- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Ins olur cnm ıns dualarım senınleBen su an asilama deniyorum canim ilac /fostimon kullanıyorum yumurta gelisimi icin. Olmazsa tüpe geçicez .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins olur cnm ıns dualarım senınleBen su an asilama deniyorum canim ilac /fostimon kullanıyorum yumurta gelisimi icin. Olmazsa tüpe geçicez .
Insallah bekleyen herkesin olsun canim. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin.Ins olur cnm ıns dualarım senınle
Amın cnm amın ıns dualar müşterekInsallah bekleyen herkesin olsun canim. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Bana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir miAnladm canım aynı bende sıfırdan baskayacam ıns ama daha ne yapacagı bellı degıl ıns baslayabılır rahım dogumdan sonranıyılesmemıs tam dedı
Bana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Eczaneden borc alırsın canım cıkınca verırsın cnm eczane yardımcı oluyor snın sürecın nasıldı bıraz anlatır mısım senınde mı erken dogum oldu konusmustuk sanırım ama devamlı konusmayınca unutuyorum ıns bu adette bende gidecegım ıns artık baslarızBana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Tedaviye başladığınız gün evraklarınızı verin. Eczaneye de benim raporum çıkacak dersiniz. Her defasinda soyleyin raporum çıkacak diye. Ama belli bir ücret alıyorlar yine de her iğne başına. Tedarikli gidersiniz. OPU'dan sonra hepsini yazmıştı reçeteye Göğşen Hoca benimkileri. Sonra eczaneye gidip verdiğimiz paranın bir kısmını geri almıştık. Kutulari sakın atmayın. Eczaneden paranızı alacağınız gün yanınızda bulunsun hepsi. Aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa sorarsınız. Allah yardımcınız olsunBana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Allah razı olsun tatlımTedaviye başladığınız gün evraklarınızı verin. Eczaneye de benim raporum çıkacak dersiniz. Her defasinda soyleyin raporum çıkacak diye. Ama belli bir ücret alıyorlar yine de her iğne başına. Tedarikli gidersiniz. OPU'dan sonra hepsini yazmıştı reçeteye Göğşen Hoca benimkileri. Sonra eczaneye gidip verdiğimiz paranın bir kısmını geri almıştık. Kutulari sakın atmayın. Eczaneden paranızı alacağınız gün yanınızda bulunsun hepsi. Aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa sorarsınız. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım Ben doğuda memurum da takibi belli bir sürece kadar burda yaptırıp opu ya yakın hastaneye gitsem diyorum ama evrakları biriyle yollasam diye düşündüm ama bu konuda kime sorsam bilemedim kağıtta yazan hemşiresine mesaj attım ama cevap vermediTedaviye başladığınız gün evraklarınızı verin. Eczaneye de benim raporum çıkacak dersiniz. Her defasinda soyleyin raporum çıkacak diye. Ama belli bir ücret alıyorlar yine de her iğne başına. Tedarikli gidersiniz. OPU'dan sonra hepsini yazmıştı reçeteye Göğşen Hoca benimkileri. Sonra eczaneye gidip verdiğimiz paranın bir kısmını geri almıştık. Kutulari sakın atmayın. Eczaneden paranızı alacağınız gün yanınızda bulunsun hepsi. Aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa sorarsınız. Allah yardımcınız olsun
Adeti bekliyorum, aşılama olcam yenidenKızlar nasılsınz varmı hocaya muayeneye gıden ne asamadasınız
Benımde hala adet gelmedı yarın gıdecegim ınsAdeti bekliyorum, aşılama olcam yeniden
Adet olmadan mı cagırdı?Benımde hala adet gelmedı yarın gıdecegim ıns
Eevet cnm aslında 4ocakta olsanda olmasanda gel dedı ama esım ol oyle gıdeliim demıstı olmadım hala o yuzden bı gıdelım dedımAdet olmadan mı cagırdı?
Adetin neden gecıktı acaba bu kadarrEevet cnm aslında 4ocakta olsanda olmasanda gel dedı ama esım ol oyle gıdeliim demıstı olmadım hala o yuzden bı gıdelım dedım
Merhaba benim bağışıklıkla ilgili ciddi dımıntım var üç kaybım var. Ben bu ivig tedavisini uzun zamandır araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Kim çıkartıyor raporu neyr göre karar vetiliyorİvig verilecekti aslında bana ama rapor çıkmayınca ilaç da çok pahalı olunca uğur beyle görüşüp 400 hasta üzerinden benim durumumu karşılaştırmislr ve leucositimin de yeterli olduğuna karar verdiler.
Ay ne guzel canım ıns darııs bize olsun ben dogum kontrol hapına basladım ıns bştmesine yakın bi gel dedı nedense neye bakacak bilmiyorumBende başladım arkadaşlar bugün iğneye inşallah hepimiz hayrılı güzel sonuçlar alırız Sizler ne aşamadasınız
Rahım duvarım ınceymıs bılmıyorumkı olmadı nedense boyle olmazdıAdetin neden gecıktı acaba bu kadarr
Ivıg tedavısı ne canım kayıpların ıcın gecmıs olsn kac haftalıktı benımde kaybım var malesefMerhaba benim bağışıklıkla ilgili ciddi dımıntım var üç kaybım var. Ben bu ivig tedavisini uzun zamandır araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Kim çıkartıyor raporu neyr göre karar vetiliyor
ben de düşük yaptım 2.adette gel dedı yenıden asılama yapıcaktı,ama rahım ınce daha dedı ertledı 1 ay dahaRahım duvarım ınceymıs bılmıyorumkı olmadı nedense boyle olmazdı