Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benim regl 12 gün var kızlar aradılar hastahaneden embriolar çözülmüş iyimiş iki gün daha beklenilcekmis Çarşamba günü saat 2 transfer var 12 gün az bir süremi kızlar acaba

Benim regl 12 gün var kızlar aradılar hastahaneden embriolar çözülmüş iyimiş iki gün daha beklenilcekmis Çarşamba günü saat 2 transfer var 12 gün az bir süremi kızlar acaba
Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim embriyolarda donduruldu polip alınacak sonrasında transfer. sizin embriyolar 3. gündemi donduruldu. Benimkiler 3. günde donduruldu transferden 2 gün önce çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar. Doktorum göğşen hoca

Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim embriyolarda donduruldu polip alınacak sonrasında transfer. sizin embriyolar 3. gündemi donduruldu. Benimkiler 3. günde donduruldu transferden 2 gün önce çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar. Doktorum göğşen hoca
Benim doktorum Hulusi hoca 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenicek 5 güne gitmesi için cnm inşallah hep birlikte güzel sonuçlar aliriz inşallah senin trasfer nezman

Test günün tam adet gününe denk geliyor yani benim de aynı olmustu. Hoca onu ayaralmistir sen ona güven kafan rahat olsun takılma hiç bunlara

Embriyolar çözüldükten sonra hemen transfer ediliyo saniyodum ben bekletiliyomuymus🤔
Şimdi şöyle bişey canım o benim 3 gün embriosu olarak dondurldu iki gün daha beklenicek ki blast olsun eyer 5 gün dondurulmus olsaydı Ogün çözülüp sana ozman trasfer yaparlar

X