- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Rahmin içinde ince bir zar oluyor tutunmayı engelliyormuş ona perde deniliyormuş. Embriyonun sağlıksız olma durumu var tabiki düşüklerin temel sebebi o . Bu arada bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliğin dinlenmeyle ya da hareketle alakası yok.Allah razı olsun hoca cumaya kadar ilaçları kullan tekrar test sonucunu gönder demiş., rahim perdesi ne oluyor acaba genetik test yaptırcak, embiryo sağlıksız mı oluyor acaba
Kizlar ben bugün tedaviye Resmen basladim
Hayırlı olsun 3 e 5 e çok takılmamak lazımHaydi hayirlisi olsunben de yarin yumurta toplamaya giriyorum. Transferi Salı yapmayı dusunuyor yani 5. gun, bu iyi bir sey degil mi
Canım cuma günü mü toplama benimde yarın olcak toplamaHaydi hayirlisi olsunben de yarin yumurta toplamaya giriyorum. Transferi Salı yapmayı dusunuyor yani 5. gun, bu iyi bir sey degil mi
Hemde çok iyi bişi çok sevindim kaçta orada okacaksib bende oradayım yarınHaydi hayirlisi olsunben de yarin yumurta toplamaya giriyorum. Transferi Salı yapmayı dusunuyor yani 5. gun, bu iyi bir sey degil mi
Kaçta toplama olacakCanım cuma günü mü toplama benimde yarın olcak toplama
Hemde çok iyi bişi çok sevindim kaçta orada okacaksib bende oradayım yarın
Canım cuma günü mü toplama benimde yarın olcak toplama
Hayırlı olsun 3 e 5 e çok takılmamak lazımBenimde 5. Gün yapmayı düşünüyordu 3. Güne devam eden embriyo sayısı az olunca riske etmeyip 3. Gün transfer yaptılar. Hayırlısı neyse o olsun Kolay geçer sonu güzel olur inŞAllah
Benimde kontrol var heyecanlı bekleyiş kaç yumurta toplamışYarin derken bugundu tabi :) sabah opu vardi simdi gayet mutlu, umutlu ve rahat bir sekilde yatiyorum, simartiyorum kendimi. Sanirim Sali gunu orada olacagim yani insallah. Bugun nasil gecti ozaman onu sorayim?
Kaçta toplama olacak
[/QUO
9da olacak inşallahKaçta toplama olacak
Evet canım yarın olcak inşallah senin kaç tane toplandı benim 7 var bu sefer ama 3u olgun diğerleri küçük dedi hocaGece yazdigim icin karisiklik oldu tabi yarin derken bugunu kastettim :) senin yarin mi olacak?
Bende 9 da ordayım denk gelir belki9da olacak inşallah
Öncekinde kaçtıEvet canım yarın olcak inşallah senin kaç tane toplandı benim 7 var bu sefer ama 3u olgun diğerleri küçük dedi hoca
2 taneydi 1i dollenmisti öncekinde. Bu sefer daha iyi çok şükür. Sayıya takılmıyorm kaliteli olsun yeter insallahÖncekinde kaçtı
Haydi hayırlı olsun kaç yumurta toplandıYarin derken bugundu tabi :) sabah opu vardi simdi gayet mutlu, umutlu ve rahat bir sekilde yatiyorum, simartiyorum kendimi. Sanirim Sali gunu orada olacagim yani insallah. Bugun nasil gecti ozaman onu sorayim?
İnş sıkıntısız atlatırsın2 taneydi 1i dollenmisti öncekinde. Bu sefer daha iyi çok şükür. Sayıya takılmıyorm kaliteli olsun yeter insallah
Haydi hayırlı olsun kaç yumurta toplandı
Evet canım yarın olcak inşallah senin kaç tane toplandı benim 7 var bu sefer ama 3u olgun diğerleri küçük dedi hoca