Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ayy Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını
Aminnn canımm ALLAH razı olsun darısı tez zamanda hayırlısıyla başınıza oksun inşAllah hep duamdasınız
Allahım kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin tatlış bir kızınız olacak demek =) bu arada kaç haftalık oldunuz
Amin canım ALLAH razı olsun 22 haftalık olduk ALLAH un izniyle
Ayyy maşallah çok tatlış hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
Amin canımm inşAllah hepimizinki ilerler sağlıkla ve hayırlısıyla zamanında kavuşuruz
Hayırlı olsun canım kızın kaçıncı haftadasın. Sen daha tecrübelisin. İlaçlara nasıl devam ettin. Ben 8. Haftadayım progesteron fitil ve hibor kullanıyorum. Ne zaman bıraktırdı sana.
Saol canım 22 miz bitti bizim. Darısı başınıza olsun inşAllah. Canım Hulusi hoca 9. Haftada bırakıyor takibi ben en son 10. Haftamda gitmiştim çünkü hocamın işi vardı 9. Haftada. Takibi bırakana kadar sırasıyla bıraktık benim duruma göre ilaçları. Hibor yerine oksapar kullanmıştım ben en son gittiğimde onu da bıraktırmıştı fitil elindeki kutu bitene kadar kullan demişti. Ama kişinin durumuna göre karar veriyor muhtemelen seninki de öyle olur diye tahmin ediyorum. Bu arada 12. Haftada lekelenmem olmuştu Benim tekrar progesteron fitil kullandım 1 kutu

Çok bilgilendirici oldu canım teşekkür ederim. Benim de haftaya 9. Haftam olcak. son görüşmem olacak o zaman. Bu arada vitamin olarak ne verdi sana.

Çok bilgilendirici oldu canım teşekkür ederim. Benim de haftaya 9. Haftam olcak. son görüşmem olacak o zaman. Bu arada vitamin olarak ne verdi sana.
Duoavite devam edebilirsin demişti benim bulantım olmadı çok şükür bulantısı olanlara duosfol dü sanırım onunla başlatmış sonra duosvite geçiş yapmıştı.

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz. Ben folbiol aldım dün hocaya sormadan
Folik asit ilk 12 hafta kullanılabilir canım kullanılsa iyi olur ama bence hocaya sormadan kullanma gene de; hocanın bilgisi çok geniş ilaçlar noktasında. Mesela parol kullanımında bir sakınca yok diye bilmemize rağmen bi arkadaşıma kullandırmadı başka bi ilaca yönlendirdi bebek erkekse testis oluşumunda onun haftasında sıkıntı olabiliyor demişti. Böyle bir imkanınız varken hocaya sormadan hareket etmeyin bence.

Tamam canım çok sağol bı sorum

Canım naptın testi tekrar ettin mi insallah bı sıkıntı çıkmamıştır

Bana da duosvit başlattı. Bunu 9 ay kullanır mıyız acaba gittiğimde onu sorcam.
Valla canım takibe gittiğim doktor bana 12 haftalıkken bıraktırdı 20 haftalıkken kendi isteğim üzerine kullanabilir miyim diye sordum; ben gerek görmüyorum başlayacaksan başla ama mide bağırsak problemin olursa hemen bırak dedi. Sorarsan bana da haber verir misin?

Hadi hayırlısı olsun canım donmuş mu olacak transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…