- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Ayy çok saol canım sende çok selam şöyle çok sevindimKizlar didem az once watsaptan bana yazdı ve size haber vermemi istedi
Ceza yedi ve bi süre yok malesef
Carsamba günu transferini oldu cok iyi gecmis suanda da evinde dinleniyor cok iyi merak etmeyin
Soylerm canmAyy çok saol canım sende çok selam şöyle çok sevindimgüzel haberler bekliyoruz inşAllah bol bol yatsın ara ara kısa kısa yürüyüşler yapsın ev içinde, suyu çokça içsin. Kabak çekirdeği 1 avuç her gün birde mümkünse ilik suyu çorba . İnşAllah tutunur bebişler Eğilmek yukarı rafa uzanmak vs yasak hoca demiyor ama yasak ona göre
Çok sevindim ben de iyi olduğuna. İnşallah müjdeli haberlerini de alıcazKizlar didem az once watsaptan bana yazdı ve size haber vermemi istedi
Ceza yedi ve bi süre yok malesef
Carsamba günu transferini oldu cok iyi gecmis suanda da evinde dinleniyor cok iyi merak etmeyin
Evett çok şükür iyi olmasina sevindim
Çok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Ayy Allah'ım sağlıklı güzel ömürler versin bende çok isterim ikiz
Tesekkurler hepinize, darisi basiniza tabii ki ikiz istiyorsaniz :) Malum herkes istemeyebiliyor... Ben cok mutluyum ikiz oldugu icin, hep hayalimdi zaten hele ki 1 kiz 1 erkek olunca sevincim katlandi... Hamileligi biraz daha zor oluyor diye dusunuyorum(hic tek hamilelik tecrubem olmasam da) ama hamilelik genel olarak uzun bir surec o nedenle bir kerede 2 bebek bana cok daha rahat geliyor ve insallah sizin de benimki kadar kolay gecer hamileliginiz, 0 mide bulantisi, 0 problem yasadim sagolsunlar bebeklerim hic yormadilar beni...MaşAllah sağlıkla kucağında gör ikisini de inşAllah
Ne kadar güzel canım Allah hamileliğinde yardımcı olmuş. İnşallah dogduklarindada Allah yardımcın olsun. Çünkü ikiz tanıdıklarım çok zorlanıyor. Biri uyuyo biri uyaniyo. Biri susuyo biri agliyo diyor.Tesekkurler hepinize, darisi basiniza tabii ki ikiz istiyorsaniz :) Malum herkes istemeyebiliyor... Ben cok mutluyum ikiz oldugu icin, hep hayalimdi zaten hele ki 1 kiz 1 erkek olunca sevincim katlandi... Hamileligi biraz daha zor oluyor diye dusunuyorum(hic tek hamilelik tecrubem olmasam da) ama hamilelik genel olarak uzun bir surec o nedenle bir kerede 2 bebek bana cok daha rahat geliyor ve insallah sizin de benimki kadar kolay gecer hamileliginiz, 0 mide bulantisi, 0 problem yasadim sagolsunlar bebeklerim hic yormadilar beni...
Ayyy ne güzell maşAllahTesekkurler hepinize, darisi basiniza tabii ki ikiz istiyorsaniz :) Malum herkes istemeyebiliyor... Ben cok mutluyum ikiz oldugu icin, hep hayalimdi zaten hele ki 1 kiz 1 erkek olunca sevincim katlandi... Hamileligi biraz daha zor oluyor diye dusunuyorum(hic tek hamilelik tecrubem olmasam da) ama hamilelik genel olarak uzun bir surec o nedenle bir kerede 2 bebek bana cok daha rahat geliyor ve insallah sizin de benimki kadar kolay gecer hamileliginiz, 0 mide bulantisi, 0 problem yasadim sagolsunlar bebeklerim hic yormadilar beni...
Ne güzel hamileleliğin rahat geçmiş inşallah bakımında da zorlanmazsın. Ben de şimdiye kadar hep ikiz istedim. İkisi birarada olsun bi daha olcak mı stresine girmeyim diye. Şimdi iş ciddiye binince kaygılanmaya başladım. Benim de hamileliğim rahat geçiyor şimdilik çok şükür. Ama doğduktan sonra ne yapcaz bilmiyorum. Bi de çevrede herkesin bunlar senin iyi günlerin diyerek iyice beni strese sokmaları cabasıTesekkurler hepinize, darisi basiniza tabii ki ikiz istiyorsaniz :) Malum herkes istemeyebiliyor... Ben cok mutluyum ikiz oldugu icin, hep hayalimdi zaten hele ki 1 kiz 1 erkek olunca sevincim katlandi... Hamileligi biraz daha zor oluyor diye dusunuyorum(hic tek hamilelik tecrubem olmasam da) ama hamilelik genel olarak uzun bir surec o nedenle bir kerede 2 bebek bana cok daha rahat geliyor ve insallah sizin de benimki kadar kolay gecer hamileliginiz, 0 mide bulantisi, 0 problem yasadim sagolsunlar bebeklerim hic yormadilar beni...
Çevreye kulak asmamayı öğrenmek bence anneliğin birinci kuralı. Boşveeer dolusuna da boşuna da herkesin bir yorumu muhakkak var RABB im nasip ettiyse demek ki baş edebileceksin serin tut sen kendini. Yokluğuyla mücadele etmiş kadınlarız biz varlığından şikayet etmeyiz ; hem zor olmadan güzellik olmuyor napalımNe güzel hamileleliğin rahat geçmiş inşallah bakımında da zorlanmazsın. Ben de şimdiye kadar hep ikiz istedim. İkisi birarada olsun bi daha olcak mı stresine girmeyim diye. Şimdi iş ciddiye binince kaygılanmaya başladım. Benim de hamileliğim rahat geçiyor şimdilik çok şükür. Ama doğduktan sonra ne yapcaz bilmiyorum. Bi de çevrede herkesin bunlar senin iyi günlerin diyerek iyice beni strese sokmaları cabasıama yine de karnımda iki tane bebek olduğunu bilmek paha biçilemez bi duygu
Ne kadar güzel canım Allah hamileliğinde yardımcı olmuş. İnşallah dogduklarindada Allah yardımcın olsun. Çünkü ikiz tanıdıklarım çok zorlanıyor. Biri uyuyo biri uyaniyo. Biri susuyo biri agliyo diyor.
Ayyy ne güzell maşAllahböyle devam etsin inşallah kaç haftalık oldunuz canım? İkiz gebelikler tabii ki daha zor tekile göre buna rağmen seni yormamış olmaları muhteşem Çok şükür daim olsun böyle de devam etsin inşAllah
M melanees Valla bence cok guzel, bana da diyorlar ama evet iyi gunlerim; gelecek gunler daha da iyi gunler diyip geciyorum.Ne güzel hamileleliğin rahat geçmiş inşallah bakımında da zorlanmazsın. Ben de şimdiye kadar hep ikiz istedim. İkisi birarada olsun bi daha olcak mı stresine girmeyim diye. Şimdi iş ciddiye binince kaygılanmaya başladım. Benim de hamileliğim rahat geçiyor şimdilik çok şükür. Ama doğduktan sonra ne yapcaz bilmiyorum. Bi de çevrede herkesin bunlar senin iyi günlerin diyerek iyice beni strese sokmaları cabasıama yine de karnımda iki tane bebek olduğunu bilmek paha biçilemez bi duygu
Çevreye kulak asmamayı öğrenmek bence anneliğin birinci kuralı. Boşveeer dolusuna da boşuna da herkesin bir yorumu muhakkak var RABB im nasip ettiyse demek ki baş edebileceksin serin tut sen kendini. Yokluğuyla mücadele etmiş kadınlarız biz varlığından şikayet etmeyiz ; hem zor olmadan güzellik olmuyor napalımALLAH sağlıkla kavuştursun el alem örgütünü boşver sen
Çok doğru konuşmuşsunuz ve çok haklısınız. Dediğiniz gibi Rabbim nasip ettiyse kolaylığını verir. Benimki zaten şikayet değil gereksiz bi kaygıM melanees Valla bence cok guzel, bana da diyorlar ama evet iyi gunlerim; gelecek gunler daha da iyi gunler diyip geciyorum.
Ben bu bebekleri cok istedim, tedavisi, transferi vs kiymetlilerim onlar, o sonuc bekleme surecinde de hep soz verdim kendime, bir gun bile sikayet etmeyecegim cunku, ne kadar zorlanacak olursam olayim hepsini ben kendim istedim, kendim ugrastim, zorladim dedim :)
Ben de hep ikiz ebeveynleriyle konusuyorum ve hep pozitif seyleri duyup onlari hayal etmeye calisiyorum ilerisi icin... Size de oyle tavsiye ederim.
Tek, ikiz de fark etmez sonucta burada yazan, okuyan herkes de ayni sekilde ugrasmadi mi bebeklerine kavusmaya? Bu nedenle bence sikayet etme luksumuz yok, kendimiz istedik, kendimiz yaptik arkadaslar
Canım yumurta geliştirme sürecinde rapor vermiyor. Kuruma bi yazı yazıyor. “ hasta tedaviye alınmış olup hergün veya gün aşırı hastanemizde olacaktır” gibi bi yazı. Yumurta toplandıktan sonra istediğin kadar veriyor ama.Arkadaşlar tedaviye kurum izin vermiyor, doktor rapor verebilir mi
Bahcecide verir demi çok teşekkür ederim. Çok sevindim bunaCanım yumurta geliştirme sürecinde rapor vermiyor. Kuruma bi yazı yazıyor. “ hasta tedaviye alınmış olup hergün veya gün aşırı hastanemizde olacaktır” gibi bi yazı. Yumurta toplandıktan sonra istediğin kadar veriyor ama.
Eşine izin vermiyorlar, senelik planlı izni ama vermiyorlar, doktor eşede böyle bir şey yapabilir miCanım yumurta geliştirme sürecinde rapor vermiyor. Kuruma bi yazı yazıyor. “ hasta tedaviye alınmış olup hergün veya gün aşırı hastanemizde olacaktır” gibi bi yazı. Yumurta toplandıktan sonra istediğin kadar veriyor ama.
Ben eşim için öyle bi talepte bulunmadım ama vereceğini de sanmıyorum.Eşine izin vermiyorlar, senelik planlı izni ama vermiyorlar, doktor eşede böyle bir şey yapabilir mi
Hoşgeldin tatlım gözlerimiz yolda kaldı nerde kaldınArkadaşlarım ben geldimmm