Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Anladm canım aynı bende sıfırdan baskayacam ıns ama daha ne yapacagı bellı degıl ıns baslayabılır rahım dogumdan sonranıyılesmemıs tam dedı
Bana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bana da aynısını söylemişti canım. Bakalım bende bu ay bir aksilik olmazsa gideceğim. Ama bu rapor olayı kafamı çok karıştırıyor şimdi il dışından geleceğim ben ikinci gün ilaçlara başlayacak ama rapor hemen çıkmazsa indirimli alamayacak mıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Eczaneden borc alırsın canım cıkınca verırsın cnm eczane yardımcı oluyor snın sürecın nasıldı bıraz anlatır mısım senınde mı erken dogum oldu konusmustuk sanırım ama devamlı konusmayınca unutuyorum ıns bu adette bende gidecegım ıns artık baslarız

Tedaviye başladığınız gün evraklarınızı verin. Eczaneye de benim raporum çıkacak dersiniz. Her defasinda soyleyin raporum çıkacak diye. Ama belli bir ücret alıyorlar yine de her iğne başına. Tedarikli gidersiniz. OPU'dan sonra hepsini yazmıştı reçeteye Göğşen Hoca benimkileri. Sonra eczaneye gidip verdiğimiz paranın bir kısmını geri almıştık. Kutulari sakın atmayın. Eczaneden paranızı alacağınız gün yanınızda bulunsun hepsi. Aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa sorarsınız. Allah yardımcınız olsun

Tedaviye başladığınız gün evraklarınızı verin. Eczaneye de benim raporum çıkacak dersiniz. Her defasinda soyleyin raporum çıkacak diye. Ama belli bir ücret alıyorlar yine de her iğne başına. Tedarikli gidersiniz. OPU'dan sonra hepsini yazmıştı reçeteye Göğşen Hoca benimkileri. Sonra eczaneye gidip verdiğimiz paranın bir kısmını geri almıştık. Kutulari sakın atmayın. Eczaneden paranızı alacağınız gün yanınızda bulunsun hepsi. Aklıma gelenler bunlar. Aklınıza takılan olursa sorarsınız. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun tatlım 🥰
Allah razı olsun canım 🥰 Ben doğuda memurum da takibi belli bir sürece kadar burda yaptırıp opu ya yakın hastaneye gitsem diyorum ama evrakları biriyle yollasam diye düşündüm ama bu konuda kime sorsam bilemedim kağıtta yazan hemşiresine mesaj attım ama cevap vermedi

İvig verilecekti aslında bana ama rapor çıkmayınca ilaç da çok pahalı olunca uğur beyle görüşüp 400 hasta üzerinden benim durumumu karşılaştırmislr ve leucositimin de yeterli olduğuna karar verdiler.
Merhaba benim bağışıklıkla ilgili ciddi dımıntım var üç kaybım var. Ben bu ivig tedavisini uzun zamandır araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Kim çıkartıyor raporu neyr göre karar vetiliyor

Merhaba benim bağışıklıkla ilgili ciddi dımıntım var üç kaybım var. Ben bu ivig tedavisini uzun zamandır araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Kim çıkartıyor raporu neyr göre karar vetiliyor
Ivıg tedavısı ne canım kayıpların ıcın gecmıs olsn kac haftalıktı benımde kaybım var malesef

Benimde transfer hazırlığın başladı estroferm kullanıyorum kistim gitmedi duruyor moralim bozuldu biraz

X