- 8 Mayıs 2018
- 294
- 502
Evet canım 7 kilo verdim ve devam ediyorum kilo vermeye hoca 8 kilo vermen gerekiyor dedi ertesi gün hemen diyetisyene gittim çok şükür şimdilik herşey yolundaKilo verdınmı canım peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 7 kilo verdim ve devam ediyorum kilo vermeye hoca 8 kilo vermen gerekiyor dedi ertesi gün hemen diyetisyene gittim çok şükür şimdilik herşey yolundaKilo verdınmı canım peki
Merhaba, standart fiyat uygulaniyor, raporunuz varsa raporlu fiyat verirler. Transfer sonrasi yatış olmuyor yarim saat dinlendikten sonra cikabiliyorsunuz. Bir kac gun uzun yolculuk yapilmamali. Transferden sonra egilme, comelme, yuksege uzanma, agir tasima gibi hareketlerden uzak durmak lazim.Merhaba ben dün hastaneyi aradım fiyat verdiler daha biriktirme aşamasındayız hoca fiyatta yardımcı oluyor mu birde pozitifi gören arkadaşlar transfer sonrası yolculuk yaptınız mı ne kadar yatırıyolar hastanede benim evimde klozet yok normal wc var o olumsuz etkiler mi ağustos ayında negatif tüp bebek denemem oldu hemşire klozet kullanacaktın dedi kafam çok karışık
6. Haftayı buluyor çağırmasıPozitif sonuç alan arkadaşlar 1000 gördükten sonra beta hcg de ne zaman ultrasona çagrıyor hoca acaba
Teşekkür ederim6. Haftayı buluyor çağırması
1000 geçsin 10 gün sonra gel dedi sordum şimdi sabır taşı oldum maşallahBeni 1000 gecer gecmez aldi, belki tuhaf yukselmesindendir.
KoncuyUmay canim ya senin de dengesiz yukselislerin olmus senden niye fetal dna istemedi acaba? Bak simdi yine aklima geldi
Peki simdi kac? Katlanarak ilerlemesi nasil bi yazabilir misin?1000 geçsin 10 gün sonra gel dedi sordum şimdi sabır taşı oldum maşallah
Gecmis olsun canim cok sevindimKızlar hsgye girdim bugün tüpler açık çıktı çok şükür
Peki simdi kac? Katlanarak ilerlemesi nasil bi yazabilir misin?
19.10.2019 95.55
21.10.2019 165.57
23.10.2019 382
25.10.2019 733.32 ben 11.gün kan verdim
Çok teşekkürler şuan ne durumdasınız bir problem yoktur inşallah allah hepimizin yardımcısı olsunDegerlerin gayet guzel, kritik bir durum olmadigindan hem kese hem kalp atisina bakmak icin oyle soylemistir. Benim gecen cuma degerim boyleydi p.tesi icin cagirdi ama kimyasaldan suphelenmisti. Benim ust uste 2 degerimde artis cok dusuktu cunku. Icini rahat tut, guzel seyler dusun ve 10 gun sonra saglicakla duy pıt pıtları
Amin,bu pazartesi kalp atisi icin gidicem. Hepimizin hakkinda hayirlisiİ
Çok teşekkürler şuan ne durumdasınız bir problem yoktur inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
Oh çok şükür herşey yolunda gitsin inşallah cok sevindimmmAmin,bu pazartesi kalp atisi icin gidicem. Hepimizin hakkinda hayirlisi
Sağol canım benimGecmis olsun canim cok sevindim
Ayy kuzum valla hiçbir fikrim yokBeni 1000 gecer gecmez aldi, belki tuhaf yukselmesindendir.
KoncuyUmay canim ya senin de dengesiz yukselislerin olmus senden niye fetal dna istemedi acaba? Bak simdi yine aklima geldi
Haydi gözün aydın demek yükseliş tatmin ettikten 10 gün sonra çağırıyor beni 3000 küsürlü değerden 10 gün sonra çağırmıştı1000 geçsin 10 gün sonra gel dedi sordum şimdi sabır taşı oldum maşallah
Ohh MaşAllah devamı da güzel gelsin inşAllahKızlar hsgye girdim bugün tüpler açık çıktı çok şükür