Evet canım alıp onu dolleyip dondurup tekrar aynı tedavi uygulanacak yine yumurta oluşursa onuda dolleyip donduracak. 1-2 ay Sonrada transfer yapcakAlsın canım döllenirse ki bir tane olunca genelde dölleniyor kaliteli oluyor o tek bir tane eşittir transfer şansı demek bir tane bile çöpe gitmesin bence de...senim de amh düşük dimi kaçtı
İnşallah pozitif sonuc alirsin bizede moral olursun inşallahBana da daha önce kimyasal gebelik geçirdiğin için veriyorum dedi. Bugün transferin 11. Günü. Bugün son iğneyi vurcam. Yarın pozitif çıkarsa alayım o zaman leucostimi. Çok heyecanlıyım yatın test günü
İnşallah pozitif sonuc alirsin bizede moral olursun inşallahBana da daha önce kimyasal gebelik geçirdiğin için veriyorum dedi. Bugün transferin 11. Günü. Bugün son iğneyi vurcam. Yarın pozitif çıkarsa alayım o zaman leucostimi. Çok heyecanlıyım yatın test günü
İnşallah canım benim de 0.3Evet canım alıp onu dolleyip dondurup tekrar aynı tedavi uygulanacak yine yumurta oluşursa onuda dolleyip donduracak. 1-2 ay Sonrada transfer yapcak
Bana her seferinde rahim yatağın muhteşem sadece kaliteli embriyya ihticimz var diyo. Çok moral oluyor yaaa
Dediki adetin ikinci yarisinda tedaviye başladığım hastalarim dan çok kaliteli yumurtalar elde ettim az yumurta oluyor ama kaliteli oluyor inşallah senjnde öyle olcak dedi
0.3 bnm amh
Senin yaşın kaç peki. Erken yaşta Menepoza gireceğini bilmek çok kötü yaa ben çok kafayı takıyorum. Çocuğumun olmamasını ayrı takıyorum yakında Menepoza girecegimi ayrı takıyorum kafama çok kotuİnşallah canım benim de 0.3
28 canım testi yaptırdığımda 27 idim ne yazık ki bizim çok kez denemeye bile şansımız yok ben de çok takıyorıö Nası takmayalımSenin yaşın kaç peki. Erken yaşta Menepoza gireceğini bilmek çok kötü yaa ben çok kafayı takıyorum. Çocuğumun olmamasını ayrı takıyorum yakında Menepoza girecegimi ayrı takıyorum kafama çok kotu
Merhaba, nasılsın28 canım testi yaptırdığımda 27 idim ne yazık ki bizim çok kez denemeye bile şansımız yok ben de çok takıyorıö Nası takmayalım
kaşık ağrım var ama gaz ağrısı gibi sırt ve bel ağrısı adet olduğumda sırtım ağrır benim geçen seferde sırt ağrım olmuştu negatiftiMerhaba, nasılsın
Var mı bi belirtin?
Adet günün ne zamankaşık ağrım var ama gaz ağrısı gibi sırt ve bel ağrısı adet olduğumda sırtım ağrır benim geçen seferde sırt ağrım olmuştu negatiftio yüzden umutsuzum çok
Hiç öyle olumsuz düşünme elini karnına koyup dua et olacak inşAllahHer gün beşte birini yapıyoruz kuzum on beş gün boyunca üç tane benim var bağışıklık problemim ondan öyle demiş olabilir bırakmak istemem pozitif olursa doğana kadar vurabilirimbaya iyi ilaçmış diye çok okudum inşallah işe yarar tutmadı gibi geliyor yine ama hayırlısı bakalım salı akşam test yapacağım 7. Gün akşamı 6. Gün embriyosu varsa çıkması lazım değil mi sen kaçıncı günde yatpırmıştın
kaşık ağrım var ama gaz ağrısı gibi sırt ve bel ağrısı adet olduğumda sırtım ağrır benim geçen seferde sırt ağrım olmuştu negatiftio yüzden umutsuzum çok
Canım 12. Gün değerin kaçtı ve nasıl ilerledi ?Hiç öyle olumsuz düşünme elini karnına koyup dua et olacak inşAllah9.gün ü beklerdim ben olsam değer düşük çıkarsa çok stres oluyor insan. 3. Gün embriyosuydu benim 12. Gün test yaptım korka korka. Korktuğumda başıma geldi değer düşük çıktı artacak mı artmayacak mı pozitif Sevinç’i yaşayamadım hep diken üstü günlerce kalbi duyana kadar yüreğimiz ağzımızdaydı.
Haklısın canım şu an pozitif görürsem bile dediğin gibi çok düşük görürüm herhalde ama İnan ki hem hiç görmedim kimyasal bile olsa umudum artacak yine sevineceğim negatiften iyidir bi tutunmaya çalışma belirtisi diye hem de işim ağır biraz ağır kaldırmalı iş değiil ama çok uzun saatler çalışıyorum 2 gün gideceğim pozitif çıkarsa bir hafta daha rapor almayı düşünüyorum o yüzden de bir an önce yaptırmak istiyorum daha fazla rapor alamadım iş yerinde sıkıntı oluyor artık ikinci tedavim olunca o yüzden anca hamileysem bişey diyemezler şans dile bana bu sefer pozitifi göreyim çok korkuyorum şu bekleyiş bile negatiften daha zor benceHiç öyle olumsuz düşünme elini karnına koyup dua et olacak inşAllah9.gün ü beklerdim ben olsam değer düşük çıkarsa çok stres oluyor insan. 3. Gün embriyosuydu benim 12. Gün test yaptım korka korka. Korktuğumda başıma geldi değer düşük çıktı artacak mı artmayacak mı pozitif Sevinç’i yaşayamadım hep diken üstü günlerce kalbi duyana kadar yüreğimiz ağzımızdaydı.
Sebeplerin varmış kendince yaptır o zaman canım düşükte olsa görürsen ona göre dikkat edersin dediğin gibi inşAllah kuzum hayırlısıyla bu sefer pozitif olur inşAllahHaklısın canım şu an pozitif görürsem bile dediğin gibi çok düşük görürüm herhalde ama İnan ki hem hiç görmedim kimyasal bile olsa umudum artacak yine sevineceğim negatiften iyidir bi tutunmaya çalışma belirtisi diye hem de işim ağır biraz ağır kaldırmalı iş değiil ama çok uzun saatler çalışıyorum 2 gün gideceğim pozitif çıkarsa bir hafta daha rapor almayı düşünüyorum o yüzden de bir an önce yaptırmak istiyorum daha fazla rapor alamadım iş yerinde sıkıntı oluyor artık ikinci tedavim olunca o yüzden anca hamileysem bişey diyemezler şans dile bana bu sefer pozitifi göreyim çok korkuyorum şu bekleyiş bile negatiften daha zor bence(
3.gün embriyosuCanım 12. Gün değerin kaçtı ve nasıl ilerledi ?
Çok doğru söylüyorsun ben de o yüzden 12. Günü bekledim. Ama değerlerin iyiymiş bence boşuna stres olmuşsun. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde bu kadar düzenli ilerlememişti çünkü. Bi inip bi çıkıyordu. Bu arada 10.30 da kan verdim. Sonuç çıkmak üzere3.gün embriyosu
12.gün testi:82,8
15.gün testi:196,2
17.gün testi: 421,2
19.gün testi: 955,7
22.gün testi: 2267,8
24.gün testi: 3265,2
Yani gününe göre hep düşük devam etti katlanmalarda yukarıdaki gibi işte ALLAH tan 12. Günü beklemişim test için erken yapsaydım negatif diye üzülüp bebeği daha da stres edebilirdim çünkü geçerli mazeretleriniz yoksa gününü bekleyin bence kızlar.
Çok şükür, rabbbim yamamına erdirsin inşlhKızlar sonuç pozitif 156 çıktı değer
Yâa çok sevindim rabbim tamamına erdirsin canım darısı bizeeeKızlar sonuç pozitif 156 çıktı değer