Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Amin canim sag ol. Amaaa gece acisi cikti malesef. Belki biraz zayifim agri esigim filan dusuk ondan olabilir diyorum... sabretmeyi ogrenmedik mi zaten

Amin canim sag ol. Amaaa gece acisi cikti malesef. Belki biraz zayifim agri esigim filan dusuk ondan olabilir diyorum... sabretmeyi ogrenmedik mi zaten
Benim ilk zamanlar da çok zor olmuştu ama sonrasında alıştım. Ovalama iğne yaptırdıktan sonra. Yaptırdığın yerin aksine yat bi süre bakalım. Aynen öyle sabretmeyi öğretti bize minnaklar sonu güzel olsun da napalım

Cok sukur ne guzel haber bak, insallah sagliklica annesine kavusacagi gunu bekleyecek guzel dusun annesi, guzel enerjiye ihtiyaci var minnagin
Çok şükür 2 yıldır 1 embriyo için uğraşan hastası varmış hoca soyledi. O yüzden şükrediyorum halime. Rabbim hayirlisiyla nasip eder hepimize insallah

Benim oldu canım iki embriyo vardı birisi çözülürken gelişmemiş bir embriyo transferi olmuştum, bana da havuz yöntemi yapicak Çarşamba tekrar gidicem yumurtaLara bakicak doktor
Yaa nasibimizde varsa sorun çıkmaz bekleyecez gorecez canım.

Şuan kaç yumurta gozukuyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…