- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
Ne mutlu banaama o kadar aforizmalara gerek yok elinde iyice döndüre döndüre ısıtıp öyle hemşireye vermen de kafi oluyor ama sen o kadar korkmuştun ki yetersiz gelir gibi gelmiştir sana iğne yaptıracağın yer iğneyi alıp bekletmezse elinde sorun yok tercihini öyle yerlerde yap Şifa olsun sıkı sıkı tutunsun bebiş ya da bebişler inşAllah
Benim ilk zamanlar da çok zor olmuştu ama sonrasında alıştım. Ovalama iğne yaptırdıktan sonra. Yaptırdığın yerin aksine yat bi süre bakalım. Aynen öyle sabretmeyi öğretti bize minnaklarAmin canim sag ol. Amaaa gece acisi cikti malesef. Belki biraz zayifim agri esigim filan dusuk ondan olabilir diyorum... sabretmeyi ogrenmedik mi zaten
Cok sukur ne guzel haber bak, insallah sagliklica annesine kavusacagi gunu bekleyecek1 tane embriyom dondurulmuş. Diğeri dondurulacak kalitede değilmişbuna şükür
Olsun kuzum sayıya takılma öncesinde de bardı sanki senin1 tane embriyom dondurulmuş. Diğeri dondurulacak kalitede değilmişbuna şükür
Çok şükür 2 yıldır 1 embriyo için uğraşan hastası varmış hoca soyledi. O yüzden şükrediyorum halime. Rabbim hayirlisiyla nasip eder hepimize insallahCok sukur ne guzel haber bak, insallah sagliklica annesine kavusacagi gunu bekleyecekguzel dusun annesi, guzel enerjiye ihtiyaci var minnagin
Evet önceden de 1 tane embriyom vardi. Bakalım ne dicek hoca transfermi yoksa bidaha mi yumurta toplama olacak.Olsun kuzum sayıya takılma öncesinde de bardı sanki seninbir tane olsun bizim olsun merak
Birşey olmaz canım merak etme Tülay hanım o riske hiç girmiyor zaten; o sırf dondurma ücreti için kalitesiz embriyoyu bile donduran merkezlerde oluyor bence sen rahat olKızlar dondurulmuş embriyosu olup çözülme işleminde çözülemeyen oldu mu hiç şimdide bu korku sardı beni
Yaa çok sevindim canım bunu duyduğuma insallah herşey yolunda giderBirşey olmaz canım merak etme Tülay hanım o riske hiç girmiyor zaten; o sırf dondurma ücreti için kalitesiz embriyoyu bile donduran merkezlerde oluyor bence sen rahat ol
İnşAllah canım RABB im hayırlısıyla pozitif almanı ve kucağında görmeyi nasip etsinYaa çok sevindim canım bunu duyduğuma insallah herşey yolunda gider
Benim oldu canım iki embriyo vardı birisi çözülürken gelişmemiş bir embriyo transferi olmuştum, bana da havuz yöntemi yapicak Çarşamba tekrar gidicem yumurtaLara bakicak doktorKızlar dondurulmuş embriyosu olup çözülme işleminde çözülemeyen oldu mu hiç şimdide bu korku sardı beni
Çözülürken bozulma mı yoksa çözüldükten sonra 5. Güne gitmeme mi canım?Benim oldu canım iki embriyo vardı birisi çözülürken gelişmemiş bir embriyo transferi olmuştum, bana da havuz yöntemi yapicak Çarşamba tekrar gidicem yumurtaLara bakicak doktor
İnşallah canımİnşAllah canım RABB im hayırlısıyla pozitif almanı ve kucağında görmeyi nasip etsin
Yaa nasibimizde varsa sorun çıkmaz bekleyecez gorecez canım.Benim oldu canım iki embriyo vardı birisi çözülürken gelişmemiş bir embriyo transferi olmuştum, bana da havuz yöntemi yapicak Çarşamba tekrar gidicem yumurtaLara bakicak doktor
Canım arkadaşın ne durumdaArkadaşım transferin
6.günü 80
7.günü 50
9. Gün 57 doktor ilaçlara devam sürekli kontrol ettirsin dedi.2 embiryo transferi kimyasal gebelik olabilir mi değer düştü ve çok az arttı
Amin canimÇok şükür 2 yıldır 1 embriyo için uğraşan hastası varmış hoca soyledi. O yüzden şükrediyorum halime. Rabbim hayirlisiyla nasip eder hepimize insallah
Çözülürken bozulma canım beşinci güne bir tane orta kalite gitti tutmadıÇözülürken bozulma mı yoksa çözüldükten sonra 5. Güne gitmeme mi canım?
Ben kulaklarımı tikiyorum duymak istemiyorum stres yapmamak içinYaa nasibimizde varsa sorun çıkmaz bekleyecez gorecez canım.
Şuan kaç yumurta gozukuyo canım
Ayyy deme yaaÇözülürken bozulma canım beşinci güne bir tane orta kalite gitti tutmadı