- 12 Mayıs 2014
- 388
- 501
Canım hoca genelde taze transferde 2 günde 1 donduş transferde hergün yaptırıyor. Bende her gün yaptırdım.Hergun mu o canım bende bir gün yapıp bir gün yapılmayacak diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoca genelde taze transferde 2 günde 1 donduş transferde hergün yaptırıyor. Bende her gün yaptırdım.Hergun mu o canım bende bir gün yapıp bir gün yapılmayacak diye biliyorum
Ayyy bende çarşamba gideceğim kese için. Bana da hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki şaka gibi. İnşallah çarşamba günü de güzel güzel görürüzÇok şükür pozitif canım Çarşamba kesemizi görmek için gidecegiz. Keseyi görene kadar sahiplenemiyorum gerçi
Anladım kuzumCanım hoca genelde taze transferde 2 günde 1 donduş transferde hergün yaptırıyor. Bende her gün yaptırdım.
Ben de çok tedirginim ya olumsuz tecrübeler yaşayınca bı de kendimi kaptiramiyorum. Umarım bu sefer doğru yerdedir.Ayyy bende çarşamba gideceğim kese için. Bana da hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki şaka gibi. İnşallah çarşamba günü de güzel güzel görürüz
İnşAllah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırızBen de çok tedirginim ya olumsuz tecrübeler yaşayınca bı de kendimi kaptiramiyorum. Umarım bu sefer doğru yerdedir.
Bizim için büyük gün
Benim 17. Gündü ama rahim kalınlığında göre karar veriyor.Kızlar regl kaçıncı günü transfer oldunuz hatırlayanlar var mı aramızda
Ben 15.günü transfer oldumKızlar regl kaçıncı günü transfer oldunuz hatırlayanlar var mı aramızda
Benim de 18. GündüKızlar regl kaçıncı günü transfer oldunuz hatırlayanlar var mı aramızda
Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim embriyolarda donduruldu polip alınacak sonrasında transfer. sizin embriyolar 3. gündemi donduruldu. Benimkiler 3. günde donduruldu transferden 2 gün önce çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar. Doktorum göğşen hocaBenim regl 12 gün var kızlar aradılar hastahaneden embriolar çözülmüş iyimiş iki gün daha beklenilcekmis Çarşamba günü saat 2 transfer var 12 gün az bir süremi kızlar acaba
Benim doktorum Hulusi hoca 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenicek 5 güne gitmesi için cnm inşallah hep birlikte güzel sonuçlar aliriz inşallah senin trasfer nezmanMaşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim embriyolarda donduruldu polip alınacak sonrasında transfer. sizin embriyolar 3. gündemi donduruldu. Benimkiler 3. günde donduruldu transferden 2 gün önce çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar. Doktorum göğşen hoca
Benim transfer zamanı daha belli değil sanırım ekimde olurBenim doktorum Hulusi hoca 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenicek 5 güne gitmesi için cnm inşallah hep birlikte güzel sonuçlar aliriz inşallah senin trasfer nezman
Test günün tam adet gününe denk geliyor yani benim de aynı olmustu. Hoca onu ayaralmistir sen ona güven kafan rahat olsun takılma hiç bunlaraBenim regl 12 gün var kızlar aradılar hastahaneden embriolar çözülmüş iyimiş iki gün daha beklenilcekmis Çarşamba günü saat 2 transfer var 12 gün az bir süremi kızlar acaba
Yok hocama çok güvenirim cnm da biraz göğüslerim ağrıyor evet tam test günüm regl günü oluyorTest günün tam adet gününe denk geliyor yani benim de aynı olmustu. Hoca onu ayaralmistir sen ona güven kafan rahat olsun takılma hiç bunlara
Hmm anladım cNm gönlünden gecenin en güzeli olsun inşallahBenim transfer zamanı daha belli değil sanırım ekimde olur
Amin canım Rabbim dileyen herkese içinde bizede tattırsın annelik duygusunuHmm anladım cNm gönlünden gecenin en güzeli olsun inşallah
Embriyolar çözüldükten sonra hemen transfer ediliyo saniyodum ben bekletiliyomuymusBenim regl 12 gün var kızlar aradılar hastahaneden embriolar çözülmüş iyimiş iki gün daha beklenilcekmis Çarşamba günü saat 2 transfer var 12 gün az bir süremi kızlar acaba
Şimdi şöyle bişey canım o benim 3 gün embriosu olarak dondurldu iki gün daha beklenicek ki blast olsun eyer 5 gün dondurulmus olsaydı Ogün çözülüp sana ozman trasfer yaparlarEmbriyolar çözüldükten sonra hemen transfer ediliyo saniyodum ben bekletiliyomuymus
Aminnn cnm aminnnAmin canım Rabbim dileyen herkese içinde bizede tattırsın annelik duygusunu