Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

HAKLısın canım bu sefer olumlu olmaya çalışacağım inşllah

Arkadaşlar Hulusi hoca genelde üçüncü Gün mü transfer yapıyor beşinci gün çok yapmıyor mu ? Benim üçüncü gün tutmayınca beşinci gün önerdi havuz yapıp ama diğer forumlarda şöyle böyle oldu diye anlatınca doktorunu mu değiştirsen diye yorumlar aldım bana çok mantıklı geldi beşinci gün olması ama sizlerde Nası yaptı ne düşünüyorsunuz

Canım 5. Gün embriosu daha kaliteli embriodur benim ilk tedavimde 5 gün embriosu koyuldu ama benim tedavim ağır geçtiği için olmadı 2.5 sene sonra tekrar başladık Hulusi bey mükemmel bir doktor ne yaptığını çok iyi bilir kafanı takma bunu bende Hulusi beyin hastasıyım geçen cumartesi konuşmak için gitmiştik tekrar basladik bizden kromozon testi sperm testi benden de kan testi istedi diğerlerini yaptırdık regl ikinci günü kan testlerimiz yaptiricam

Canım bana 5. Gün embriyosu transfer yapacaktı embriyo çok az kalınca riske etmeyelim diye 3. Gün yapıldı. 3. Güne giden 2 iyi kalite 1 orta kalite embriyom vardı. Transferimin olduğu gün bekleme odasında yanımda yatan hastayada 5. Gün yapılmış. Yeteri miktarda embriyon olursa 5. Güne gideceğinden emin olursa 5. Gün yaptırıyor zaten. Aklında soru işareti varsa değiştir çünkü hasta doktor ilişkisi çok önemli gerçekten. Ama ben pimpirikli bir insan olarak çok araştırdım meşhur başka bir hocaya da gitmiştim sadece aşılama için dünyanın parasını verdim. Hulusi hoca gibisi Ankara da yok bence büyük nimet kendisi.

BENim de embriyo az olduğundan 3. Günü koydu ama şimdi diyor ki embriyolar mı Beşe ulaşamadı yoksa senin rahmin mi tutmadı bunu bilemeyeceğimizden beşinci gün ve dinlendirilmiş siklus yapalım.bana da çok mantıklı geldi açıkcası o yÜzden değiştirmek istemiyorum şu an insan gelen olumsuz yorumlara da illa ki takılıyor

ya bu tavır çoğu merkezde yok biliyor musun? Niye tutmadıya bakılmıyor ezbere gene aynısı yapılıyor. Gene tutmuyor haliyle. Çok güzel birşey bu. Bazılarının rahimi 5. Günü bazılarının ki 3. Günü kabul ediyormuş transferdeki arkadaş demişti bana. Biri olmadı diğeri deneniyor başka bunu anlayabilmek mümkün değil zaten. Sen bakma kötü yorumlara bana da ağbimler İstanbul’da ki bahçeci için çok ısrar etmişlerdi olumsuz kısaydı da Hulusi hocayla devam ederdim

İnşallah canım moral oldun sağol zaten gittiğimde bir sürü hamile kalmış görüyorum duyuyorum iyi olduğunu biliyorum hocanın ama işte bir kez daha negatif olma korkusu herşeyi sorgulatıyor.sizin gibi bana da mucizemi hediye eder inşallah başkent ailemden çok kişi orada iyileşti kötü hastalıklardan o yüzden başkentin yeri ayrı bende bebişim de oradan gelsin çok isterim

İnşAllah mutlu haberler senle devam eder canım. Bende çok pozitif haber duydum başarı yüzdesi gerçekten çok hocanın. İnşAllah bir dahakine tutacak

Kızlar bende transfer oldum bugün
Canım gözün aydın sıkı sıkı tutunur yavrular inşAllah Yat mümkünse 3-4 gün. Uzanma yukarı doğru falan aşağıda eğilme mümkün olduğunca. Kabız olmamaya çalış. Bugünden itibaren kayısı kaynatıp suyunu iç tedbir al, kabız olmayı bekleme kayısı için. İlik suyu iç mutlaka. Kabak çekirdeği Akdeniz usulü beslenme biliyorsun zaten. Meyveyi yoğurdu suyu ihmal etme. Olacak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…