Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşım transferin
6.günü 80
7.günü 50

9. Gün 57 doktor ilaçlara devam sürekli kontrol ettirsin dedi.2 embiryo transferi kimyasal gebelik olabilir mi değer düştü ve çok az arttı

Hayirlisi olsun. Benden 15 tane toplandi ama 6 si dollenmis bakalim ilerlerken nasil olacak. Sayisindan ote kalitesi onemli, insallah yuzumuz guler bu sefer :dua:
Hayırlı olsun canım. Benimde 4 tane toplandı bakalım kaçı dönecek yarın belli olacak heyecanla bekliyorum.

Opu sonrası ağrın oldumu benim çok oldu birde doktor antibiyotik falan yazdimi sana

Hayırlı olsun canım. Benimde 4 tane toplandı bakalım kaçı dönecek yarın belli olacak heyecanla bekliyorum.

Opu sonrası ağrın oldumu benim çok oldu birde doktor antibiyotik falan yazdimi sana

Evet antibiyotik bizi koruma amacli. Agrim olmadi, hareket halindeyken acım ve gaz sancim oluyordu. Bugun ustune progestan igne baslandi...en zoru bu, daha ilk igne bile resmen aglatti. Yine kimildayamiyorum,ne kadar surecek bilmiyorum. En zoru bu igne, hepimize sabrini versin. Yarin guzel haberlerini bekliyorum

Evet antibiyotik bizi koruma amacli. Agrim olmadi, hareket halindeyken acım ve gaz sancim oluyordu. Bugun ustune progestan igne baslandi...en zoru bu, daha ilk igne bile resmen aglatti. Yine kimildayamiyorum,ne kadar surecek bilmiyorum. En zoru bu igne, hepimize sabrini versin. Yarin guzel haberlerini bekliyorum
Yaa bana vermedi antibiyotik gerek yok serumla verildi dediama benim çok enfeksiyon sorunum olduğu için kendim istedim tetradox yazdı hocada.
İnşallah heoimiz güzel haberler alalım canım.

İnşallah bu cektiklerimizn karşılığını güzel bir şekilde alırız Allah'ın izniyle. Psikoljim çok bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum.

Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin ne kadar zor şeyler yaşıyoruz.

Yaa bana vermedi antibiyotik gerek yok serumla verildi dediama benim çok enfeksiyon sorunum olduğu için kendim istedim tetradox yazdı hocada.
İnşallah heoimiz güzel haberler alalım canım.

İnşallah bu cektiklerimizn karşılığını güzel bir şekilde alırız Allah'ın izniyle. Psikoljim çok bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum.

Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin ne kadar zor şeyler yaşıyoruz.

Amin canim... yasayan biliyor iste, bir de zaten duygusaliz ustune bu hormanlar iyice hassaslastiriyor bizi. Benim psikolojimi en cok progestan bozuyor, en cok o aglatiyor acikcasi... her sey cok guzel olur umarim...

Kuzum o iğneyi ilk yaptırdığım da benim sağ taraf iptaldi topallayarak yürüyor sağ tarafıma yatamıyordum sonra eczacının dediğini hatırladım. Hemşireye tüpü elinde ovalayıp ısıtarak ver farka inanamayacaksın sonu güzel oksun inŞAllah 🙏🏻

Bu progestan ignenin acilarini hafifletmek icin bir yontemi olan var mi :KK42:
🤣 bu yazdığını okumadan çözümü söylemişim bile sana 😉 bu yapılan zamanla azalarak geçecek merak etme ama bir dahaki yaptırdığında iğneyi muhakkak ısıtarak ver sanki aynı iğneyi yaptırmamış gibi hissedeceksin bak görürsün 😉

X