Canım hocanın yapacağı işleme göre fiyat artıyor mesela bana şuan havuz yöntemi yapıyor 2 kere toplama oldu donduruldu. Hastane parası ilaç parası derken(ben yüksek doz ilaç kullandığım için çok ilaç almak zorunda kaldım.3 güne bı ilaç alıyorum 750 liradan) 18 bine yakın para harcamisiz hesapladikta ve daha bitmedi. Bı toplama daha olacak ve transfer. Sanırım 25 -30u bulacak.sonu güzel olsun emeklerimize degsinde giden para önemli değil.Merhabalar,
Daha önce konuşuldu mu bilemiyorum. Ankara'da tüp bebek ücretleri ne şekilde acaba?
Ayrı ayrı yazabilir misiniz? Bugün bana 11000-12000 arası bir fiyat verildi. İlaçlar hariç.
Bir de amh si düşük olarak gidip iyi sonuç elde etmeye yardımcı bir yöntem ve doktor arıyorum.
- İlaçlar
- İşlem
- Donduma ne kadar tutuyor acaba?
Çok teşekkür ederim.
Benimde amh düşük yumurta az ve kalitesiz. Bu 4. Tüp bebek denemem. Ve Hulusi hoca gercekten işini bilerek yapiyo. Diğer 3 denememi başka merkezlerde yaptım ve çok pişmanım Hulusi hocanın uyguladığı yöntemleri görünce önceki gittiğim doktorların hep ezbere gittiğini anladım. Bence hulisi hocayı dene. Seninde mi amh düşük.