- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
bu yazdığını okumadan çözümü söylemişim bile sana bu yapılan zamanla azalarak geçecek merak etme ama bir dahaki yaptırdığında iğneyi muhakkak ısıtarak ver sanki aynı iğneyi yaptırmamış gibi hissedeceksin bak görürsün
Tamam sorumun cevabi burada varmis. Ozaman daha iyi daha uzun sure isitmam gerek vurdurmadan once. Amin insallah hepimiz icin canimKuzum o iğneyi ilk yaptırdığım da benim sağ taraf iptaldi topallayarak yürüyor sağ tarafıma yatamıyordum sonra eczacının dediğini hatırladım. Hemşireye tüpü elinde ovalayıp ısıtarak ver farka inanamayacaksın sonu güzel oksun inŞAllah
Ben alkollü mendil le bastırıyodum beş dk morarma da olmuyor duTamam sorumun cevabi burada varmis. Ozaman daha iyi daha uzun sure isitmam gerek vurdurmadan once. Amin insallah hepimiz icin canim
Tamam sorumun cevabi burada varmis. Ozaman daha iyi daha uzun sure isitmam gerek vurdurmadan once. Amin insallah hepimiz icin canim
Bana hemşire bacağın üst kısmına yapabilirsiniz demişti ama Sor sen sağlık ocağınaYa yinede bundan baska bir yol yok mu? Koldan olur karindan olur vurulacak baska bir sey yok mu? Karindan hibora transfer gunu basliycakmisim. Acaba hocaya soran oldu mu bunu bu igne yerine yapilacak baska bir sey var mi diye
Aynen canım beni bı kaç ay Menepoza sokcakmis daha çok var transfereYani ozaman seninkileri donduracak transfer de sonra mi olacak?
Hayırlısı olsun canım. Bu sefer transfer olacak mı ?Aradılar 4 yumurtadan 3une işlem yapmışlar 2si döllenmiş. Ptesiyi iple çekiyorum. İnşallah kalitelidir yoksa yeniden aynı işlemleri yapacaz
Çikolata kisti mi vardı sendeAynen canım beni bı kaç ay Menepoza sokcakmis daha çok var transfere
Aynen canım beni bı kaç ay Menepoza sokcakmis daha çok var transfere
Hatta ozaman ben bizim hemsirelere sorayim ozaman. Kabusum oldu...2 yil once yine denemistim tup bebek. Ozaman ilerleyen gunlerde delirip bir igneyi vurdurmamistim. Galiba agri esigim de dusuk benim... sen neler yaptin?Bana hemşire bacağın üst kısmına yapabilirsiniz demişti ama Sor sen sağlık ocağına
Yok canım buda doncakmisHayırlısı olsun canım. Bu sefer transfer olacak mı ?
Yok canım kist falan yok rahim dinlensin diye Menepoza sokcakmis. Menopoz döneminde östrojen hormonu salgilanmiyomusya o yüzden Menepoza sokuyor çoğu hastasına yapıyı bunuÇikolata kisti mi vardı sende
Ben gonalf devam yarın hastabede olucam bakalım belli olacak ne olacağı Umarım büyümüştürHatta ozaman ben bizim hemsirelere sorayim ozaman. Kabusum oldu...2 yil once yine denemistim tup bebek. Ozaman ilerleyen gunlerde delirip bir igneyi vurdurmamistim. Galiba agri esigim de dusuk benim... sen neler yaptin?
Bende geçici menopoz dönemindeydim ilk tedavide üç ay sürdü bunda da yapicak sanırımYok canım kist falan yok rahim dinlensin diye Menepoza sokcakmis. Menopoz döneminde östrojen hormonu salgilanmiyomusya o yüzden Menepoza sokuyor çoğu hastasına yapıyı bunu
Ben gonalf devam yarın hastabede olucam bakalım belli olacak ne olacağı Umarım büyümüştür
İyice ısıt canım çok faydası oluyor. Birde bunun muadili göbekten yapılan bir iğne var devlet ödemiyor onu istersen onu kullanabilir miyim diye sor hocaya. Adını unuttum ama eczane bilir. Progestan ı biz yapamıyoruz maalesef kendimize yazdırırken reçetenin çıktısını al onunla git iğne yaptırmaya ; reçetesiz iğne yapmıyorlar. Zaten göbekten yeterince iğnemiz var ama iyice ısıttığında kalçadan yapılanda da sıkıntı olmayacak bak görürsün o yüzden bence kalçadan yaptırmaya devam.Tamam sorumun cevabi burada varmis. Ozaman daha iyi daha uzun sure isitmam gerek vurdurmadan once. Amin insallah hepimiz icin canim
Aynen dedigini yaptim, utu ile havluyu isittim, biraz hava alip ilininca ampulu sardim sonra onu da koltuk altima saklayip igne vurulucagi zamana kadar sakladim orada. Ustune de 1 saate yakin yurudum, cok hafif ve onemsiz bir acisi var cok sukur. Sana ne kadar tesekkur etsem azİyice ısıt canım çok faydası oluyor. Birde bunun muadili göbekten yapılan bir iğne var devlet ödemiyor onu istersen onu kullanabilir miyim diye sor hocaya. Adını unuttum ama eczane bilir. Progestan ı biz yapamıyoruz maalesef kendimize yazdırırken reçetenin çıktısını al onunla git iğne yaptırmaya ; reçetesiz iğne yapmıyorlar. Zaten göbekten yeterince iğnemiz var ama iyice ısıttığında kalçadan yapılanda da sıkıntı olmayacak bak görürsün o yüzden bence kalçadan yaptırmaya devam.
Bizde Allah'ın izniyle o aşamalara gelirsek uygulayalım bu yöntemiAynen dedigini yaptim, utu ile havluyu isittim, biraz hava alip ilininca ampulu sardim sonra onu da koltuk altima saklayip igne vurulucagi zamana kadar sakladim orada. Ustune de 1 saate yakin yurudum, cok hafif ve onemsiz bir acisi var cok sukur. Sana ne kadar tesekkur etsem az
Ne mutlu banaAynen dedigini yaptim, utu ile havluyu isittim, biraz hava alip ilininca ampulu sardim sonra onu da koltuk altima saklayip igne vurulucagi zamana kadar sakladim orada. Ustune de 1 saate yakin yurudum, cok hafif ve onemsiz bir acisi var cok sukur. Sana ne kadar tesekkur etsem az