Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hadi hayirlisi canim, istedigin gibi olmasi da iyi olmus, icine siner. Insallah her sey cok guzel olur

Pazartesi 295 Carsamba yani bugun 395. Yani katlamamis...hastanedeyim bekliyorum hocayi... sizce dusuk mu gerceklesiyor?
Canım benim artışta sağlıksız olmuştu inşAllah sonu güzel olur emin olmak için baya baya test istedi hoca; o arada görüşmeye gitmedim ben hiç ; hep Mesajla bilgilendirdim gitseydim bana da öyle diyecekti belki İnşAllah sonu güzel olur canım dualarımız seninle

Canım doktor ne dedi
Kimyasal gebelik dedi ama hadi bugun yarin da ilaci kesme bidaha bakalim dedi. Isin ozu biraz alistirmak istedi beni. Yarin da gider bi kan verir ilaci keseriz. Bi de bu degerlerin dusmesi, dusugun gerceklesmesi de zaman alacak dedi. Basinda da dedigim gibi her seyin hayirlisi. Cok emek veriyor cok basarili ve yeri doldurulamayacak biri Hulusi hoca, sag olsun

Ya belki hayırlısi böyleymiş , bir iki ay anca düzeliyor değerler umarım kolaylıkla atlatırsn, bana da dün dedi anne olmalısın bu ikincisinde o yüzden ağırdan gidip sonu iyi olsun istiyorum dedi çok iyi bir doktor iyi ki var

Üzüldüm canım yaa. Hakkında hayırlısı olsun. Bı daha denersin inşallah herşey daha güzel olur

Evet gercekten oyle cok iyi cok. Guzel haberlerini bekliycez

Tamda yanımda oturuyordun:) bir kaç kişiyle konuştun vitamin gösterdin sanırım bı ben soramadım adı neydi
Yüzünden anlamadım gerçekten çok sakin ve pozitiftin
Yok kimseyle konusmadim hatta annemle bile konusmadim. Vitamin de gostermedim. Bi de gergin ve suratsizdim, hocadan cikarkende baya aglaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…