Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar dondurulmuş embriyosu olup çözülme işleminde çözülemeyen oldu mu hiç şimdide bu korku sardı beni
Aynı stresi bende yaşadım 3 embiryo donduruldu. 3. Gün 3 ü de 5. Güne gitti
2 si 1. Kalite diğeri 2. Kalite idi
2 tane 1. Kalite transfer edildi. Çok şükür pozitif sonuç aldım. Rabbim sana da bu yolda emek harcayan herkese de nasip etsin.

Ayy canım Gerçekten mi insallah benimkiler de kaliteli olur.

Allah tamamına erdirsin inşallah. 2 embriyo transferi olmusya ikizmi oldu peki canım.

Bide sorunun neydi senin.

Duoavite devam edebilirsin demişti benim bulantım olmadı çok şükür bulantısı olanlara duosfol dü sanırım onunla başlatmış sonra duosvite geçiş yapmıştı.
Merhaba lutfen yardimci olurmusnz bende hulusi hocanin tavsiyesi uzerine duosvit aldim 20.haftadayim hala kullaniyorum kullandgimdan beri sacim felaket dokuluyor gebeliktendir saniyordum ama iki gundr vitaminim bitti ne tesadufse sacimda dokulmedi .. siz boyle bir yan etki gordunuzmu ne kadar kullanin dedi bem daha sonra baska bi doktorla devam ettim

Progeston ağrısına son! Hulusi hocaya bu iğnenin yerine ne kullanabileceğimi sordum o da progeston dex ve prolutex onerdi,cilt alti uygulaniyor. Bugun transferimi oldum ve progeston dex e basladim.
Not: bunlar recete edilmeyen ilaclar, prolutex 1 kutu 160 tl
Progestan dex 120 tl civarinda, ben progestan dex basladim, icinden 7 ampul cikiyor, gobekten kolayca uyguladim.

Göbekten yapılan prolutex ti benim de muadili olarak bildiğim. Arkadaşım onu kullandı canım göbekten. Hadi gözün Aydın

Sonuna kadar kullanabilirsin demişti ama benim gittiğim doktor bıraktırdı canım; Demir ilacı bile kullandırmıyor takibe gittiğim O yüzden hiç dikkatimi çekmedi ama dönem dönem çok dökülüyor birden kesiliyor saç dökülmesi ve yanlış hatırlamıyorsam 20. Haftaların başında kesilmişti benimki de duosvit kullanmamama rağmen. Denk gelmiş olabilir mi acaba seninki de

Canım ben özellikle sormuştum Hulusi hocaya 9 ay boyunca içeyim mi diye. Bir de ishal yaptığını söylemiştim. O da bütün vitaminlerin kabız ya da ishal yaptığını 9 ay boyunca kullanabileceğimi ama hergün değil de ara vererek kullan dedi. Kontrole gittiğim doktorda 3lü tarama testine geldiğinde bıraktıracağını söyledi. Bu arada benim de saçlarım dökülüyor ama bunu hiç duosvite bağlamamıştım. Hamilelikten dolayıdır diye düşünüyorum. Ama bıraktığımda özellikle dikkat edicem.

Cevabin icin tesekkurederim bana arada kullan dememisti birgun arayla almak mantikli aslinda cunku orjinal icerikli bir urun..sac dokulmeni takip edersen paylasirsan sevinirim tesekkurelr

Canim dr neden ilac kullandrmiyor onuda merak ettim ..sanirim tesaduf sansli grup var saclari hamilelikte guzellesen biz o gruptan degiliz demek hormanal bisey sanirim sonucta o kadar tedavi gorduk ..teselkurler cevap icin

Canim dr neden ilac kullandrmiyor onuda merak ettim ..sanirim tesaduf sansli grup var saclari hamilelikte guzellesen biz o gruptan degiliz demek hormanal bisey sanirim sonucta o kadar tedavi gorduk ..teselkurler cevap icin
Aman sözde doğalcı işte Hulusi hoca ilaçlar hakkında da çok fazla bilgili sürekli makale okuyor falan; öylesine tavsiye etmiyor birşeyi. Arkadaşımın migreni vardı mesela parol normalde hamilelerin kullanabildiği bir ilaç ama o araştırıp başka bir ilaca yönlendirdi; bebek erkekse testis oluşumunda sıkıntı olabiliyor diye. Birde bağırsak mide gibi organlarımız zaten gebelik sürecinde sıkıntılı olduğu için bu takviye ilaçları daha sıkıntıya sokuyor ondan sanırım kullandırmıyor takibe gittiğim doktor.

Evet canım 35.5 kaldı:) bu arada niye iki tane ovitrelle yapiyruz bileniniz var mi
Yumurta büyüklüğü ve sayısıyla alakalı sanırım bana 1,5 vermişti ama benden önceki hastaya 2 demişti. Hormon seviyelerine falan da bakıyor sana uygun olan da ikidir. Kolay geçer sonrası da umarım. E2 değerin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…