Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Pozitif ama doktorlar kesenin içinde embriyoyu görmeden hayırlı olsun demiyorlardoktor birşey demedi diye demoralize olmasın. Benim 12. Gün testim 83 mü ne çıkmıştı sonrasında neredeyse gün aşırı 10 kere daha test istedi hoca. Şayet doktoru Hulusi hocaysa ondan da isteyecek tekrar etmesini ama üzülmesi için hiç bir sebep yok, katlanacak mı katlanmayacak mı çok stresli geçiyor cidden 🤦🏻‍♀️ Filmlerdeki gibi pozitif alınca havalara uçulmuyor hep stres hep heyecan 😉
Çok teşekkür ederim, Hulusi hocanın hastası kendisi başka bi şehirde memur yaklaşık 6 saat sürüyor gideceği şehir, uzun yol bu durumda sakıncalı olur mu doktora msj attı cvb vermedi daha ona göre hazırlık yapcak

Şuan kanaması yok ,bizde çok üzüldük 8 senelik evli 3. Tüp bebek tedavisi ilk kez pozitif görmüştü dün çok mutluydu. Nazar mı değdi diye çok üzüldü
Değer çok düşük henüz kanama olmayabilir. Nazar var elbette ama düşüklerin %95 i ilk 9 haftada yaşanıyor maalesef. Embriyo sağlıklı değilse ilk haftalarda oluyor düşük tutunamadan. Hulusi hocaya mı gidiyor arkadaşınız? Eğer ona gidiyorsa o zaten incelemiştir ya da yönlendirecektir ama gitmiyorsa rahim perdesi falan var mı histerkopi yaptırırsa ve genetik, pıhtılaşma testi yaptırırsa iyi olur diye düşünüyorum. Ben olsam yaptırırdım şayet yaptırdıysa ve sonucu olumluysa da pgt yi düşünebilir bir dahaki tedavisinde. RABB im hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre versin inŞAllah 🙏🏻

Değer çok düşük henüz kanama olmayabilir. Nazar var elbette ama düşüklerin %95 i ilk 9 haftada yaşanıyor maalesef. Embriyo sağlıklı değilse ilk haftalarda oluyor düşük tutunamadan. Hulusi hocaya mı gidiyor arkadaşınız? Eğer ona gidiyorsa o zaten incelemiştir ya da yönlendirecektir ama gitmiyorsa rahim perdesi falan var mı histerkopi yaptırırsa ve genetik, pıhtılaşma testi yaptırırsa iyi olur diye düşünüyorum. Ben olsam yaptırırdım şayet yaptırdıysa ve sonucu olumluysa da pgt yi düşünebilir bir dahaki tedavisinde. RABB im hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre versin inŞAllah 🙏🏻
Allah razı olsun hoca cumaya kadar ilaçları kullan tekrar test sonucunu gönder demiş., rahim perdesi ne oluyor acaba genetik test yaptırcak, embiryo sağlıksız mı oluyor acaba

Dün 80 olan değer bugün 50 te düşmüş transferin 7. Günü değer artarmı yoksa kimyasal gebelik mi görünüyor
Geçmiş olsun inşallah biri tutunmuştur. Bence bekleyin Allahtan umut kesilmez. İşte bu yüzden hocalar zamanında yapın diyor testi. Neyse artık sabırla bekleyecek arkadaşınız. Allah yardımcısı olsun.

X