Benimde 300 bana bu doz normal geldi. Diğer tedavilerimde 450 kullandığım için iyi geldi yani225 di canım yüksek doz oluyormus yumurta sayım az fsh da genetik sorun var
Canım ben kullanıyorum pozitif mi aldın acaba pozitif gelirse sorarım demiştim ben test zamanım o zamana denk geliyor ama 15 gün diye belirttikleri içim sanki devam etmeyecek gibi geldi emin değilimLeucostim kullanan var mı aranızda. 15 günlük 3 enjektördü ama acaba bu devam edecek mi
Burada daha önce konuşulmuş canım pozitif gördükten sonra da devam etmişler sanırım ama niye 15 gün diye belirtmiş ilk etapta üç tane kesin kullanıcaz daha fazla satın almayalım diye mi acabaLeucostim kullanan var mı aranızda. 15 günlük 3 enjektördü ama acaba bu devam edecek mi
Yok canım bu kadarLeucostim kullanan var mı aranızda. 15 günlük 3 enjektördü ama acaba bu devam edecek mi
Canım ben kullanıyorum pozitif mi aldın acaba pozitif gelirse sorarım demiştim ben test zamanım o zamana denk geliyor ama 15 gün diye belirttikleri içim sanki devam etmeyecek gibi geldi emin değilim
Her gün beşte birini yapıyoruz kuzum on beş gün boyunca üç tane benim var bağışıklık problemim ondan öyle demiş olabilir bırakmak istemem pozitif olursa doğana kadar vurabilirimBağışıklık problemi olanlarda devam ediyor canım normalde ben 2 enjektör aldım mesela ki benimde az bağışıklık problemim vardı.
Canım ben 3. Günü 5. Günü çok duymuştum ama 6. Gun embriyosu ilk defa senden duyuyorum nasi oluyosa. İnşallah pozitifi görürsünHer gün beşte birini yapıyoruz kuzum on beş gün boyunca üç tane benim var bağışıklık problemim ondan öyle demiş olabilir bırakmak istemem pozitif olursa doğana kadar vurabilirimbaya iyi ilaçmış diye çok okudum inşallah işe yarar tutmadı gibi geliyor yine ama hayırlısı bakalım salı akşam test yapacağım 7. Gün akşamı 6. Gün embriyosu varsa çıkması lazım değil mi sen kaçıncı günde yatpırmıştın
Canım beşinci gün blast olamamışlar iki tanelerdi beşinci günde olmayınca 6. Gün de şans veriyorlar 6. Gün Blast oldular kalitelilermiş de ama biraz yavaş geliştikleri için şansları 5. Günden düşükmüş yine de hoca başta çok olumlu konuşmamıştı ama transfer günü eşime embriyolar çok iyi durumda demiş bilemiyorum artık hayırlısı olsun negatif sonuç almak çok yıpratıcı ama beşinci günden altıncı güne onlardan haber beklerken söz vermiştim kendime şansları düşük olsa da yarını görürlerse mutlaka transfer ettireceğim diye ben sözümü tuttum şimdi sıra minnoşlarımdaCanım ben 3. Günü 5. Günü çok duymuştum ama 6. Gun embriyosu ilk defa senden duyuyorum nasi oluyosa. İnşallah pozitifi görürsün
Alsın canım döllenirse ki bir tane olunca genelde dölleniyor kaliteli oluyor o tek bir tane eşittir transfer şansı demek bir tane bile çöpe gitmesin bence de...senim de amh düşük dimi kaçtıBenim de solda 1 tane küçük yumurta gördü 1 tanede olsa alacağım dedi
Bugün çıkar aslında nasıl dayandım vermedenBana da daha önce kimyasal gebelik geçirdiğin için veriyorum dedi. Bugün transferin 11. Günü. Bugün son iğneyi vurcam. Yarın pozitif çıkarsa alayım o zaman leucostimi. Çok heyecanlıyım yatın test günü
Canım bir de semptomun var mı hiç varsa ne ve ne zaman başladı hiç bişey hissetmiyorum da ben bi tek sağ kaşığımda ağrı var ama hep var sancı gibi değil yani ondan gibi gelmediBana da daha önce kimyasal gebelik geçirdiğin için veriyorum dedi. Bugün transferin 11. Günü. Bugün son iğneyi vurcam. Yarın pozitif çıkarsa alayım o zaman leucostimi. Çok heyecanlıyım yatın test günü
Düşünmemeye çalışıyorum. Yoksa çok zor dayandım. İnşallah tutsunlarBugün çıkar aslında nasıl dayandım vermedensen yine de pozitif olunca sor al boşa gitmesin zaten bir ton para harcıyoruz bazılarına bıraktırmış bazılarına kullandırmış .benim de ilki tutmadı kalitelilerdi romatolojik değerim de yüksek çıktı o yüzden verdi inşallah tutsun leucostim bebişlerimizi
Ben de hiç bi şey yok ya. Sadece dün belim ağrıyordu. Bir de ara ara benim de sağ kasığım ağrıyor. Tam olarak ağrı değil de batma gibi bi şey.Canım bir de semptomun var mı hiç varsa ne ve ne zaman başladı hiç bişey hissetmiyorum da ben bi tek sağ kaşığımda ağrı var ama hep var sancı gibi değil yani ondan gibi gelmedi
İnşallah güzel haberlerini yaz bizeBen de hiç bi şey yok ya. Sadece dün belim ağrıyordu. Bir de ara ara benim de sağ kasığım ağrıyor. Tam olarak ağrı değil de batma gibi bi şey.
Ayyyy inşallah yaaaİnşallah güzel haberlerini yaz bize
Benim 4. Gün canım daha ama günümü beklemeden test yapacağım işim ağır biraz rahat edemem diye 6. Gün işe başlayacağım 7. Gün akşam da test yapacağım bakalımAyyyy inşallah yaaa ☺☺☺ Kızlar sizlerin kaçıncı gününüz
Hadi hayırlısı inşallah tutmuşturBenim 4. Gün canım daha ama günümü beklemeden test yapacağım işim ağır biraz rahat edemem diye 6. Gün işe başlayacağım 7. Gün akşam da test yapacağım bakalım