu bu dönemde!Canım adetin ikinci günü yine kan değerlerine bakarlar. Eğer doktorun uygun görürse başlarsınız. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de şimdilik tedaviyi askıya aldım. Maddi manevi toparlanamadım bir türlü. İkinci şansımı yaz tatilinde deneyim istiyorum. Novaart'a gideceğim canım aklıma yatarsa orada denemeyi düşünüyorum. Olmazsa da yine Hulusi hocamla devam ederim.
İşlerin yoğun olmadığı daha güzel ya :) kendine zevk veren şeylere daha çok vakit ayırabilirsin. Hobilerin olur kitap okursun falan. Ben de öğretmenim çok şükür yarım gün çalışıyorum ama eve canım çıkmış bir vaziyette geliyorum. Fırsat buldukça akşam yemeğinden sonra yağlıboya resim yapıyorum. Bir uğraşın olması her anlamda iyi geliyor insana. Tabi inşallah Rabbim tez zamanda minnak bebişlerimize kavuşmayı nasip eder de en güzel ve en yorucu uğraşımız onlar olurCanım bizde girdik bir yola dediğin gibi maddi olarak da manevi olarak ta zor bir süreç içindeyiz..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere... Novart sanırım sakin biraz bence bir süre dinlen hemen başlama , benimde stresim gitti çok rahatım aklıma geitrmemeye çalışıyorum hobi edindim bende :) stres kötü etkiliyor maalesef birde çalışıyorum ama işlerimde yoğun değil yoğun olsa aslında güzel olurdu bu dönemde!
selamlar canım dediğin gibi minişlerimiz olursa en yorucu uğraşlarımız onlar olur ...İşlerin yoğun olmadığı daha güzel ya :) kendine zevk veren şeylere daha çok vakit ayırabilirsin. Hobilerin olur kitap okursun falan. Ben de öğretmenim çok şükür yarım gün çalışıyorum ama eve canım çıkmış bir vaziyette geliyorum. Fırsat buldukça akşam yemeğinden sonra yağlıboya resim yapıyorum. Bir uğraşın olması her anlamda iyi geliyor insana. Tabi inşallah Rabbim tez zamanda minnak bebişlerimize kavuşmayı nasip eder de en güzel ve en yorucu uğraşımız onlar olur
Aynen canım harikasın no stresselamlar canım dediğin gibi minişlerimiz olursa en yorucu uğraşlarımız onlar olur ...bende mimarım üniversiteden bir arkadaşım kanaviçe yapıyor çok hoşuma gitti bu hafta sonu malzeme alıp başlamak istiyorum .. bende yağlı boya yapıyorum ama şu ara pek canım istemiyor nedense...bekarken yapardım çok evde müsait olurdu.. şimdi hat kursuna gitmek istiyorum bakalım..üzüntülü dönemlerimi unutmak istiyorum artık kendimi suçlamak istemiyorum düşündükçe...