Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ben ecopirin, lutinus, alfamet, folik asit,leucostim, hibor, estrofem bir de levotiron malesef ben çok ilaç kullanıyorum
Canım bende ilk tedavide aşırı derecede ilaç kullandım gene seninkiler iyi de ana ismimleirni ilk duydum hibor kullanicaktim gözlerim kötü olunca doktor yasakladı kesinlikle kullanma dedi hiç kullanmadım estrofemi zaten hepimiz kullanıyoruz folik asit idi biliyorum

Canım diğerleri benim hastalıkları kaynaklı levotiron troid için ecopirin ve alfamet tansiyon için bide benim ana arter damarımda yapay damar var bide sağ böbreğimde stent var onun için biraz karışığım ben

İyi düşün iyi olsun sakın moralini düşürme moral çok önemli bana da cevap yazmadı bende bekliyorum

Yaaa geçmiş olsun cnm ama herşeye rağmen hamilesin triot bende de var 15.45 civarındaydı sonra yavaş yavaş 6.43 sonra da 4.5 bende 5 senedir bunla uğraşıyorum

Kaç gündür psikolojim bozuldu canım bu gittiğin hastanede toplam ne kadar ödedin transfer esnasında recai hoca defalarca azarladı çok sinirliydi bu gittiğin hastanenin ortamı nasıl

Kaç gündür psikolojim bozuldu canım bu gittiğin hastanede toplam ne kadar ödedin transfer esnasında recai hoca defalarca azarladı çok sinirliydi bu gittiğin hastanenin ortamı nasıl
Benim şimdiye kadar toplam 12000 civarı oldu ama ilaçların bi kısmını devlet karşıladı. En ince ayrıntısına kadar hesapladım. Benim biraz fazla tutmuş olabilir. Biraz işlemleri karışık her şey çok güzel ben sıkıntı yaşamadım. Tek kötü yanı muayene için beklemek zorunda kalıyorsun. Oda Hulusi hocanın çok hastası olduğundan kaynaklanıyor.

Kızlar bu bahsettiğiniz doktor ve hastane nasıl fiyatları nasıl ben centrum da yaptırdım 2 gün önce negatif aldım böyle paragöz bir hastane görmedim yardımcı olurmusunuz nerde yaptırayım ikinciyi
Öncelikle geçmiş olsun maalesef %100 diye birşey yok ama çok yıpratıcı süreçler maddi manevi biran önce olsun istiyoruz haliyle. Başkent hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu tanıyınca kendiniz de göreceksiniz asla paragöz değildir, birde ezbere tedavi uygulamaz kişiye göre uygular. Tek sıkıntınız beklemek olacak çünkü çok yoğun ama öğle arasında yemeğe bile çıkmaksızın çalışıyor hoca. O yüzden onun için değer. Benim tedavim olumlu oldu çok şükür kardeş için gene birine gitmem gerekse fizana da gitse arar bulurum Hulusi hocayı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
kuzum üzülme benimki de tam olarak 2 kat artmadı defalarca tekrarladım. Hoca her seferinde 2 gün sonra tekrarla dedi başka birşey demiyor hoca tekrarla diyor. O yüzden sana da o şekilde dönerse üzülme. Kendisi değerlerin artışını gözlemliyor belli bir değerden sonra çağırıyor.

Merak etme canım o artmaya başlar içini ferah tut. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…