Hayırlı olsun canım evet yoğun gerçekten baya bekliyoruzMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım. Ankarada hulisi hoca ya gidecem de çok kalabalık diyorlar. Birde fiyat konusunda bilgisi olan yazabilir mu
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım. Tüh kötü olmuş grip olman ama bişey olmaz Allah'ın izniyleMerhaba arkadaşlar. Hulusi hocada cumartesi günü transferimiz oldu. Heyecanla bekliyorum sonucu. Ama içim pek rahat değil.yumurta toplamadan 2 gün sonra grip oldum. Transfer günü ve sonrası sürekli hapsurdum öksürdüm VS. İlaç kullanamadıgım için hala gecmedi. İnşallah olumsuz etkilemez.. Bu arada ilk tüp bebek denememix
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım. Ankarada hulisi hoca ya gidecem de çok kalabalık diyorlar. Birde fiyat konusunda bilgisi olan yazabilir mu
Merhaba arkadaşlar. Hulusi hocada cumartesi günü transferimiz oldu. Heyecanla bekliyorum sonucu. Ama içim pek rahat değil.yumurta toplamadan 2 gün sonra grip oldum. Transfer günü ve sonrası sürekli hapsurdum öksürdüm VS. İlaç kullanamadıgım için hala gecmedi. İnşallah olumsuz etkilemez.. Bu arada ilk tüp bebek denememix
Cnm tarnsfer den sonra belirtilerin nelerdi adina sevindim rabim bizede nasip etsin inşallahKızlar bende hulusi hoca ile bebeğime kavuştum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, ilk denememizde kavuştuk.Yalnız hulusi hoca oldukça yoğun bir hoca bazen 3 -4 saat bekleyebilirsiniz bunu göze alarak gitmelisiniz.Ama emeğinizin karşılığını alınca hiç önemi kalmıyor tüm ayrıntıları düşünen biri olması size güven veriyor.Birde o zaman keşke pgt yaptırsaydım diye transfer sonrası çok kafama takmıştım. Sanki erkek kaynaklı çocuk sahibi olamama durumunda mutlaka yapılmalı diye bir algıya kapılmıştım.Eşimin sperm sayısı oldukça az , hareketli sayısı oldukça düşük ve morfoloji 0 idi.Benim sadece polipim vardı ve iltihapım vardı laporoskopi bu sorunlar çözülmüştü. Herşey için zemin hazırlandıktan sonra tedaviye başlamıştı hulusi hoca.10 tane yumurtadan sadece 3 ü embrıyo oldu 2 tane kalitelisi transfer edildi 1 tanesi tuttu.3. gün emriyosu idi bu arada.transfer sonrası da mümkün olduğunca pozitif olup haberleri izlemeden bir süreç geçirdim, kabızlık içinde hergün 1 tane kivi yedim ve ne ishal ne de kabız olarak bu süreci gayet rahat geçirdim, inşallah yardımcı olabilmişimdir.
İnşallah. hayırlısı böyleymiş demekkiİnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım. Tüh kötü olmuş grip olman ama bişey olmaz Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun canım raporlu6250 raporsuz 7 küsür tam bilmiyorum onu benimki raporlu olmuştu.gerçekten çok kalabalık oluyor beklemekten bıkıyor insan o konuda uyarmadan geçemeyeceğim.onun dışında hastaneyle ilgili olumsuz bir durum yok bence.şimdiden hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım. Ankarada hulisi hoca ya gidecem de çok kalabalık diyorlar. Birde fiyat konusunda bilgisi olan yazabilir mu
Üslubunca söylersen kızmaz canım. Bahçeci rahim dinlendirmeye 1500₺ para alıyormuşC cuucuuk canım kadınlar kulübünde biriyle konuştum. Aynı bizim durumumuz gibi FSH yüksek amh düşük. İstanbul bahcecide tüp bebek yaptırmış tutmuş hemen ilk denemesinde. Çocuğu 2 yaşına girince bidaha tüp bebek denemiş aynı doktorda oda tutmuş şuan hamileymis. Ne kadar güzel. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Bende merak ettim sordum. Sorunumuz aynı ben 3 kere tedavi oldum ve 3ude olumsuz oldu sana nasıl bı tedavi uyguladı ki iki denemesinde de olumlu oldu dedim. Oda dediki toplama işleminden sonra rahmi 1 ay dinlendirip öyle transfer yaptı dedi. Acaba olumlu olmasının sebebi bu muydu.
Bende doktorumdan rica etsem dinlendirir mi acaba 1 ay rahmi. Burdaki herkes te hulisi hocanın işine karismayin hoşlanmıyor falan diye yazmış. Bı yandanda korkuyorum ters tepki verir diye. Sence soylemelimiyim
Aa gerçekten rahmi dinlendirmesini ek ücret olduğunu bilmiyodum.Üslubunca söylersen kızmaz canım. Bahçeci rahim dinlendirmeye 1500₺ para alıyormuşbence çok takılma ona Hulusi hocaya güven ama içinde soru işareti kalacaksa muhakkak söyle hocaya. Biri böyle denemiş tutmuş diye değil Hocam sizde uygun görürseniz 1 ay Rahmi dinlendirebilir miyiz şeklinde söyle
Canım benim ilkinde dinlendirmedi olumsuz olunca kendi söyledi bu sefer dinlendireceğim diye demek ki ama diyemedim tabi keşke ilkinde dinlendirseydik o zaman diyeC cuucuuk canım kadınlar kulübünde biriyle konuştum. Aynı bizim durumumuz gibi FSH yüksek amh düşük. İstanbul bahcecide tüp bebek yaptırmış tutmuş hemen ilk denemesinde. Çocuğu 2 yaşına girince bidaha tüp bebek denemiş aynı doktorda oda tutmuş şuan hamileymis. Ne kadar güzel. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Bende merak ettim sordum. Sorunumuz aynı ben 3 kere tedavi oldum ve 3ude olumsuz oldu sana nasıl bı tedavi uyguladı ki iki denemesinde de olumlu oldu dedim. Oda dediki toplama işleminden sonra rahmi 1 ay dinlendirip öyle transfer yaptı dedi. Acaba olumlu olmasının sebebi bu muydu.
Bende doktorumdan rica etsem dinlendirir mi acaba 1 ay rahmi. Burdaki herkes te hulisi hocanın işine karismayin hoşlanmıyor falan diye yazmış. Bı yandanda korkuyorum ters tepki verir diye. Sence soylemelimiyim
Bizim başkentte yok zaten öyle birşey Bahçeci de var haliyle gerekli gereksiz uygulanıyor olabilir. Benim aşılamadan sonra kist oluştuğu için rahim dinlendirme yapmıştık . Çok şükür yeni yeni kabullenmeye başladımAa gerçekten rahmi dinlendirmesini ek ücret olduğunu bilmiyodum.
Evet dediğin gibi birini örnek vermeyi doktorların hiç biri sevmiyor. O yüzden senin dediğin gibi bı rica edeyim bakalım.
Sen naptın canım nasıl gidiyor. Artık hamileyim diyebiliyomusun.
Canım benim ilkinde dinlendirmedi olumsuz olunca kendi söyledi bu sefer dinlendireceğim diye demek ki ama diyemedim tabi keşke ilkinde dinlendirseydik o zaman diyebu arada biraz fark varmış ama tutma oranlarında mucize gibi bi fark değil merak etme o kadar olsa Hulusi hoca da kesin herkesi dinlendirir.bence şöyle yap yumurta toplama aşamasına geldiğinde hocam ben bu ay psikolojik olarak çok yoruldum şu an transferi kaldıracak durumda değilim dondursak biraz kafamı toplasam olur mu de direkt sormaya çekinirsen eğer .ama ben direkt söylüyorum ama sürekli herşeyine karışmazsan rahatsız olmaz bir tek bunu sorarsın onun dışında sürekli soru sormayınca sorun olmaz bazıları çok karışıyor onlara da kızmıyorum herkes okuyor araştırıyor hocanın anlayışlı olması lazım
Evet öylede söyleyebilirim mantıklıCanım benim ilkinde dinlendirmedi olumsuz olunca kendi söyledi bu sefer dinlendireceğim diye demek ki ama diyemedim tabi keşke ilkinde dinlendirseydik o zaman diyebu arada biraz fark varmış ama tutma oranlarında mucize gibi bi fark değil merak etme o kadar olsa Hulusi hoca da kesin herkesi dinlendirir.bence şöyle yap yumurta toplama aşamasına geldiğinde hocam ben bu ay psikolojik olarak çok yoruldum şu an transferi kaldıracak durumda değilim dondursak biraz kafamı toplasam olur mu de direkt sormaya çekinirsen eğer .ama ben direkt söylüyorum ama sürekli herşeyine karışmazsan rahatsız olmaz bir tek bunu sorarsın onun dışında sürekli soru sormayınca sorun olmaz bazıları çok karışıyor onlara da kızmıyorum herkes okuyor araştırıyor hocanın anlayışlı olması lazım
Ayy Allah tamamına erdirsin inşallah kalp atışlarını duydunuzmuBizim başkentte yok zaten öyle birşey Bahçeci de var haliyle gerekli gereksiz uygulanıyor olabilir. Benim aşılamadan sonra kist oluştuğu için rahim dinlendirme yapmıştık . Çok şükür yeni yeni kabullenmeye başladım
EVet canım o yüzden bu sefer tam tersini yapacak olması içime çok sinşyor beşinci gün ve dondurulmuş deneyeceğiz yine olmazsa neye sarılırım bilmiyorum amaBazılarında taze transfer bazılarında donmuş transfer in tutma olasılığı daha çok oluyor. Önemli olan ilkinde olmadıysa diğer ihtimalleri değerlendirerek ezbere iş yapmaması bence. İnşAllah bu sefer hayırlısıyla tutunur sana bebişin
Çok şükür canım RABB im en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşAllahhhAyy Allah tamamına erdirsin inşallah kalp atışlarını duydunuzmu
EVet canım o yüzden bu sefer tam tersini yapacak olması içime çok sinşyor beşinci gün ve dondurulmuş deneyeceğiz yine olmazsa neye sarılırım bilmiyorum ama