Canım duosviti sordum bugün. 9 ay kullanayım mı diye. Kullanabilirsin dedi. Ek bi şeye gerek var mı dedim. Bunun içinde her şey var daha ne istiyorsun dediValla canım takibe gittiğim doktor bana 12 haftalıkken bıraktırdı 20 haftalıkken kendi isteğim üzerine kullanabilir miyim diye sordum; ben gerek görmüyorum başlayacaksan başla ama mide bağırsak problemin olursa hemen bırak dedi. Sorarsan bana da haber verir misin?
Hmm doğru diyor daha ne istiyorsun cnmCanım duosviti sordum bugün. 9 ay kullanayım mı diye. Kullanabilirsin dedi. Ek bi şeye gerek var mı dedim. Bunun içinde her şey var daha ne istiyorsun dediishal oldum ben. Her vitamin ishal de yapar kabız da dedi. Ara ara içme dedi. Diğer ilaçları da kesti. Fitili aynı senin gibi elindekiler bitene kadar kullan dedi
Hahaha ilahi valla ben de yatamıyordum annem boyun yastığı vermişti de onun üstüne yatıyordumHmm doğru diyor daha ne istiyorsun cnmzaten yeterince ilaç iciyoruz vallaha dötüme igne olmaktan ne sağa yatabiliyorum ne de sola ilaçlar kabız yapar genel de de ben çok şükür hiç olmadım bu sefer
Ben 5. Gun transferi olmustum 17. GunumdeKızlar regl kaçıncı günü transfer oldunuz hatırlayanlar var mı aramızda
Benim de işte tam carsamba günü 10 gün transfer olucamBen 5. Gun transferi olmustum 17. Gunumde
Öncelikle canım sakın gergin olma en büyük olmamama nedeni gerginlik stres faktörleri problem yaratıyor evet hocam mükemmel ciddi kısmı disiplin kurallarına uygun yapiyor asla evet olacak ben inanıyorum demez başka doktorlar gibi hayırlısı inşallah der elimden geleni yaptım bundan sonra Allah yardımcın olsun der 3.5 gün embrio açıklamasını yapiyimKizlar meehaba bende hulusi hocada 2 asilama yaptirdim ama olmadi ekimde tup bebek icin gidicem. Hocamo cok seviyorum ama embriyonun 3 5 gununde ne degisiyor brni biraz bilgilendirirmisiniz sizin kac yumos toplandi ben cok gerginim
Anladim canim buna hoca karar veriyor heralde. Adetin kacinci gunu basladin 2 gununu kaclik igne vurdun bide? Kacinci gun kac yunos toplandi? Transfer zormuydu. Bin tane soru aorabilirim sanaEmbri 5.gune kadar bekletildigi için kaliteli ve sağlıklı olur iyice büyüdüğü için ana rahime daha iyi tutunur uzmanlar blastokist tedavisinin gebelik şansını daha arttırdigini yönünde hem fikirler.bu sayede çoğul gebelik riski de olmaz her çoğul gebelikte risk oluşturmaz bu da.
Yani hoca genelde karar veriyor ben adetin 2 günü gittim gorusmeye ilk tedavi olmadı çok ağır gecti burda var yaşadıklarım neyse kromozon testi istendi ilk gün 1400 TL.verdik 1 aya kalmadı çıktı gayet iyi çıktı regl 21 günü gittim ve lucrin iğne başladım 10 ile başladım busefer sonra gonalf başladım 125 ile çok fazla yumos oluyor bende çok az iğne dozuyla 30 tane fln hoca şaşırıyor ve ben kan degerlerim 5000 olmuştu sınırı geçmişti artık hem iğneleri kestik ohhsss olucam yine tekrardanAnladim canim buna hoca karar veriyor heralde. Adetin kacinci gunu basladin 2 gununu kaclik igne vurdun bide? Kacinci gun kac yunos toplandi? Transfer zormuydu. Bin tane soru aorabilirim sanabirde raporlumuydun ilaclar ne kadar tuttu. Vee en onemlisi sen transferin kacinci gunundesin.
Çok yumuşu olanrda olur falza. Yumurta oldu şişti artık alınamadığı için benimde yumurtalıklar şişti herkezde olmaz olur ama çok hafifi olur benim şiddetli oluyorOhss ne canim. Senin baya uzun surmus
Cok gecmis olsun bu carsambami transferin... Allahim yardimcin olsun insallah bu cektiklerini unutursun. Bebisine kavusursun.Çok yumuşu olanrda olur falza. Yumurta oldu şişti artık alınamadığı için benimde yumurtalıklar şişti herkezde olmaz olur ama çok hafifi olur benim şiddetli oluyor
Herseyin hayirlisi bak 3 ay olmus demekki zamanin vardiBen ilk 28 Mayıs'ta başladım
Evet cNm bu Çarşamba inşallah çektilerimin meyvesini alırımCok gecmis olsun bu carsambami transferin... Allahim yardimcin olsun insallah bu cektiklerini unutursun. Bebisine kavusursun.
Nasıl geçti bide bana sor ama geçti çok şükür bsiey kalmadıHerseyin hayirlisi bak 3 ay olmus demekki zamanin vardi