- 14 Temmuz 2018
- 55
- 106
Evet kan verdim ama moralim çok bozuk beta sağlıklı ilerlemiyor sanırımCanım bugün kan verdin mi tekrar
Canım bende ilk tedavide aşırı derecede ilaç kullandım gene seninkiler iyi de ana ismimleirni ilk duydum hibor kullanicaktim gözlerim kötü olunca doktor yasakladı kesinlikle kullanma dedi hiç kullanmadım estrofemi zaten hepimiz kullanıyoruz folik asit idi biliyorumBen ecopirin, lutinus, alfamet, folik asit,leucostim, hibor, estrofem bir de levotiron malesef ben çok ilaç kullanıyorum
Canım diğerleri benim hastalıkları kaynaklı levotiron troid için ecopirin ve alfamet tansiyon için bide benim ana arter damarımda yapay damar var bide sağ böbreğimde stent var onun için biraz karışığım benCanım bende ilk tedavide aşırı derecede ilaç kullandım gene seninkiler iyi de ana ismimleirni ilk duydum hibor kullanicaktim gözlerim kötü olunca doktor yasakladı kesinlikle kullanma dedi hiç kullanmadım estrofemi zaten hepimiz kullanıyoruz folik asit idi biliyorum
İyi düşün iyi olsun sakın moralini düşürme moral çok önemli bana da cevap yazmadı bende bekliyorumEvet kan verdim ama moralim çok bozuk beta sağlıklı ilerlemiyor sanırım
12.gün 193 tü
14.gün 310 olmuş
İki katı artmamış Hulusi hocaya yazdım cevap bekliyorum inşlaalh bir sıkıntı olmaz çok üzgünüm çok
Yaaa geçmiş olsun cnm ama herşeye rağmen hamilesinCanım diğerleri benim hastalıkları kaynaklı levotiron troid için ecopirin ve alfamet tansiyon için bide benim ana arter damarımda yapay damar var bide sağ böbreğimde stent var onun için biraz karışığım ben
Hamd olsun Rabbim büyüktür.Yaaa geçmiş olsun cnm ama herşeye rağmen hamilesintriot bende de var 15.45 civarındaydı sonra yavaş yavaş 6.43 sonra da 4.5 bende 5 senedir bunla uğraşıyorum
Size 1 embriyo mu transfer edilmişti acabaEvet kan verdim ama moralim çok bozuk beta sağlıklı ilerlemiyor sanırım
12.gün 193 tü
14.gün 310 olmuş
İki katı artmamış Hulusi hocaya yazdım cevap bekliyorum inşlaalh bir sıkıntı olmaz çok üzgünüm çok
Kaç gündür psikolojim bozuldu canım bu gittiğin hastanede toplam ne kadar ödedin transfer esnasında recai hoca defalarca azarladı çok sinirliydi bu gittiğin hastanenin ortamı nasılCentrum a ben gittim ilk görüşmeye doktor bey benden çok gereksiz bir tetkik istedi. Eşim bunlar para göz buraya bir daha gelmek yok dedi. Sonra başkentte Hulusi hocaya gittik çok memnun kaldım.kendinden emin bir doktor ve gereksiz hiç birşey istemedi. Bu arada bende sağlık çalışanıyım.
Benim şimdiye kadar toplam 12000 civarı oldu ama ilaçların bi kısmını devlet karşıladı. En ince ayrıntısına kadar hesapladım. Benim biraz fazla tutmuş olabilir. Biraz işlemleri karışık her şey çok güzel ben sıkıntı yaşamadım. Tek kötü yanı muayene için beklemek zorunda kalıyorsun. Oda Hulusi hocanın çok hastası olduğundan kaynaklanıyor.Kaç gündür psikolojim bozuldu canım bu gittiğin hastanede toplam ne kadar ödedin transfer esnasında recai hoca defalarca azarladı çok sinirliydi bu gittiğin hastanenin ortamı nasıl
Canım oldu kızımız olacak ALLAH nasip ederseAmin canım inşallah yaa
Cinsiyet belli oldumu canım.
Öncelikle geçmiş olsun maalesef %100 diye birşey yok ama çok yıpratıcı süreçler maddi manevi biran önce olsun istiyoruz haliyle. Başkent hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu tanıyınca kendiniz de göreceksiniz asla paragöz değildir, birde ezbere tedavi uygulamaz kişiye göre uygular. Tek sıkıntınız beklemek olacak çünkü çok yoğun ama öğle arasında yemeğe bile çıkmaksızın çalışıyor hoca. O yüzden onun için değer. Benim tedavim olumlu oldu çok şükür kardeş için gene birine gitmem gerekse fizana da gitse arar bulurum Hulusi hocayı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Kızlar bu bahsettiğiniz doktor ve hastane nasıl fiyatları nasıl ben centrum da yaptırdım 2 gün önce negatif aldım böyle paragöz bir hastane görmedim yardımcı olurmusunuz nerde yaptırayım ikinciyi
kuzum üzülme benimki de tam olarak 2 kat artmadı defalarca tekrarladım. Hoca her seferinde 2 gün sonra tekrarla dedi başka birşey demiyor hoca tekrarla diyor. O yüzden sana da o şekilde dönerse üzülme. Kendisi değerlerin artışını gözlemliyor belli bir değerden sonra çağırıyor.Evet kan verdim ama moralim çok bozuk beta sağlıklı ilerlemiyor sanırım
12.gün 193 tü
14.gün 310 olmuş
Ayy Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızınıCanım oldu kızımız olacak ALLAH nasip ederse
Allahım kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin tatlış bir kızınız olacak demek =) bu arada kaç haftalık oldunuzCanım oldu kızımız olacak ALLAH nasip ederse
Ayyy maşallah çok tatlış hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahCanım oldu kızımız olacak ALLAH nasip ederse
Merak etme canım o artmaya başlar içini ferah tut. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.Evet kan verdim ama moralim çok bozuk beta sağlıklı ilerlemiyor sanırım
12.gün 193 tü
14.gün 310 olmuş
Hayırlı olsun canım kızınCanım oldu kızımız olacak ALLAH nasip ederse
Merhaba canım Progestan ampül kullanmıyor musun. Kaçıncı haftaya kadar kullandınHayırlı olsun canım kızınkaçıncı haftadasın. Sen daha tecrübelisin. İlaçlara nasıl devam ettin. Ben 8. Haftadayım progesteron fitil ve hibor kullanıyorum. Ne zaman bıraktırdı sana.
Ampülü 6. Haftada bıraktırdı bana. Ama safra kesesindeki taş yüzünden sıkıntı yaşamıştım. Progesteron arttıkça tetikler safra kesesini demişti. Ampülü ve leucostimi bu yüzden bıraktırdı canım.Merhaba canım Progestan ampül kullanmıyor musun. Kaçıncı haftaya kadar kullandın
Anladım canım geçmiş olsunAmpülü 6. Haftada bıraktırdı bana. Ama safra kesesindeki taş yüzünden sıkıntı yaşamıştım. Progesteron arttıkça tetikler safra kesesini demişti. Ampülü ve leucostimi bu yüzden bıraktırdı canım.