KAnlı alıntım olmadı hiç bilmiyorum onu hoca bana da cevap yazmıyor bazen ikinci Kez soruyorum mecburenYaa iyi bari içim ferahladi. Birde bişey daha soracağım. Benim tedavim biraz değişik herkes adetliyken ignelere başlarken ben adetten sonraki günler başladım. Bugün gonal f 300luk dozun 3. Gunumdeyim ama bugün kanlı akıntı var. Sizlerde de olmusmuydu hocaya msj attım cvp gelmedi telaş yaptım bende
Cevap yazdı canım duphaston yetersiz gelmiştir dedi kontrele geldiğinde bakarım dediKAnlı alıntım olmadı hiç bilmiyorum onu hoca bana da cevap yazmıyor bazen ikinci Kez soruyorum mecburenKontrolün yakındır gerçi gidince de sorabilirsin ilaç yan etkisidir endişelenme bence
Çok iyi canım önemli bişey yokmuş bakCevap yazdı canım duphaston yetersiz gelmiştir dedi kontrele geldiğinde bakarım dedi
Evet çok şükürÇok iyi canım önemli bişey yokmuş bak
Telaş yapma tedavinin kişiye göre olması Hulusi hocanın farkı zaten adam işi biliyorYaa iyi bari içim ferahladi. Birde bişey daha soracağım. Benim tedavim biraz değişik herkes adetliyken ignelere başlarken ben adetten sonraki günler başladım. Bugün gonal f 300luk dozun 3. Gunumdeyim ama bugün kanlı akıntı var. Sizlerde de olmusmuydu hocaya msj attım cvp gelmedi telaş yaptım bende
Yazmış sonradan gördüm kontrole gidince hatırlar tamam mı heyecandan sende unutmaEvet çok şükür
Gerçektende hemen hatirladi ben bişey demeden. Ama moralim bozuk 4 gündür iğne kullanıyorum aday yumurtalarda bı hareketlenme yok dediYazmış sonradan gördüm kontrole gidince hatırlar tamam mı heyecandan sende unutma
Daha adetin gelmedi ya tedavinin şeklini değiştirebilir üzülme moraliniz bozma. Bu aşamalardan geçerek anlıyoruz bünyemizi önemli olan hocanın kayıtsız şartsız tepki vermese de ezbere tedavi uygulamaması. Seni ve bünyeni gözlemleyip senin için en iyisine yönlendirecek bu yaşadıklarının hepsi bebişine bir adım daha yaklaştırıyor ALLAH ın iZniyle. Sen bu esnada yapabileceklerine odaklan her gün yumurtanı ye suyunu bolca iç sağlıkla beslen hafif hafif sporunu yap. Karamsarlık yasak moral o vurulduğumuz iğneler kadar önemli bu süreçte. Moral bozmuyoruz aceleci davranmıyoruz. EMin ellerde olduğumuzu bilip hocayı takip ediyoruz iyi olacak inşAllah merak etmeGerçektende hemen hatirladi ben bişey demeden. Ama moralim bozuk 4 gündür iğne kullanıyorum aday yumurtalarda bı hareketlenme yok dedictesiye kadar kullanacam iğne tekrar ctesi gitcem ozaman karar veririz dedi neye karar verecek acaba devam etmeyecek mi acaba bu tedaviye
Ayy canım sağol ne güzel moral vermişsin öyle. evet ezbere tedavi yapmaması çok hoşuma gidiyor Hoca zaten birkaç kişi de uygulamış Bu yöntem olumlu sonuç alınca bende de denemek istemiş ama her yöntem herkesi uygun olmayabiliyor bakalım eğer bu yöntem uygun olmazsa bana da adetle birlikte başlar Bu sefer ilacı Ama kaliteli olmadığı sürece ben kesinlikle dondurmayacağım dedi kaliteli olana kadar uğraşacağım dedi.Daha adetin gelmedi ya tedavinin şeklini değiştirebilir üzülme moraliniz bozma. Bu aşamalardan geçerek anlıyoruz bünyemizi önemli olan hocanın kayıtsız şartsız tepki vermese de ezbere tedavi uygulamaması. Seni ve bünyeni gözlemleyip senin için en iyisine yönlendirecek bu yaşadıklarının hepsi bebişine bir adım daha yaklaştırıyor ALLAH ın iZniyle. Sen bu esnada yapabileceklerine odaklan her gün yumurtanı ye suyunu bolca iç sağlıkla beslen hafif hafif sporunu yap. Karamsarlık yasak moral o vurulduğumuz iğneler kadar önemli bu süreçte. Moral bozmuyoruz aceleci davranmıyoruz. EMin ellerde olduğumuzu bilip hocayı takip ediyoruz iyi olacak inşAllah merak etme
oldu canım beklemedeyim geri sayım başladı çok gerginim ama ilkinden daha rahat olurum diyordum öyle olmadı hiç
İşte bu kadar bilir o işini valla güzel birşey bu dediği hocanın. Kalitesiz olunca tutsa da düşme riski oluyor daha en başından sağlama alıyor ALLAH ın izniyleAyy canım sağol ne güzel moral vermişsin öyle. evet ezbere tedavi yapmaması çok hoşuma gidiyor Hoca zaten birkaç kişi de uygulamış Bu yöntem olumlu sonuç alınca bende de denemek istemiş ama her yöntem herkesi uygun olmayabiliyor bakalım eğer bu yöntem uygun olmazsa bana da adetle birlikte başlar Bu sefer ilacı Ama kaliteli olmadığı sürece ben kesinlikle dondurmayacağım dedi kaliteli olana kadar uğraşacağım dedi.
Hadi gözün aydın canım ALLAH ım hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşAllaholdu canım beklemedeyim geri sayım başladı çok gerginim ama ilkinden daha rahat olurum diyordum öyle olmadı hiçdua edin bana lütfen
Ayy canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın inşallah herşey gönlünce olsunoldu canım beklemedeyim geri sayım başladı çok gerginim ama ilkinden daha rahat olurum diyordum öyle olmadı hiçdua edin bana lütfen
İnşallah canım sağol. Geçende ultrasyonda baktığında dediki şu rahme bak yaa çok iyi durumda bı kaliteli embriyo yerlestirsem gebesin dediİşte bu kadar bilir o işini valla güzel birşey bu dediği hocanın. Kalitesiz olunca tutsa da düşme riski oluyor daha en başından sağlama alıyor ALLAH ın izniyleİnşAllah sana uygun yöntemi bulup uygular tez zamanda muradına erirsin
Hadi gözün aydın canım ALLAH ım hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah
Canlarım çok sağolun inşallah bu sefer güzel haberler getirebilirim öyle çok istiyorum kiAyy canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın inşallah herşey gönlünce olsun
İnşallah inşallah güzel haberler getirmen bizide umutlandirirCanlarım çok sağolun inşallah bu sefer güzel haberler getirebilirim öyle çok istiyorum ki
Valla Hulusi hocaya bebeklerini getirenlerİnşallah inşallah güzel haberler getirmen bizide umutlandirir
Evet gerçekten oraya gelen hamileleri görünce nasıl icim gidiyo anlatamam. Canım senin tedavinde gonalf in dozu kaçtıValla Hulusi hocaya bebeklerini getirenlerKoncuyUmay gibi mutlu sona kavuşan arkadaşlarımız bana hep umut oldu inşallah bir gün ben de birilerine umut olurum ❤❤ Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım
225 di canım yüksek doz oluyormus yumurta sayım az fsh da genetik sorun varEvet gerçekten oraya gelen hamileleri görünce nasıl icim gidiyo anlatamam. Canım senin tedavinde gonalf in dozu kaçtı