Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Sabırsızlanıyorum bı an önce başlamak istiyorum 7 yıllık hasret var sonuçta😔😔 tabi hayırlısı ile olsun herşey 🙏
Sen naptın canım iyi gidiyordur umarım hamilelik🙂
Çok haklısın canım ama 1 ay kaldı gibi düşün başlayınca da devamı geliyor inşAllah gerek kalmaz gerçi 🙏🏻 Çok şükür canım bir sıkıntım yok içerdekinden haberim yok aklım onda o da halinden memnundur inşAllah 🙏🏻

@Adanagelini canım negatif olmuş üzüldüm inşallah yenitedavin olumlu olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet bende son gittiğimde 300 ödedim. Her gidişimde mi 300 verecem onu anlayamadım.

D Dilos06 canım banada gonamax esimede promenk verdi tüp bebeğe kadar kullanacakmişiz

Benim bu ayki degerlerim çok iyiydi FSH 7 ye düşmüş tü diğer değerlerinde çok iyi kendin dene dedi yine baslatmadi😔 aslında ben kendiliğinden olabileceğini hiç düşünmüyorum Allah bilir ama hiç umudum yok. O yüzden bı an önce tedaviye başlamasını çok istiyorum ama baslamiyo
Canım bayram tatili girecek ya takip Aksar diye başlatmamış olabilir bence

kızlar benim beta-hcg lerim az başladı ama düzenli yükseldi çok şükür gördük keseyi 🙏 haber vermek istedim ümidinizi kesmeyin 😘 sevgiler 💕
Ayyyy maşAllah kuzum benimki de öyleydi keseyi görene kadar neredeyse test istemişti hoca , gözünüz aydın RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, kucağınızda göstersin inşAllah darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun 🙏🏻🙏🏻

Ayyyy maşAllah kuzum benimki de öyleydi keseyi görene kadar neredeyse test istemişti hoca , gözünüz aydın RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, kucağınızda göstersin inşAllah darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun 🙏🏻🙏🏻
amin canım inşallah böyle güzel sağlıklı devam eder 🙏 2 günde bir kan verdim aynen böyle bir stres yok 🙄 şuna bile sevinemedim inanırmısın sürekli kafamda deli sorular ne zormuş 🙈 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🎈

amin canım inşallah böyle güzel sağlıklı devam eder 🙏 2 günde bir kan verdim aynen böyle bir stres yok 🙄 şuna bile sevinemedim inanırmısın sürekli kafamda deli sorular ne zormuş 🙈 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🎈
Ahh bilmez miyim bende yaşadım ömrümden ömür gitti 🙈 olsun sonu güzel olunca unutuluyor 🤗 amiiiin RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

X