- 24 Nisan 2009
- 398
- 190
Teşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acabaİlk görüşmede adetli olmana gerek yok canım ama şimdiden arayıp randevu al derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acabaİlk görüşmede adetli olmana gerek yok canım ama şimdiden arayıp randevu al derim.
Verirler mutlaka cmrtsi günü git ön görüşme olacağı için ister istemez bekliceksin cnm adetli ol ya da olma elinde olan testleri götür hoca 24 gidicek 1 temmuzda gelicek duruma göre hoca seni degerlendirir kromozom testinde yoksa mutlaka sizden o testi isteyecek o sonuçlara göre bir yol cizecek sizeTeşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acaba
Ben muayeneyi beklerken kulak misafiri olduğum kadarıyla sekreterler Cumartesi yarım gün olduğu için ön görüşme için veremiyoruz demişlerdi . Ama birebir öyle bir şeye şahit olmadım belki yanlış da anlamış olabilirim. Hemen de arayıp bir sorun siz isterseniz. Şimdiden hayırlı olsun inşAllah bu sefer sonuç olumlu olurTeşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acaba
Teşekkür ederim canım. İnşallah seninde tedavin güzel sonuçlansın. Güzel haberlerini alırız inşallahAyyy canım gözün aydın ben de o tarih de heralde transfer olucam çok sevindim inslalaah herşey çok güzel olacak Hulusi hocama güven sen o bitanedir
Saol canım. Amin. Teşekkür ederimHayırlı olur inşallah senin için herşey.
Ben adetimin 2. Günüydü dün gittim kist gördü o yüzden başlamadı normalde başlayacaktı bu adetimle.catlama zamanı gel bı geriden gelen yumurtalara bakalım dedi yineKızlar ne alemdesiniz tedaviler nasıl gidiyor?
Öyle canım yaa canım hocam inşAllah senden de güzel haber alacağız hiç üzülme bunda da vardır bir hayrAma doktor kendisi anlattı 2 buçuk yıldır 2 yumurta için ugrastigim hastalarim var dedi. Pes etmeden 2 buçuk yıl uğraşmış hoca. Mükemmel yaa her gittiğimde hayran kalıyorum. Hoca öğlen arası bile vermiyor. O kadar aşık işine
Evet canım inşallahÖyle canım yaa canım hocam inşAllah senden de güzel haber alacağız hiç üzülme bunda da vardır bir hayr
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende Hulusi hocada başlıcam tüp bebeğe inşallah 2 kez aşılama oldum tutmadı tüpte umudum var inşallah bende pko var eşimdede morfoloji sorunu inanıyorum Hulusi hocanın yanından mutlu ayrılacam çok güveniyorum doktoruma Rabbim isteyen herkese Evlat nasip etsin tez zamanda inşallah
Çok iyi ya maşallah. Benim 2 anca çıkıyo yumurta umarım herşey güzel ilerler.Cuma günü toplama oldu 13 yumurta 9 döllenmiş gayet iyiymiş embriolar benimkiler dondurulucak bir ay sonra transfer olucak içerde 11.12 tane daha kaldı onalr küçükmuş ilaçlarla aticam o kalanlari da
Hemn hemn 20 gün sonra toplama olduHayırlısı ile olsun tedaviniz inşallah iğneleri kulladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapıldı?
Hayırlı olsun tedaviniz olumlu sonuçlanır muradınıza erersiniz inşAllahMerhaba kızlar bende Hulusi hocada başlıcam tüp bebeğe inşallah 2 kez aşılama oldum tutmadı tüpte umudum var inşallah bende pko var eşimdede morfoloji sorunu inanıyorum Hulusi hocanın yanından mutlu ayrılacam çok güveniyorum doktoruma Rabbim isteyen herkese Evlat nasip etsin tez zamanda inşallah
Cuma günü toplama oldu 13 yumurta 9 döllenmiş gayet iyiymiş embriolar benimkiler dondurulucak bir ay sonra transfer olucak içerde 11.12 tane daha kaldı onalr küçükmuş ilaçlarla aticam o kalanlari da
Ben opudan sonra ohsss oldum daha heryerim su topladı serumlarla atmaya çalışıyorum emriolari bakicaklar 5 güne giderse dondurulcakmiş ama gider diyorlar kaliteliymis öyle yani cnmMaşAllah MaşAllah çok iyi rakam kaç günlük dondurulacak embriyolar ? Donmuş olması daha iyi oluyor bence bünye toplanmış oluyor ben opudan sonra çok zorlandım. Onda da bir hayr vardır gerçi.