- 5 Şubat 2018
- 142
- 208
Yok çok artış falan olmuyor rahat olun. Tüp bebekte ilk test sonucum 229 Du ikinci 643. Benim normal gebeliğim dede bu şekilde artış oldu.Kimyasal gebelikte çok mu artış oluyor acaba, arkadaşım sevinemedi bile 2 gün sonra tekrarşayacak
Bendede bakmadı çatlama durumuna. Zaten çok yoğundu 15 dk ya kaldırdılar masadanAşılama yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Hoca aşılama yaptığı gün yumurtalara bakmadı, çatlamış mı çatlamamış mı diye ? Sizlerde de öyle mi oldu?
Bana da bakmamıştı canımAşılama yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Hoca aşılama yaptığı gün yumurtalara bakmadı, çatlamış mı çatlamamış mı diye ? Sizlerde de öyle mi oldu?
Resmen hayırlı uğurlu olsun sonu olumlu oksun inşAllahKizlar ben bugün tedaviye Resmen basladim
Çok teşekkür ederim, Hulusi hocanın hastası kendisi başka bi şehirde memur yaklaşık 6 saat sürüyor gideceği şehir, uzun yol bu durumda sakıncalı olur mu doktora msj attı cvb vermedi daha ona göre hazırlık yapcakPozitif ama doktorlar kesenin içinde embriyoyu görmeden hayırlı olsun demiyorlardoktor birşey demedi diye demoralize olmasın. Benim 12. Gün testim 83 mü ne çıkmıştı sonrasında neredeyse gün aşırı 10 kere daha test istedi hoca. Şayet doktoru Hulusi hocaysa ondan da isteyecek tekrar etmesini ama üzülmesi için hiç bir sebep yok, katlanacak mı katlanmayacak mı çok stresli geçiyor ciddenFilmlerdeki gibi pozitif alınca havalara uçulmuyor hep stres hep heyecan
Cok teşekkür ederim ultrasına ne zaman bakıyorlar acaba 12. Günden sonraYok çok artış falan olmuyor rahat olun. Tüp bebekte ilk test sonucum 229 Du ikinci 643. Benim normal gebeliğim dede bu şekilde artış oldu.
10 gün sonra keseye bakıyorlar diye biliyorum. Yanılmıyorsam bir 10 gün sonrada kalp atışına bakıyorlar. Ben tüp bebekte hiç o aşamalara gidemedim.Cok teşekkür ederim ultrasına ne zaman bakıyorlar acaba 12. Günden sonra
İnşallah bu sefer herşey güzel olurKizlar ben bugün tedaviye Resmen basladim
Teşekkür ederimResmen hayırlı uğurlu olsun sonu olumlu oksun inşAllah
İnşallah öyle olurİnşallah bu sefer herşey güzel olur
Çok üzüldüm kimyasal gebelik de değer öyle hemen düşmüyor bildiğim kadarıyla ama tutunmuyor düşük başladı sanırım.Dün 80 olan değer bugün 50 te düşmüş transferin 7. Günü değer artarmı yoksa kimyasal gebelik mi görünüyor
Şuan kanaması yok ,bizde çok üzüldük 8 senelik evli 3. Tüp bebek tedavisi ilk kez pozitif görmüştü dün çok mutluydu. Nazar mı değdi diye çok üzüldüÇok üzüldüm kimyasal gebelik de değer öyle hemen düşmüyor bildiğim kadarıyla ama tutunmuyor düşük başladı sanırım.
Değer çok düşük henüz kanama olmayabilir. Nazar var elbette ama düşüklerin %95 i ilk 9 haftada yaşanıyor maalesef. Embriyo sağlıklı değilse ilk haftalarda oluyor düşük tutunamadan. Hulusi hocaya mı gidiyor arkadaşınız? Eğer ona gidiyorsa o zaten incelemiştir ya da yönlendirecektir ama gitmiyorsa rahim perdesi falan var mı histerkopi yaptırırsa ve genetik, pıhtılaşma testi yaptırırsa iyi olur diye düşünüyorum. Ben olsam yaptırırdım şayet yaptırdıysa ve sonucu olumluysa da pgt yi düşünebilir bir dahaki tedavisinde. RABB im hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre versin inŞAllahŞuan kanaması yok ,bizde çok üzüldük 8 senelik evli 3. Tüp bebek tedavisi ilk kez pozitif görmüştü dün çok mutluydu. Nazar mı değdi diye çok üzüldü
Allah razı olsun hoca cumaya kadar ilaçları kullan tekrar test sonucunu gönder demiş., rahim perdesi ne oluyor acaba genetik test yaptırcak, embiryo sağlıksız mı oluyor acabaDeğer çok düşük henüz kanama olmayabilir. Nazar var elbette ama düşüklerin %95 i ilk 9 haftada yaşanıyor maalesef. Embriyo sağlıklı değilse ilk haftalarda oluyor düşük tutunamadan. Hulusi hocaya mı gidiyor arkadaşınız? Eğer ona gidiyorsa o zaten incelemiştir ya da yönlendirecektir ama gitmiyorsa rahim perdesi falan var mı histerkopi yaptırırsa ve genetik, pıhtılaşma testi yaptırırsa iyi olur diye düşünüyorum. Ben olsam yaptırırdım şayet yaptırdıysa ve sonucu olumluysa da pgt yi düşünebilir bir dahaki tedavisinde. RABB im hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre versin inŞAllah
Geçmiş olsun inşallah biri tutunmuştur. Bence bekleyin Allahtan umut kesilmez. İşte bu yüzden hocalar zamanında yapın diyor testi. Neyse artık sabırla bekleyecek arkadaşınız. Allah yardımcısı olsun.Dün 80 olan değer bugün 50 te düşmüş transferin 7. Günü değer artarmı yoksa kimyasal gebelik mi görünüyor
Öyle bişey olabiliyor mu gerçekten biri tutunup diğeri tutunmaması gibiGeçmiş olsun inşallah biri tutunmuştur. Bence bekleyin Allahtan umut kesilmez. İşte bu yüzden hocalar zamanında yapın diyor testi. Neyse artık sabırla bekleyecek arkadaşınız. Allah yardımcısı olsun.