- 28 Şubat 2014
- 3.930
- 6.890
- 34
Gözün aydın canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkekMerhabalar,
Ben de Hulusi Hoca'nin hastasiydim, yazmak istedim. Su an 35 haftalik ikizlerime hamileyim, darisi basiniza... Kendisi mukemmel bir doktor, benim ilk denemem basarili oldu ve hic zorlanmadim. Gayet guzel gecirdim, butun tavsiyelerini mutlaka can kulagiyla dinleyin ve uygulayin; hicbir seyi bosa soylemez kendisi.
Bu hafta gidicem canım. Haber veririm tabikiiValla canım takibe gittiğim doktor bana 12 haftalıkken bıraktırdı 20 haftalıkken kendi isteğim üzerine kullanabilir miyim diye sordum; ben gerek görmüyorum başlayacaksan başla ama mide bağırsak problemin olursa hemen bırak dedi. Sorarsan bana da haber verir misin?
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim İnşallahCanım dün testi tekrarladım 793 çıktı çok şükür arttı bebeğim bırakmadı beni elhamdulillah
Aynı tablo bende de vardıEki Görüntüle 2301105 ilaçlarım bunlar kullanan arkadaşlarımiz var mı hamişler sizlerde kullandınız mı
Hergun mu o canım bende bir gün yapıp bir gün yapılmayacak diye biliyorumAynı tablo bende de vardısadece progestan ampül bende 2 günde birdi. Sana hergün yapmışlar.
Araya elle 1 adet yazmışlar sana. Hergün gibi geldi o yüzden. Kendiminkini göndereyim bak. Bana Tire koymuşlar. Yine de arayıp sor bence.Hergun mu o canım bende bir gün yapıp bir gün yapılmayacak diye biliyorum
Benimki de ilk denememde ikiz olduMerhabalar,
Ben de Hulusi Hoca'nin hastasiydim, yazmak istedim. Su an 35 haftalik ikizlerime hamileyim, darisi basiniza... Kendisi mukemmel bir doktor, benim ilk denemem basarili oldu ve hic zorlanmadim. Gayet guzel gecirdim, butun tavsiyelerini mutlaka can kulagiyla dinleyin ve uygulayin; hicbir seyi bosa soylemez kendisi.
Ben de aynı şekilde kullandim. Dönmüş embriyo transferi oldu. Bana bir de leucostm i vajina içine enjekte etti transferden önce. İnşallah güzel haberlerini aliriz.Eki Görüntüle 2301105 ilaçlarım bunlar kullanan arkadaşlarımiz var mı hamişler sizlerde kullandınız mı
Canım mesaj attım deniz hemşireye görünce yazar bakalım kafam karıştı benim deAraya elle 1 adet yazmışlar sana. Hergün gibi geldi o yüzden. Kendiminkini göndereyim bak. Bana Tire koymuşlar. Yine de arayıp sor bence.
İnşallah kzum leucostım bugün oldu yine aldım.5 bolucem hergun vurucam cnm senin son durumun nedirBen de aynı şekilde kullandim. Dönmüş embriyo transferi oldu. Bana bir de leucostm i vajina içine enjekte etti transferden önce. İnşallah güzel haberlerini aliriz.
Benimde her gün bı tane progrstan iğne. İlk denemem de iki günde birdi. Kafan karismasinCanım mesaj attım deniz hemşireye görünce yazar bakalım kafam karıştı benim de
Çok şükür pozitif canım Çarşamba kesemizi görmek için gidecegiz. Keseyi görene kadar sahiplenemiyorum gerçiİnşallah kzum leucostım bugün oldu yine aldım.5 bolucem hergun vurucam cnm senin son durumun nedir
Ayyy kuzummm çokk sevindim çokk darısı bizlere olur inşallahÇok şükür pozitif canım Çarşamba kesemizi görmek için gidecegiz. Keseyi görene kadar sahiplenemiyorum gerçi
Bakalım cevap gelince yazarım.cnmBenimde her gün bı tane progrstan iğne. İlk denemem de iki günde birdi. Kafan karismasin
İnşallah canım hep güzel haberlerde buluşuruz insallah. Ne çektiğimiz i bı biz bilirizAyyy kuzummm çokk sevindim çokk darısı bizlere olur inşallah
Evet canım neler çekiyoruz neler napalim tek olsunda canlari.sag olsunİnşallah canım hep güzel haberlerde buluşuruz insallah. Ne çektiğimiz i bı biz biliriz
Tavsiyelerim : yediklerine cok dikkat et, her gun ceviz ye, sut ic, yogurt, peynir, meyve ye; sekerli yememeye calis.Benimki de ilk denememde ikiz olduikiz hamiş olarak tavsiyelerin var mı ben daha yolun başındayım.