Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Aynı Hulusi hocaya gidecem bende ofis ben yaptirmistim rahimde bisey var mı diye bakacak
Canım merhaba sen de Hulusi hocada ofis histeroskopi yaptırmışsın. Ben de cuma günü yaptıracağım. Hafif anestezi verecem dedi doktor sende de öyle mi oldu? Sonrasında ağrın kanaman falan oldu mu?

İlk denemenin neden olumsuz sonuçlandığını araştırmak için eşimden ve benden kromozom analizi istedi. Ve cuma günü de ofis histeroskopi yapılacak. Yani ışıklı kamera ile rahim içine bakacakmış doktor. Bir yapışıklık ya da embriyonun tutunmasına engel bir şey var mı diye. Doktorumdan çok memnunum ben elinden geldiğini yaptığına inanıyorum. Yani onluk bir sıkıntı değildir benden kaynaklı olumsuz sonuçlandı. Zaten kendisi de başta söylemişti ilk denemede belki olmayabilir ikincide şansın daha yüksek olur demişti. inşallah da öyle olur.
Hulusi hoca hakkında olumsuz yorumları da okudum çok şaşırdım açıkçası öyle kaba bir insan gibi gelmedi bana. Arkadaş adına çok üzüldüm öyle kötü bir muamele görmeyi kimse istemez tabi. Aşırı yoğunluktan stresten falan mı acaba öyle saçma davranmış bilemedim. Kendisi esprili bir insan aslında. Benim tek sıkıntım aşırı yoğun olduğu için 3-4 saat beklettikleri oluyor. Randevu veriyorlar ama kesinlikle randevu saatiyle alakaları yok. Ben artık hiç randevu almıyorum sabah 8 ya da daha erken orada olursan fazla bekletmiyorlar en geç 9 buçuk gibi alıyorlar genelde.
Evet bende çok okudum öle yorumları gerçekten çok iyi Dr sadece çok yoğun bende çok memnunum ayrıca benm arkadaşım yaptırdı historoskopi yi hulisi hocaya çok kisa süren bir işlem ve hiç acısı olmadı hemen ayaklanmisti korkmayın yani

Evet bende çok okudum öle yorumları gerçekten çok iyi Dr sadece çok yoğun bende çok memnunum ayrıca benm arkadaşım yaptırdı historoskopi yi hulisi hocaya çok kisa süren bir işlem ve hiç acısı olmadı hemen ayaklanmisti korkmayın yani
Ayyy öyle mi çok sağolun ya içimi rahatlattınız. Daha önce rahim filmi çekilmiştim anestezi olmadan aşırı canım yanmıştı ya çok kötü olmuştum. O yüzden bundan da korktum. Gerçi hafif anestezi vereceğiz dedi doktor ama yine de tırstım. İnşallah ciddi bir sorun çıkmaz da tez zamanda hepimiz kavuşuruz cennet kokulu yavrularımıza...

Ayyy öyle mi çok sağolun ya içimi rahatlattınız. Daha önce rahim filmi çekilmiştim anestezi olmadan aşırı canım yanmıştı ya çok kötü olmuştum. O yüzden bundan da korktum. Gerçi hafif anestezi vereceğiz dedi doktor ama yine de tırstım. İnşallah ciddi bir sorun çıkmaz da tez zamanda hepimiz kavuşuruz cennet kokulu yavrularımıza...
İnş tez vakitde :anneadayı: stres yapma rahat ol yeterki :KK200:

Kızlar ben de ocak ayında Hulusi hocada tüp bebek yaptım ama ilk denemem negatif sonuçlandı maalesef. İkinci için biraz bekleyeceğim. Doktor eşimden ve benden kromozom analizi istedi. Başkentte 616 TL ye yapılıyormuş. Ben de Ankara Üniversitesinde yaptırmayı düşünülüyorum. Ücretsizmiş orada. Bir de cuma günü ofis histeroskopi yapacakmış. Hafif anestezi verecem dedi. Ben de biraz tırsıyorum yaptıranlar çok zorlandı mı acaba?
histeroskopi ben yaptırdım hiçbir sıkıntı çıkmadı canım gönlün rahat olsun...

selamlar arkadaşlar bende çarşamba günü gideceğim ofis histeroskopiyi ilk muayende yapar mı?benim randevum göğşen hocaya ve regl dönemime denk geliyor

histeroskopi ben yaptırdım hiçbir sıkıntı çıkmadı canım gönlün rahat olsun...
Sağol canım aynen çok kolay bir işlemmiş. Zaten uyuduğum için hiç birşey hatırlıyorum. Parça alıp patolojiye gönderdi doktor çok şükür temiz çıktı. Ama operasyon günü ve sonrası bir kaç gün kanamam oldu. Ofis histeroskopi yaptıracak olanlar yanlarına mutlaka ped alsınlar.

selamlar arkadaşlar bende çarşamba günü gideceğim ofis histeroskopiyi ilk muayende yapar mı?benim randevum göğşen hocaya ve regl dönemime denk geliyor
Canım regl döneminde ofis yapılmıyor diye biliyorum. Ne yaptın görüştün mü Göğşen beyle?

Canım regl döneminde ofis yapılmıyor diye biliyorum. Ne yaptın görüştün mü Göğşen beyle?
selamlar canım dün gittim çok memnun kaldım gerçekten dün muayene etti regl günümün ilk gününe denk geldi histeroskopi için reglim bitecek çarşambaya gün verdi rahimde et görünüyor alıcam dedi tüpün önünde görünüyormuş sanırım bir ay dinlendikten sonra tüp için tekrar konuşalım dedi... oradaki bayan anestezili yazdı tam anestezi mi yapıyorlar ? sanada çok geçmiş olsun kac dakika sürüyor?

birde canım benim tek tüp kapalı çıkmıştı hsg de diğer tüpün önündede et varmış.. bir iki ay dinlen dedi, tüpe geçelim dedi..dışarıdaki testleri beğenmedi tekrar yaptıracak

selamlar canım dün gittim çok memnun kaldım gerçekten dün muayene etti regl günümün ilk gününe denk geldi histeroskopi için reglim bitecek çarşambaya gün verdi rahimde et görünüyor alıcam dedi tüpün önünde görünüyormuş sanırım bir ay dinlendikten sonra tüp için tekrar konuşalım dedi... oradaki bayan anestezili yazdı tam anestezi mi yapıyorlar ? sanada çok geçmiş olsun kac dakika sürüyor?

birde canım benim tek tüp kapalı çıkmıştı hsg de diğer tüpün önündede et varmış.. bir iki ay dinlen dedi, tüpe geçelim dedi..dışarıdaki testleri beğenmedi tekrar yaptıracak
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda problemler çözülür sağlıcakla bebişine kavuşursun. Doktor bana da hafif anestezi yapacağız demişti ama ben hiç bişey hatırlamıyorum baya baya bayılmışım. Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım rahat ol. İşlem de çok uzun sürmüyor zaten. Biz Hulusi hocanın ameliyathaneye inmesini çok bekledik bir saat kadar. Muayene ve diğer işlemleri çok yoğun Hulusi hoca. Tek sıkıntımız aşırı beklememiz. Hani net bir saat veriyorlar ama kesinlikle o saate seni işleme alamıyorlar. İnşallah Göğşen Hoca da öyle çok bekletmez.
Ben doktorumu çok seviyorum ilgisi tavırları çok sıcak. Ama en büyük sıkıntı çok bekletiyorlar. Sırf bu yüzden ikinci tüp denememi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum. Şuan araştırma yapıyorum. Varsa önerebileceğiniz başka bir yer paylaşırsanız sevinirim.

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda problemler çözülür sağlıcakla bebişine kavuşursun. Doktor bana da hafif anestezi yapacağız demişti ama ben hiç bişey hatırlamıyorum baya baya bayılmışım. Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım rahat ol. İşlem de çok uzun sürmüyor zaten. Biz Hulusi hocanın ameliyathaneye inmesini çok bekledik bir saat kadar. Muayene ve diğer işlemleri çok yoğun Hulusi hoca. Tek sıkıntımız aşırı beklememiz. Hani net bir saat veriyorlar ama kesinlikle o saate seni işleme alamıyorlar. İnşallah Göğşen Hoca da öyle çok bekletmez.
Ben doktorumu çok seviyorum ilgisi tavırları çok sıcak. Ama en büyük sıkıntı çok bekletiyorlar. Sırf bu yüzden ikinci tüp denememi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum. Şuan araştırma yapıyorum. Varsa önerebileceğiniz başka bir yer paylaşırsanız sevinirim.
canım senin kaçıncı denemen ? problem nedir sizin? ben bir düşük yaşadım kendiliğinden gebe kaldım . kan pıhtılaşması çıktı problem. ilk defa gidiyorum bende çok methediyorlar ama gerçekten kalabalık ama iyi bence demek ki başarılılar ki insanlar gidiyor diye düşünüyorum göğşen hoca bana rahminde et parçası var bu gebeligine engel oluyor histeroskopi ile alalım bir ay dinlen sonra tüp işlemine başalayalım dedi zira yaşım 34

canım senin kaçıncı denemen ? problem nedir sizin? ben bir düşük yaşadım kendiliğinden gebe kaldım . kan pıhtılaşması çıktı problem. ilk defa gidiyorum bende çok methediyorlar ama gerçekten kalabalık ama iyi bence demek ki başarılılar ki insanlar gidiyor diye düşünüyorum göğşen hoca bana rahminde et parçası var bu gebeligine engel oluyor histeroskopi ile alalım bir ay dinlen sonra tüp işlemine başalayalım dedi zira yaşım 34
Canım benim yaşım da 34 :) benim ilk denemem başarısız oldu sebebini bulamadılar. Her şey temiz çıkıyor. Tek sıkıntım AMH hormonum düşük çıkıyor. Hiç düşük de yapmadım ama bir türlü kendiliğinden hamile kalamadım.

X