- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 30
Serklaj yapıldı mı peki ikinciye önlem alınmadı mıIkı kez erken dogum yaptım ıkısınıde 22haftalık kaybettım ılkı tek ıkıncısı ıkız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serklaj yapıldı mı peki ikinciye önlem alınmadı mıIkı kez erken dogum yaptım ıkısınıde 22haftalık kaybettım ılkı tek ıkıncısı ıkız
Alındı atıldı canım ama olmadı malesef ıkızdıSerklaj yapıldı mı peki ikinciye önlem alınmadı mı
Anladım korkuyorum bence bi şimdi tutar mı diyorum tutarsa bide o sorun var napcaz yaAlındı atıldı canım ama olmadı malesef ıkızdı
Korkma cnm tedbırlerını al ıns bısey olmaz rızkı varsa hıc bsey olmaz rahat ol ben sana tecrubelerımı paylasırım smdı onu dusunme ınsAnladım korkuyorum bence bi şimdi tutar mı diyorum tutarsa bide o sorun var napcaz ya
Birde birinci kendiliğinden mi oldu birinciyi kaybettikten sonra ikinci nasıl oldu benim birinci kendiliğinden oldu sonra olmadı 1.5 sene tüp bebeğe başvurduk artık senin nasıl olduAlındı atıldı canım ama olmadı malesef ıkızdı
Aynen biraz anlatır mısın banaKorkma cnm tedbırlerını al ıns bısey olmaz rızkı varsa hıc bsey olmaz rahat ol ben sana tecrubelerımı paylasırım smdı onu dusunme ıns
Benım ıkısıde tüp bebektı cnm ılkı farklı merkezdeydı ıkıncıde hulusı hocada olduBirde birinci kendiliğinden mi oldu birinciyi kaybettikten sonra ikinci nasıl oldu benim birinci kendiliğinden oldu sonra olmadı 1.5 sene tüp bebeğe başvurduk artık senin nasıl oldu
Önce durumunu anlat. Bu testleri duydum. Yaptırmak gerekir mi deBu testlerı duydum hocam gerek varmı dıye mı sorayım yoksa yapsanız kafam rahat etsemı dıyeyım
Durumumu biliyor canım hoca kendı demedı bend eduydum desemmı onda kararsızımÖnce durumunu anlat. Bu testleri duydum. Yaptırmak gerekir mi de
Canım bence hiçbirşey aklında kalmamalı sonuçta maddi manevi zor bir süreç soru işaretleri ile başlarsan hep mutsuz olursun. Kafandaki soru işaretlerini gider gönül rahatlığı ile tedavine başla hoca kötü bir tepki vermez bence çok anlayışlı bir insan zaten. Ben detaylı genetik incelemeleri istedim yaşınız genç ben kötü geleceğini düşünmüyorum %90 temiz gelecek ama içimiz rahat etsin yapalım dedi ve dediği gibi de temiz geldi genetik ama içim rahat şuna diğer türlü olsa kafam da kurup duracaktımDurumumu biliyor canım hoca kendı demedı bend eduydum desemmı onda kararsızım
Aynen ya benımle aynı durumunyasayan erken dogum yapan arkadaslarım hep bu testlerı yaptırmıs ve benım aklımda hep hocaya rıca edecem bu gttıgımde çünkü icim icimi yıyo ya varsa dıyeCanım bence hiçbirşey aklında kalmamalı sonuçta maddi manevi zor bir süreç soru işaretleri ile başlarsan hep mutsuz olursun. Kafandaki soru işaretlerini gider gönül rahatlığı ile tedavine başla hoca kötü bir tepki vermez bence çok anlayışlı bir insan zaten. Ben detaylı genetik incelemeleri istedim yaşınız genç ben kötü geleceğini düşünmüyorum %90 temiz gelecek ama içimiz rahat etsin yapalım dedi ve dediği gibi de temiz geldi genetik ama içim rahat şuna diğer türlü olsa kafam da kurup duracaktım
Gttinmi cnm acıkmıydı merkezArkadaşlar yılbaşı günü muayenem var o güne denk geliyor hastane tam gün çalışıyor mu bilen var mı yada o gün gidecek olan
Acik değildi benimde muayenem vardi. İlk bugün acikti, bugün gidebildim ama cok kalabalıktııı.Gttinmi cnm acıkmıydı merkez
Perşembe günü gittim açık tüm işlemler aynen devam ediyorGttinmi cnm acıkmıydı merkez
Aaa tüh bnıde bgun cagırmıstı hca ama adetı beklıyormAcik değildi benimde muayenem vardi. İlk bugün acikti, bugün gidebildim ama cok kalabalıktııı.
Dmekkı uc gnluk kapanma oldu ne asamadasınPerşembe günü gittim açık tüm işlemler aynen devam ediyor
Cuma , cumartesi kapaliydi canım. Bugun acikti.Aaa tüh bnıde bgun cagırmıstı hca ama adetı beklıyorm
Anladm cnm ıns kapanmasın hepımıze tez zmnda anne olmak nasıp olsun ıns sen ne asamadasın tedavıdeCuma , cumartesi kapaliydi canım. Bugun acikti.
Ben su an asilama deniyorum canim ilac /fostimon kullanıyorum yumurta gelisimi icin. Olmazsa tüpe geçicez .Anladm cnm ıns kapanmasın hepımıze tez zmnda anne olmak nasıp olsun ıns sen ne asamadasın tedavıde