Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhabalar,

Ben de Hulusi Hoca'nin hastasiydim, yazmak istedim. Su an 35 haftalik ikizlerime hamileyim, darisi basiniza... Kendisi mukemmel bir doktor, benim ilk denemem basarili oldu ve hic zorlanmadim. Gayet guzel gecirdim, butun tavsiyelerini mutlaka can kulagiyla dinleyin ve uygulayin; hicbir seyi bosa soylemez kendisi.

Merhabalar,

Ben de Hulusi Hoca'nin hastasiydim, yazmak istedim. Su an 35 haftalik ikizlerime hamileyim, darisi basiniza... Kendisi mukemmel bir doktor, benim ilk denemem basarili oldu ve hic zorlanmadim. Gayet guzel gecirdim, butun tavsiyelerini mutlaka can kulagiyla dinleyin ve uygulayin; hicbir seyi bosa soylemez kendisi.
Gözün aydın canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkek 😍😍😍hocam mükemmel bir insan muahbeti hoştur

Valla canım takibe gittiğim doktor bana 12 haftalıkken bıraktırdı 20 haftalıkken kendi isteğim üzerine kullanabilir miyim diye sordum; ben gerek görmüyorum başlayacaksan başla ama mide bağırsak problemin olursa hemen bırak dedi. Sorarsan bana da haber verir misin?
Bu hafta gidicem canım. Haber veririm tabikii

Hergun mu o canım bende bir gün yapıp bir gün yapılmayacak diye biliyorum
Araya elle 1 adet yazmışlar sana. Hergün gibi geldi o yüzden. Kendiminkini göndereyim bak. Bana Tire koymuşlar. Yine de arayıp sor bence.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar,

Benimki de ilk denememde ikiz oldu 🥰 ikiz hamiş olarak tavsiyelerin var mı ben daha yolun başındayım. 😅

Ben de aynı şekilde kullandim. Dönmüş embriyo transferi oldu. Bana bir de leucostm i vajina içine enjekte etti transferden önce. İnşallah güzel haberlerini aliriz.
İnşallah kzum leucostım bugün oldu yine aldım.5 bolucem hergun vurucam cnm senin son durumun nedir

X