Cok iyi olur çok teşekkür ederimHocanın değilde sekreterin numarasını veriyim ordan ulaşır bir randevu alir isterse sekreter zaten açıklama yapar raporu şu kadar raporsun fiyat bu hoca sizden kan isteyen bilir fiyatları 1000. İle 1.500 TL diye bilir eyer güvencesi varsa ilk muayne 300 TL sonra ki 6 ay boyunca 122 TL eyer 10 gün gecmezse ücretsiz kanlarda dahil bunları hep söyler
0312 203 03 00 (3625)Cok iyi olur çok teşekkür ederim
Bana da bahçeci Mustafa Bahçeci de yaptır diye çok ısrar edilmişti canım. Bende Ankara dayım. Tüp bebek süreci öyle izne ayrılayım yaptırayım bitsin denilecek bir süreç değil maalesef . Hulusi hoca hastanın durumuna göre başlar tedaviye. Hastanın bir sıkıntısı yoksa hemen başlar ama kan değerlerinde spermiyogram da vs bir sıkıntı görürse onu düzeltmeden başlamaz. Sıkıntı olduğu halde başlanırsa zaten o bir problem çoğu yer maalesef yapıyor bunu, bir hormon değeri yüksekse tutmuyor mesela adam test etmeden transfer yapıyor. Tutup tutmaması umrunda değil ezbere yapıyor. Hulusi hoca öyle yapmaz tıbben koşullar iyi olana kadar uğraşır; değerleri düzeltir öyle transfer yapar o yüzden tedaviye hemen başlanıp başlanmayacağını Hulusi hoca değil hastanın duyumu belirliyor; o sadece teşhis edip ona göre tedavi uyguluyor. Baba hemen başlamıştı ama bi arkadaşın değerlerini düzeltmek için 6 ay uğraşmışlardı .Cok iyi olur çok teşekkür ederim
Ya Sertaç hoca iyi olmasa Hulusi hoca yönlendirmez zaten de bana biraz fiyatlar tuzlu gelmişti. Doğum paketini galan sormadım ama daha o ilk tarama testleri ve ayrıntılı fiyatını kıyaslamıştım. Üniversite hastanelerini istiyordum ama oradaki iyi hocalar yoğunluktan kabul etmediler. Hacettepe de özgür özyüncü var ayarlayabilirsen o çok iyiydi araştırmalarıma göre ama Temmuz a kadar kapalıyız dediler ilk 10 ya da 12 haftada kabul ediyorlardı zaten benim vakit yetmiyordu haftam geçmiş oluyordu. Şimdi özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum memorial da yaptırıyor Doğumu; Bülent Alp Aydın.Hiç bilmiyorum canım hangi doktorla devam edeceğimi. Hulusi hoca Sertaç Esin’e yönlendirdi ama ben Başkent’te devam etmeyi düşünmüyorum. Devlet hastanesinde iyi bi doktor bulabilirsem orda devam etmek istiyorum. Sen kime gidiyorsun ?
Merhaba canım banada erken menopoz teşhisi konuldu. 7 yıldır uğraşıyorum hulisi Hoca'dan önce 3 doktora gittimHulusi hocayı gördükten sonra önceki gittiğim doktorlarda zaman kaybettiğim için çok üzüldüm çünkü erken menopoz doğru doktoru bulmadığın sürece sonuca pek varılmıyor.Hulusi hocaya girse hemen tedaviye baslar mu, erken menopoz durumu var değerleri çok kötü, senelik izni haftaya , diğer seneye kadar iznide yokmus
Çok teşekkür ederim, bütün tahlillerini bahcececide yaptırmıştı, eylülde bahceciye gitcekti tedavisi için sonra kafası karışmış Hulusi hocayamı gitsem diye, bu izin tedavi için olan izni,Bana da bahçeci Mustafa Bahçeci de yaptır diye çok ısrar edilmişti canım. Bende Ankara dayım. Tüp bebek süreci öyle izne ayrılayım yaptırayım bitsin denilecek bir süreç değil maalesef . Hulusi hoca hastanın durumuna göre başlar tedaviye. Hastanın bir sıkıntısı yoksa hemen başlar ama kan değerlerinde spermiyogram da vs bir sıkıntı görürse onu düzeltmeden başlamaz. Sıkıntı olduğu halde başlanırsa zaten o bir problem çoğu yer maalesef yapıyor bunu, bir hormon değeri yüksekse tutmuyor mesela adam test etmeden transfer yapıyor. Tutup tutmaması umrunda değil ezbere yapıyor. Hulusi hoca öyle yapmaz tıbben koşullar iyi olana kadar uğraşır; değerleri düzeltir öyle transfer yapar o yüzden tedaviye hemen başlanıp başlanmayacağını Hulusi hoca değil hastanın duyumu belirliyor; o sadece teşhis edip ona göre tedavi uyguluyor. Baba hemen başlamıştı ama bi arkadaşın değerlerini düzeltmek için 6 ay uğraşmışlardı .
Valla oncelikle sunu soyleyeyim Bahceci'yi bilemem ama Baskent Uni. laboratuvarinda cok titiz ve kapsamli calisiyorlar; benim transfer saatim 12'de idi mesela ve saat 11.55'te ben arabayi valeye birakirken beni hastaneden aradilar; nerede kaldiniz geliyorsunuz di mi diye... Surecte hicbir sekilde problem yasamadim sahsen, yalnizca Hulusi Hoca beni her gun cagiriyordu, adam asiri titiz cunku ve her gun 2-3 saat bekliyordum; bu tabii biraz yipratici ama deger ve degdi de yine de. Ben 30 yasimdayim ve doktor bana hsg cektirmeden, butun tetkiklerimi almadan, genetik testlerimizi yapmadan ve esime 3 kere sperm ornegi verdirtmeden tup bebek tedavisine hep daha erken, daha bakmamiz denememiz gereken seyler var dedi hep. Ancak ve ancak esimin sonuclarinin yeterince iyi olmadigini gordukten sonra, evet size direkt tup bebek yapalim, sperm sayisinda problem var ama senin sonuclarin gayet iyi hic sizi ugrastirmayalim; sizin tutar ilkinde dedi ve gercekten de oyle oldu. Transferde bile tek embriyo transfer etmekte israrci oldu, ben lutfen iki tane olsun diye cok direndim transfer masasinda; bak tutar bunlar tutmakla kalmaz bolunurse kotu dedi ama bolunmediler cok sukur ve ikisi de tuttu. Ben de canim ikizlerime kavustum boylelikle... Bence kendisi harika bir hoca, Ankaralilar olarak bu kadar sansliyken Ankara'dan Istanbul'a tedaviye gitmeyi aklim almiyor... Zaten yasi ilerideyse arkadasinizin ona en uygun cozumu sunacaktir.Canm laboratuar imkanları çok iyi diye bahceceyi öneriyorlar , sürekli benden haber bekliyor ben cem hocanın öğrencisiyim ebelikten kimseye de hocam diye önermek istemem o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum siz Hulusi hocaya mı önerirsiniz peki hemen tedaviye baslar mı
Baskent'te dogum ve dogum paketleri biraz pahali gercekten; yani ozel hastane kadar bazen daha fazla ucret oduyorsun. Ben simdiye kadar hastanede hic kotu bir tecrube yasamadim, hep profesyonel davrandilar ve yardimci oldular; doktorum da ayni sekilde... Yine de tercih meselesi tabii ki.Ya Sertaç hoca iyi olmasa Hulusi hoca yönlendirmez zaten de bana biraz fiyatlar tuzlu gelmişti. Doğum paketini galan sormadım ama daha o ilk tarama testleri ve ayrıntılı fiyatını kıyaslamıştım. Üniversite hastanelerini istiyordum ama oradaki iyi hocalar yoğunluktan kabul etmediler. Hacettepe de özgür özyüncü var ayarlayabilirsen o çok iyiydi araştırmalarıma göre ama Temmuz a kadar kapalıyız dediler ilk 10 ya da 12 haftada kabul ediyorlardı zaten benim vakit yetmiyordu haftam geçmiş oluyordu. Şimdi özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum memorial da yaptırıyor Doğumu; Bülent Alp Aydın.
Canım çok sevindim evet Hulusi hocam ve ekibi mükemmeldir işini tecrübe ile disiplinli yapar hiç birşeyi atlamaz doğumuna da bişey kalmamışValla oncelikle sunu soyleyeyim Bahceci'yi bilemem ama Baskent Uni. laboratuvarinda cok titiz ve kapsamli calisiyorlar; benim transfer saatim 12'de idi mesela ve saat 11.55'te ben arabayi valeye birakirken beni hastaneden aradilar; nerede kaldiniz geliyorsunuz di mi diye... Surecte hicbir sekilde problem yasamadim sahsen, yalnizca Hulusi Hoca beni her gun cagiriyordu, adam asiri titiz cunku ve her gun 2-3 saat bekliyordum; bu tabii biraz yipratici ama deger ve degdi de yine de. Ben 30 yasimdayim ve doktor bana hsg cektirmeden, butun tetkiklerimi almadan, genetik testlerimizi yapmadan ve esime 3 kere sperm ornegi verdirtmeden tup bebek tedavisine hep daha erken, daha bakmamiz denememiz gereken seyler var dedi hep. Ancak ve ancak esimin sonuclarinin yeterince iyi olmadigini gordukten sonra, evet size direkt tup bebek yapalim, sperm sayisinda problem var ama senin sonuclarin gayet iyi hic sizi ugrastirmayalim; sizin tutar ilkinde dedi ve gercekten de oyle oldu. Transferde bile tek embriyo transfer etmekte israrci oldu, ben lutfen iki tane olsun diye cok direndim transfer masasinda; bak tutar bunlar tutmakla kalmaz bolunurse kotu dedi ama bolunmediler cok sukur ve ikisi de tuttu. Ben de canim ikizlerime kavustum boylelikle... Bence kendisi harika bir hoca, Ankaralilar olarak bu kadar sansliyken Ankara'dan Istanbul'a tedaviye gitmeyi aklim almiyor... Zaten yasi ilerideyse arkadasinizin ona en uygun cozumu sunacaktir.
Baskent'te dogum ve dogum paketleri biraz pahali gercekten; yani ozel hastane kadar bazen daha fazla ucret oduyorsun. Ben simdiye kadar hastanede hic kotu bir tecrube yasamadim, hep profesyonel davrandilar ve yardimci oldular; doktorum da ayni sekilde... Yine de tercih meselesi tabii ki.
Bir kiz bir erkek :)Canım çok sevindim evet Hulusi hocam ve ekibi mükemmeldir işini tecrübe ile disiplinli yapar hiç birşeyi atlamaz doğumuna da bişey kalmamışne güzel bebeklerin sağlıkla kucağına almaya nasip.etsin Allah kız erkek hangisi
Çok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evimeBir kiz bir erkek :)
Ayy Allah'ım sağlıklı güzel ömürler versin bende çok isterim ikizBir kiz bir erkek :)
Allah yardımcın olsun canım senin icin herşey güzel olur inşallahÇok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Allah yardımcım olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olsunÇok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Aminn canım benim aminAllah yardımcım olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olsun
MaşAllah sağlıkla kucağında gör ikisini de inşAllahBir kiz bir erkek :)
Oldun mu canım transfer haydi hayırlı haberlerle gel inşAllah tutunur yavrularınÇok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Naptın canım bişey yazmadın merak ettikÇok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Yolundadır bence stres yapmamak için girmiyor olabilir bakalımUmarım herşey yolundadır